- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.441
ne yedırecez bu cocuklara acaba ya herseyde bı hıle hurda ınsan hayatı cok ucuzBende elife bikaç ay hero babynin kaşık manasını yedirmistim bir yaş civarında
hava güneşli ama çok soğuk tatlım burda elif oksuruyor bugün bal limon verdim sabah bakalım ins ilerlemez
Kahvalti yaptik geldik nida biraz tv diye tutturdu tv yi dun aksam cikarmistik baba tamir edicek deyince simdi oyuncaklariyla oynuyo bende bosluk bulunca giriyorum..ooohh gez bakalım tadını çıkar biz bu günlere şükredelim cnm çünkü 3 ay bulamıycaz seni gibi gelio
Sirkeli şu temizlemez atmak istemiyorum guldenim ya benim için kadar değerliler ki eşim başka bi ilçeden aldı burda yok malesef ofnurayım sirkeli suya koysan olmazmıki cnm dene bakalım nebileyim: nasıl temizlenirki o böcekler
yada at en iyisi ay bilemedimmm
eee ne yapıcanya şekerim bilemedimki?Sirkeli şu temizlemez atmak istemiyorum guldenim ya benim için kadar değerliler ki eşim başka bi ilçeden aldı burda yok malesef of
çok mu sevion kız yoksa dışardan geldiği içinmi değerli dedin. neyle temizlenir ki cnm. bende hiç tecrübeli değilim bilemedim. brokoli de tüketmiyoruz hiç pufffSirkeli şu temizlemez atmak istemiyorum guldenim ya benim için kadar değerliler ki eşim başka bi ilçeden aldı burda yok malesef of
Çok seviyorum ve burada bulamadik ya ondan değerli aticam heraldeçok mu sevion kız yoksa dışardan geldiği içinmi değerli dedin. neyle temizlenir ki cnm. bende hiç tecrübeli değilim bilemedim. brokoli de tüketmiyoruz hiç pufff
kıyamam cnm yaaa niye böceklenmiş ki olur mu ki normalde de acaba hiç bilemedim. hiç anlamam. nasıl yapıon sen brokoliyi. annem limon sıkıp yio. pişirdiğimiz filan yok yani. halbu ki nasıl faydalı. benim de canım sıkıldı bak şimdi böceklendi diyeÇok seviyorum ve burada bulamadik ya ondan değerli aticam heralde
Canim nasip olursa tekrar alırız napalım ama burada bazı şeyleri bulamamak benimde canımı sıkıyorkıyamam cnm yaaa niye böceklenmiş ki olur mu ki normalde de acaba hiç bilemedim. hiç anlamam. nasıl yapıon sen brokoliyi. annem limon sıkıp yio. pişirdiğimiz filan yok yani. halbu ki nasıl faydalı. benim de canım sıkıldı bak şimdi böceklendi diye
sarımsaklı yoğurt olan herşeye bayılırım aslında ama geçen makarna yaptım yoğurtlu vee o kadar iğrenç koktu ki anlatamamCanim nasip olursa tekrar alırız napalım ama burada bazı şeyleri bulamamak benimde canımı sıkıyor
boceklenmedi de bocekli bi şekilde almış farketmemis eşim bakmak aklına gelmemiş işte
aslında çok da lezzetli yaseminim biliyormusun kalsiyum açısından da çok faydalı nenopozdaki kadınlara sık sık yemesi gerektiğini söylüyor Dr
önce hasliyorum suyunu peceteyle falan güzelce alıp üstüne limon sikiyorum sonrada sarımsaklı yoğurt ve kizdirilmis terayagda pul biber gezdiriyorum bak şimdi senin canın çeker annene söyle yapsın yakın zamanda belki bu vesileyle seversin
ağzını yerim onun eşyalarını koruyor büyümüşte:) zeynebin de geçen sefer ki gribi çok uzun sürmüştü cnm yaa ne yaptıysam olmamıştı virüsün türüyle alakalı sanırım.pöfff nilin burnu iyidi yine çok akmaya başlamışyaaa:
bilmiorum neden bizim hastalığımız bukadar sürüyok
bide ben bugün uyumuyacam diye dolanmış ortada ama koltuğun üstünde uyumuş kalmış sıpa
bide apartmanda bi komşumuz var nilden 4 ay küçük kızıvar o gelmiş kız tv ünütesine oturuyomuş kalk seni anneme söylüycem demiş ha ha ha ha:.).) oysa kendisi tv ünütesinin dolabına giriyo he he he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?