- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.421
günaydın cnm iyiyim sağol bende biraz hasta oluyo gibiyim sanki ve ekenezyağı unutmuşum pöffff hasta olmak istemiorummm: ama ama :Günaydin kizlar
Fatma allah kavustursun kardeşine inşallah kolayca yapar gelir. Bana askerlik demeyiinn
Fundacim araban hayirli olsun canim Güle güle kullan.
Özcanan maşallah ranaya da butun kasim bebeklerine de. Berra da daha konusma olmadığı icin tabi sayma renk vs hic bisey yok. Kendi kendine sayiyor gibi yapiyo ama anlamli biseyler degil. Ama aylar once yaptigim kutuyu çözdü artik renklerine gore atabiliyor herseyin bi zamani var iste acele etmemek lazım.
Kizlar dun giremedim hem aşure yaptım hem de misafirim vardi. Cok yorulmusum.
Yasemin Gülden nasilsiniz kızlar
Inşallah olmazsin canim yaa. Ekenezya mi kullaniyorsun neye iyi geliyor ben hic bilmiyorum.günaydın cnm iyiyim sağol bende biraz hasta oluyo gibiyim sanki ve ekenezyağı unutmuşum pöffff hasta olmak istemiorummm: ama ama :
berram iyimi bu arada allah kabul etsin..
Iyiyim şükür canım berra da iyi uyaniyor gibi. Gece 12 den sonra yatinca bizim uykular böyle oluyo işte.ay biraz yoğunum cnm yaa işlerle uğraşıyorum... katre yakaladım seni napıosun berracık napıo
günaydın cnm ... neye güveneceğimizi de şaşırdık. be kaşık maması hiç kullanmadım ama bi süre azda olsa hero baby nin devam sütünü kullandım zeynebe. malesef...nasılsın bakalım elifim nasıl. burası baya güneşli orda durumlar ne komşum:)Kızlar hero baby nin kaşık mamasinda da GDO tespit edilmiş yedirin varmı bilmiyorum ama hiç bişeye Guvenmemek lazim
Gunaydın kızlar
Cee yapıp kacıyo gıbı oluyo kusuruma bakmayın ıslerden:)
Bırazdan eltım kahvaltıya davet ettı orsya gıdıcem bıde:)
Dun baya ıs yaptık yalnız benım kollar gıtmıs hıcte kolay degılmıs cıraklık:) bugun de yapınca bıter gıbı bı kucuk duvarımız var orası kalıyo oda onumuzdekı hafta ıcı olur artık.. Nıda daha ıyı gıbı bakalım ıns ılerlemez..
Bende elife bikaç ay hero babynin kaşık manasını yedirmistim bir yaş civarındagünaydın cnm ... neye güveneceğimizi de şaşırdık. be kaşık maması hiç kullanmadım ama bi süre azda olsa hero baby nin devam sütünü kullandım zeynebe. malesef...nasılsın bakalım elifim nasıl. burası baya güneşli orda durumlar ne komşum:)
E daha erken değil midoğum hikayelerini okuyup okuyup ağlıyorum yaaa...
aman dikkat et cnm. zeynepte dünden beri bi kaç kez öksürdü. sanıyorum boğazı kuruyor çünkü kalorifer sürekli yanıo haliyle ortam kuruyor. kuzular da öksürüyor. bala çörek otu katıp verebilrisin cnm malum her derde deva . öksürüğe de ii gelio gerçektenBende elife bikaç ay hero babynin kaşık manasını yedirmistim bir yaş civarında
hava güneşli ama çok soğuk tatlım burda elif oksuruyor bugün bal limon verdim sabah bakalım ins ilerlemez
bence de erken. ama ben 2014 kasım annelerine bakıyordum burası sesizleştikçe. şimdi meraktan bakıyorum kim doğurmuş diye çoğunda da ağlıyorum:)E daha erken değil mi
olmaz cnm önce biraz satsın para kazansınlar... evet çok duygusalım galibanurayım diorumya şu denetimleri mamalar pyasaya sürülmeden yapsalar olmuyomu bize bu vijdan azabını yaşatıyolar..
yasemin kız çok duygusal gördüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?