2012 kasım bebekleri büyüyor..

inanmıyorum yaaa benden sonra yazan olmamış topik terkedilmiş resmen... hadi kızlar uyanınnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalr güldenim nasılsın. niloşum nasıl. dün zeynebin d günü için çok güzel bri elbise bulmuştum irtibata geçtik 1 ay içinde elinizde olur dedi yaaa çok cnm sıkıldı. çok beğenmiştim.

Gunaydin cnm benim ay okuldam gekdim bizim oglanin sesi asagidan geluyor babasi sakinletwmemis aldim yataga kafayi gomdu boynumun altina uyudu aman hosumami gitti ne

Gunaydin cnm benim ay okuldam gekdim bizim oglanin sesi asagidan geluyor babasi sakinletwmemis aldim yataga kafayi gomdu boynumun altina uyudu aman hosumami gitti ne
anammm kıyamam kuzumaa yiyesim geldiii... maşallah paşama. hayırlı olsun cnm. gidecek misin derslere ay ben hiç gitmedim de:)

Ay mubarejler gelinlik dikiyorlar sanki bak coj kinadim
yurtdışından geliomuş cnm elbise gümrüğe takılıo dedi kadın. pufff çok kızdım kendimede daha önce görmedim diye. ama nasip işi tabi. bulcaz burdan bişeyler artık . ama ne yalan söylim çok heves etmiştim yani

Haha asagisunu begensen sasarim zaten
Benimde heo ole denk gelir heo en ozeki

Bız sabah 5te teyzemlere geldık burda toplanıcaz bugun:)
Geldık hemen yataga nıda uyumadı bır saat sımdı uyuyo yanımda tam bende uyucam bu sefer beyza kuzenı okula gıdecek sesını duydu uyumaz gonderdım oturma odasına sımdı uyumaya calısıyorum:)

Evet hyatim giricem cunku evde iko adet cocukla calisamazsin diyor cocuklarimin babasi
sınavda hiç bişey yok cnm hele ki şimdi ki sınavlar daha kolay önemli olan direksiyon. gitmesen de havada karada geçersin hep aynı sorular çıkıo gözün kapalı yaparsın zeki hatunsun.
kız ben ne bilim yurtdışından geldiğini he he he:)

uyuma uyuma kalk bize laf yetiştir. annenler kaçta gelmiş olcak. ay ne güzel bayılırım aile toplantılarına her kafadan bir ses he he he:)

Ay direjsiyonu cok zorlastirnislar kayit yaoan ve cevredekikerde soykedu pek cok yeni sry eklenisker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…