- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.401
bende seni ve zeynebi tabi bideminik mercimeyi öpüorummmmm:ben kaçar herkese ii akşamlar ... öpün kuzularınızı yerime kokulu kokulu
iyi akşamlar sibelcimmm öpüorum kuzuyu ve seni.: uçurtmayı vurmasınlar filim geldi benimde aklıma kız...Kızlar ya ucurtma avcisini okuyorm da fena haldeyimm yaaa...
herkese iyi akşamlar bu arada eve donusteyim:)
Sagol canim bakalim nolucak bizim yan komsumuzun ogluda oraya gidiyo tabi kardesiminde arkadasi ikisi en azindan yalnizlik cekmezler sonrasi nasip artik ne diyim ama insan korkmuyoda degil yani.fatmacım hoşgeldin geçmiş olsun cnm allah kavuştursun yani genelde manisada askerlik yapaları doğuya veriolar cnm ki kendide istiyo diyosun hakkında hyırlısı olsun kardeşinin sağlıkla dönsün inşşş:
Annem duymasin ordan doguya gonderdiklerini cok uzulur kafaya takar heralde ama haklida kadin ne diyim insan ister istemez korkuyo.babamda orda yapmış cnm askerliğini ve usta birliği muş vartoya çıkmış. güldenimin de dediği gibi genelde ordan doğuya gidiyorlar. kardeşinde istiyormuş zaten. rabbim sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin inş. gerisi boş.
küçük bebiş ii sanırım teyzesi.bulantı harici bişeyim yok çok şükür. ilk zaman halsizlik çoktu o beni mahvetmişti. şükürler olsun daha iyiyim
kotu dusunme canim ins.oda hayirlisiyla gidip gelir kardesimde pek hevesliydi asker olucam diye hepsi evlat sonucta ins.sag salim gidip gelirler butun askerlerimiz.slm kizlar
fatma allh kavustursun erenede gecmis olsun
bende giremedim esimin.kuzeni bugun teslim oldu birligine ankara cikmis 2gundur bizdeydi hic gidesi yoktu askre kafasi cok dalgindi hani kimisi heveslidir ya bu hic istemiyodu acikcada soyluyordu boyle olursa cok zorlanir aklima takildi yazik uzuldum yemek falan yemio pek surekli dusunceli allah kolaylikla bitirmeyi nasip etsin ins
esim uzman cavus ya isteksiz askere gelenlerde hep bi vukuat yasanir dio onunda aklina takilmadi degil
Fatma kardesin insallah sag salim gidip gelir canim hayirliteskereler
Gecmis olsun erene sana
Aysegul sizinde askere hayirli teskereler allah kolaylk versin
Netten bakiymusun evlere
Yeni arabani gule gule kullan canim hayirdir onceki arabana ne oldu defneyede bak sen arabadanda anlarmis kuzu.Cnm yeni araba aldım. Bankaları parayı çektim biraz da kredi çektim
hyundai i30 aldım
bugün defnem bayıldı arabaya .benim arabam diyor
Amin canım. Allah hayirlisiyla ödemeyi nasip etsin. Diğer arabaya defne annemin arabasi diyordu bunu direkt sahiplendiallah ödeme kolaylığı versin cnm güle güle kullan inş. zeynepte benim arabam dio haksızda sayılmaz o doğmadan 15 gün önce alındı:)
Sağol cnm benimyaseminim ben araştırma yapıyodum sana anlattığım olayla ilgili cnm: burdayımm
funda bu arada güle güle kullan tekrar kazasız cnm:
Sağol cnm benim daha iyisi sizin olsunfunda gule guke kulln arabani allh kaza bela vermesin mutlu mutlu bin insdefnosun benim.arabam diyen dillerini yerim yaaaa
Sağol cnm benim. Diğer araba duruyor. o baya büyük e izmirde de sokaklar dar ,şehir içinde park yeri sorunlu. daha küçük bir araba lazımdı. çok şükür rabbim nasip ettiYeni arabani gule gule kullan canim hayirdir onceki arabana ne oldu defneyede bak sen arabadanda anlarmis kuzu.
Wawsum sanada alinti yapmistim tel.den biturlu yazmadi anlamadim ya sagol. canim erenle biz baya iyiyiz kardesimde hayirlisiyla gidip gelir ins.
günaydın yaseminim:herkese günaydın kızlar. valla özcananaım maşallah ranama biz daha birer birer düzgün sayamıyoruz. 1 2 3 5 8 9 10 bizde sayılar böyle he he:) maşallah kuzuma darısı bizimkilere. güldenim günaydın cnm. nilim nasıl öksürüğü nasıl oldu.
cnm benim e devlet şifrenle herşeyini netten öğrenebilirsin. şifren yoksa dediğin gibi ptt şubelerinden sanırım 1 lira karşılığında alabiliyorsun. hayırlı uğurlu olsun cnm şimdiden. rabbim kazasız belasız nasip etsin. buarada benim minnağımın gülden teyzesinin deyimiyle mercimeğimin ultrason görüntüleri var ki:) dr ye de 16 sından sonra gitcem cnm inş. gitmişken 2 li testi yaptırcam çünkü:)Hepinuzi gunydin canlarim okuldan geldi bugun 2o dk gecikmeli gittij
Aysegub fatma askerlerinuz insalla saglicakla gider gelirler
hayirli teskereler
Guldenim nilde insalla toparlanir en yakin zamanda
fundacim arabani gule guke kullan cnm
ozcaban masalla kuzuya ama ne yalan soyleyim hic sasirmadim biliyorsun rana hakkaindaki dusunceleeimi naaar etmeyeyim:)
gebe kdincim dr kontrlu ne zamab 6 haftalikti en son ne zaman gorcez kuzuyu daha usg ciktusini goremwdik ama neyse yanisini artuk
ay ben yatayim bugun cok yogun bir gun olcakehliyet icin evraklari tamamlcaz
Yasemin isin geeegi bilirsin gibi dusundum sabik kaydini ptt sifre alarajta gerceklestirboldigimiz soyledilee fikrin varmi buranin kaymakamligi cok uzak ondan sorayom dedim
neyse cok optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?