2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydin kizlar

Fatma allah kavustursun kardeşine inşallah kolayca yapar gelir. Bana askerlik demeyiinn

Fundacim araban hayirli olsun canim Güle güle kullan.

Özcanan maşallah ranaya da butun kasim bebeklerine de. Berra da daha konusma olmadığı icin tabi sayma renk vs hic bisey yok. Kendi kendine sayiyor gibi yapiyo ama anlamli biseyler degil. Ama aylar once yaptigim kutuyu çözdü artik renklerine gore atabiliyor herseyin bi zamani var iste acele etmemek lazım.

Kizlar dun giremedim hem aşure yaptım hem de misafirim vardi. Cok yorulmusum.

Yasemin Gülden nasilsiniz kızlar

günaydın cnm iyiyim sağol bende biraz hasta oluyo gibiyim sanki ve ekenezyağı unutmuşum pöffff hasta olmak istemiorummm: ama ama :
berram iyimi bu arada allah kabul etsin..

ay biraz yoğunum cnm yaa işlerle uğraşıyorum... katre yakaladım seni napıosun berracık napıo

Gunaydın kızlar
Cee yapıp kacıyo gıbı oluyo kusuruma bakmayın ıslerden:)
Bırazdan eltım kahvaltıya davet ettı orsya gıdıcem bıde:)
Dun baya ıs yaptık yalnız benım kollar gıtmıs hıcte kolay degılmıs cıraklık:) bugun de yapınca bıter gıbı bı kucuk duvarımız var orası kalıyo oda onumuzdekı hafta ıcı olur artık.. Nıda daha ıyı gıbı bakalım ıns ılerlemez..

günaydın cnm iyiyim sağol bende biraz hasta oluyo gibiyim sanki ve ekenezyağı unutmuşum pöffff hasta olmak istemiorummm: ama ama :
berram iyimi bu arada allah kabul etsin..
Inşallah olmazsin canim yaa. Ekenezya mi kullaniyorsun neye iyi geliyor ben hic bilmiyorum.

Berra iyi cok şükür canim uyuyordu su an uyaniyo sanırım ses geldi sanki:)

günaydın benicim kolay gelsin cnm zordur mutlaka:
katreynurum ekenezya bağışıklığı güçlendiriyo hasta omanı engelliyo cnm eşim inanmıyodu ama 2 gündür hasta olacak gibi kullanıyo şaşırdı açıkçası..
nurayım günaydın neyde yokki cnm insan neye güveneceğini bilmiyo pöffff: çok sinir oluyorum beya
ayrıca bende yediğimiz herşeyde olduğunu düşünüyorum ama insan çok üzülüyo duyunca nil aptamilin kaşık mamasını yemişti çünkü yalan yok..

Kızlar hero baby nin kaşık mamasinda da GDO tespit edilmiş yedirin varmı bilmiyorum ama hiç bişeye Guvenmemek lazim
günaydın cnm ... neye güveneceğimizi de şaşırdık. be kaşık maması hiç kullanmadım ama bi süre azda olsa hero baby nin devam sütünü kullandım zeynebe. malesef...nasılsın bakalım elifim nasıl. burası baya güneşli orda durumlar ne komşum:)

ooohh gez bakalım tadını çıkar biz bu günlere şükredelim cnm çünkü 3 ay bulamıycaz seni gibi gelio

Bende elife bikaç ay hero babynin kaşık manasını yedirmistim bir yaş civarında
hava güneşli ama çok soğuk tatlım burda elif oksuruyor bugün bal limon verdim sabah bakalım ins ilerlemez

Bende elife bikaç ay hero babynin kaşık manasını yedirmistim bir yaş civarında
hava güneşli ama çok soğuk tatlım burda elif oksuruyor bugün bal limon verdim sabah bakalım ins ilerlemez
aman dikkat et cnm. zeynepte dünden beri bi kaç kez öksürdü. sanıyorum boğazı kuruyor çünkü kalorifer sürekli yanıo haliyle ortam kuruyor. kuzular da öksürüyor. bala çörek otu katıp verebilrisin cnm malum her derde deva . öksürüğe de ii gelio gerçekten

ama ama kimse yokkkkkkkk yaaaaa nerdesiniz kızlarrr: betül, fatma, sibel, ayşegül, funda, wavs,bu aradaşlar girmeyen arkadaşlarımız:
yaseminim hani yoklama alıcaktın sen bak almıyoz herkes kaçıyo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…