- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.381
Sagolasin canim ins.hayirlisiyla gidip gelir.manisa kirkagaca gidiyo kardesim canim jandarma komando.allah kavuştursun cnm size de geçmiş olsun. nereye gitti askere kardeşin.
babamda orda yapmış cnm askerliğini ve usta birliği muş vartoya çıkmış. güldenimin de dediği gibi genelde ordan doğuya gidiyorlar. kardeşinde istiyormuş zaten. rabbim sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin inş. gerisi boş.Sagolasin canim ins.hayirlisiyla gidip gelir.manisa kirkagaca gidiyo kardesim canim jandarma komando.
Kucuk bebisimiz ne durumda bakalim en son bulantilarin vardi dimi hala devam ediyomu ins.iyisindir simdi.
ayşegülcüm inş hayırlısıyla bitirsin askerliğini oda..slm kizlar
fatma allh kavustursun erenede gecmis olsun
bende giremedim esimin.kuzeni bugun teslim oldu birligine ankara cikmis 2gundur bizdeydi hic gidesi yoktu askre kafasi cok dalgindi hani kimisi heveslidir ya bu hic istemiyodu acikcada soyluyordu boyle olursa cok zorlanir aklima takildi yazik uzuldum yemek falan yemio pek surekli dusunceli allah kolaylikla bitirmeyi nasip etsin ins
esim uzman cavus ya isteksiz askere gelenlerde hep bi vukuat yasanir dio onunda aklina takilmadi degil
amin ins yaaayşegülcüm inş hayırlısıyla bitirsin askerliğini oda..
ins canim ya kafama takildi iste dalgin isteksiz olmasi yemek falan yememsiayşegül cnm hayrılısıyla alsın askeriniz tezkeresini inş.
nilde pembe ve maviyi karıştırsada tuturuyo ama bazen herşeye sarı dediğide oluyo isimlerini biliyoruz ama tam renkleri bilmioruz wavsum sayılara gelince bizim sayılarımız
1 3 4 5 6 7 8 10
ha ha vicudunda heryeri gösteriyo biliyo ama hala oyun olsun diye arada soruyo bide bu ara sizdede vardır muhtemelen ama herşeye neden anne neden diye sorguluyo..
Evet canım aldım arabayiFunda bugun alıyosun dımı arabanı heyecan varmı:)
Defneye songulun dedıgı gıbı tuzlayıp falan versen
Beyza ıkı yasında bırakmıstı bır anda gelısmıstı amcasındaydı memeyı orda unutmus gelınce evde vardı ama vermedım amcada unutmussun oda atmıs dedık ıkı gune unuttu bırakası varmıs demek:) ıns defnenın uzun surmez..
Cnm yeni araba aldım. Bankaları parayı çektim biraz da kredi çektimfundaaa ne arabası ben kaçırmışım:) haıryılı olsun ne aldınız bakim ohhh sefan olsun
Sağol cnm daha iyisi sizin olsunOhh afiyet olsun dilekçim Esin nasıl oldu paşa nasil çok mutlu görünüyordu face doğum gününde
fundacim kazasız belasiz kullanmayı nasip etsin Rabbim ins hayırlı olsun araban
allah ödeme kolaylığı versin cnm güle güle kullan inş. zeynepte benim arabam dio haksızda sayılmaz o doğmadan 15 gün önce alındı:)Cnm yeni araba aldım. Bankaları parayı çektim biraz da kredi çektim
hyundai i30 aldım
bugün defnem bayıldı arabaya .benim arabam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?