2012 kasım bebekleri büyüyor..

Fatma aysegul askerlerınıze hayırlı tezkereler kızlar..
Songul ılk adımı bugun atıyosun demek hayırlı olsun sımdıden cnm
Yasemın bencede cook erken kız duygusala baglamak ıcın daha cok zamanın olucak herseye aglamak ıcın saka bı yana hamılelıkte olmadık seylırı dert edıp aglamıslıgım cok vardır sımdı ne kadar anlamsız gelıyo

Bende elife bikaç ay hero babynin kaşık manasını yedirmistim bir yaş civarında
hava güneşli ama çok soğuk tatlım burda elif oksuruyor bugün bal limon verdim sabah bakalım ins ilerlemez
ne yedırecez bu cocuklara acaba ya herseyde bı hıle hurda ınsan hayatı cok ucuz
Elıfcıgın oksurugu ılerlemez ıns cnm..

ooohh gez bakalım tadını çıkar biz bu günlere şükredelim cnm çünkü 3 ay bulamıycaz seni gibi gelio
Kahvalti yaptik geldik nida biraz tv diye tutturdu tv yi dun aksam cikarmistik baba tamir edicek deyince simdi oyuncaklariyla oynuyo bende bosluk bulunca giriyorum..
Annemler varken yine takip etmeye calisitim ama bu kadar giremem idare edersiniz artik:)

Ozcanan ranaya kocaman masallah cnm ya nazar degmesın kuzuya bız daha cok gerıdeyız uc krlımelı cumlelere yenı yenı gecıyoruz..
Ayrıca zeyneple nıle de aferın masallah herseyı soruyolarmıs bızde daha oda yok sayılır:)

hu huuu be ni nereyeeeee ben geldim sen kaçıon. güldenim de yemekte sanıyorum...bende yemekti namazdı derken ancak geldim

ama ama benicimya yaseminiminde dediği gibi biz geldik sen kaçıyon olmazki : yemekteydim bende pöfff:ay çok canım sıkılıyo yaaaa:

nurayım sirkeli suya koysan olmazmıki cnm dene bakalım nebileyim: nasıl temizlenirki o böcekler
yada at en iyisi ay bilemedimmm

Sirkeli şu temizlemez atmak istemiyorum guldenim ya benim için kadar değerliler ki eşim başka bi ilçeden aldı burda yok malesef of
çok mu sevion kız yoksa dışardan geldiği içinmi değerli dedin. neyle temizlenir ki cnm. bende hiç tecrübeli değilim bilemedim. brokoli de tüketmiyoruz hiç pufff

Çok seviyorum ve burada bulamadik ya ondan değerli aticam heralde
kıyamam cnm yaaa niye böceklenmiş ki olur mu ki normalde de acaba hiç bilemedim. hiç anlamam. nasıl yapıon sen brokoliyi. annem limon sıkıp yio. pişirdiğimiz filan yok yani. halbu ki nasıl faydalı. benim de canım sıkıldı bak şimdi böceklendi diye

Canim nasip olursa tekrar alırız napalım ama burada bazı şeyleri bulamamak benimde canımı sıkıyor
boceklenmedi de bocekli bi şekilde almış farketmemis eşim bakmak aklına gelmemiş işte
aslında çok da lezzetli yaseminim biliyormusun kalsiyum açısından da çok faydalı nenopozdaki kadınlara sık sık yemesi gerektiğini söylüyor Dr
önce hasliyorum suyunu peceteyle falan güzelce alıp üstüne limon sikiyorum sonrada sarımsaklı yoğurt ve kizdirilmis terayagda pul biber gezdiriyorum bak şimdi senin canın çeker annene söyle yapsın yakın zamanda belki bu vesileyle seversin

sarımsaklı yoğurt olan herşeye bayılırım aslında ama geçen makarna yaptım yoğurtlu vee o kadar iğrenç koktu ki anlatamam netten de baktım cnm nasıl kurtarılır diye ama hep böceklenmemesi için olanları yazmışlar yaaa. neyse nasip değilmiş diyelim bari.

pöfff nilin burnu iyidi yine çok akmaya başlamışyaaa:
bilmiorum neden bizim hastalığımız bukadar sürüyok
bide ben bugün uyumuyacam diye dolanmış ortada ama koltuğun üstünde uyumuş kalmış sıpa
bide apartmanda bi komşumuz var nilden 4 ay küçük kızıvar o gelmiş kız tv ünütesine oturuyomuş kalk seni anneme söylüycem demiş ha ha ha ha:.).) oysa kendisi tv ünütesinin dolabına giriyo he he he he

ağzını yerim onun eşyalarını koruyor büyümüşte:) zeynebin de geçen sefer ki gribi çok uzun sürmüştü cnm yaa ne yaptıysam olmamıştı virüsün türüyle alakalı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…