- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.461
Sana olan saygimiZdan bacim gebenin ustune laf olmazinanmıyorum yaaa benden sonra yazan olmamış topik terkedilmiş resmen... hadi kızlar uyanınnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız allah iyiliğini versin emi güldürdün beni sabah sabah. naptın ehliyet işini hallettin miSana olan saygimiZdan bacim gebenin ustune laf olmaz
Evet hayatim nasipse baskiyirum pazartesikız allah iyiliğini versin emi güldürdün beni sabah sabah. naptın ehliyet işini hallettin mi
Ay mubarejler gelinlik dikiyorlar sanki bak coj kinadimhayırlı cumalr güldenim nasılsın. niloşum nasıl. dün zeynebin d günü için çok güzel bri elbise bulmuştum irtibata geçtik 1 ay içinde elinizde olur dedi yaaa çok cnm sıkıldı. çok beğenmiştim.
anammm kıyamam kuzumaa yiyesim geldiii... maşallah paşama. hayırlı olsun cnm. gidecek misin derslere ay ben hiç gitmedim de:)Gunaydin cnm benim ay okuldam gekdim bizim oglanin sesi asagidan geluyor babasi sakinletwmemis aldim yataga kafayi gomdu boynumun altina uyudu aman hosumami gitti ne
yurtdışından geliomuş cnm elbise gümrüğe takılıo dedi kadın. pufff çok kızdım kendimede daha önce görmedim diye. ama nasip işi tabi. bulcaz burdan bişeyler artık . ama ne yalan söylim çok heves etmiştim yaniAy mubarejler gelinlik dikiyorlar sanki bak coj kinadim
Evet hyatim giricem cunku evde iko adet cocukla calisamazsin diyor cocuklarimin babasianammm kıyamam kuzumaa yiyesim geldiii... maşallah paşama. hayırlı olsun cnm. gidecek misin derslere ay ben hiç gitmedim de:)
Haha asagisunu begensen sasarim zatenyurtdışından geliomuş cnm elbise gümrüğe takılıo dedi kadın. pufff çok kızdım kendimede daha önce görmedim diye. ama nasip işi tabi. bulcaz burdan bişeyler artık . ama ne yalan söylim çok heves etmiştim yani
Gunaydun hayirli cumalar heyecan doruktamiGunaydııınnn
Hayırlı cumalar
sınavda hiç bişey yok cnm hele ki şimdi ki sınavlar daha kolay önemli olan direksiyon. gitmesen de havada karada geçersin hep aynı sorular çıkıo gözün kapalı yaparsın zeki hatunsun.Evet hyatim giricem cunku evde iko adet cocukla calisamazsin diyor cocuklarimin babasi
Bız sabah 5te teyzemlere geldık burda toplanıcaz bugun:)
Geldık hemen yataga nıda uyumadı bır saat sımdı uyuyo yanımda tam bende uyucam bu sefer beyza kuzenı okula gıdecek sesını duydu uyumaz gonderdım oturma odasına sımdı uyumaya calısıyorum:)
Ay direjsiyonu cok zorlastirnislar kayit yaoan ve cevredekikerde soykedu pek cok yeni sry ekleniskersınavda hiç bişey yok cnm hele ki şimdi ki sınavlar daha kolay önemli olan direksiyon. gitmesen de havada karada geçersin hep aynı sorular çıkıo gözün kapalı yaparsın zeki hatunsun.
kız ben ne bilim yurtdışından geldiğini he he he:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?