2012 kasım bebekleri büyüyor..

uyuma uyuma kalk bize laf yetiştir. annenler kaçta gelmiş olcak. ay ne güzel bayılırım aile toplantılarına her kafadan bir ses he he he:)
Uyku var ama uyuyama ma var bıde:)
Sabahın korunde kalktık 3,5 ta dortte yola cık beste burda:) esım burdan bıde ısyerıne 1 saat yol gıttıgı ıcın mecbur bu saatte geldık..
Evet ya herkes bı arada olunca cok guzel oluyo bızde hep ablam teyzem cocuklar curcuna olur sımdı bıde annemlerın olması Allahtan baska ne ısterım
Elbıseye uzuldum cnm ya sızın dgunu ne 16 sımıydı yada yanlıs hatırlıyorum, ıns bulursun gonlune gore

niloş iyi değil yaseminim korkuttu bizi akşam bakalım bugün dr gidecek burnu yara olmuş sanıyorum annanesi silmiş başlamış ağlamaya badem soktum diye ama bişey yok yaradan dolayı acıyo sanıyorum bugün dr günü artık butün gece tıkalıydı burnu arada açıldı
benicim gözün aydın şimdiden günaydın cnm arada gelişmeleri yaz bize olurmu?
hayırlısıyla gerlsinler iş..
songülüm günaydın arkadaşımmm

ay ağız tadıyla geçen günler olsun cnm sizin için inş. sağlıkla. evet kız maşallah hafıza kuvvetli 16 sı:)

oy kuzum kıyamam yaa. cnm selpakla peçeteyle filan siliorsanız onadan yara olabilio. ben tülbent gten yapılan mendiller var ya ondan kullanıyorumm grip olunca yara olmuo çok şükür.

Songul hadı basarılar cnm
Burda zorunlu 14 derse gırmek zorundasın dersler bana cok bısey katmadı almancaydı esımde gelmıstı tercumeye ama evde calısmak sart bızde yaklasık 900 soru vardı bılgısayar ustunde calıstım bolum bolum cok stres yaptım hepsını yalayıp yuttum sınav bes dak surmedı hepsını dogru ısaretleyıp cıktım hemde o karısık sorukarı ezberlemıstım o kadar en basıtler cıktı:)
Dıreksıyon zorlasmıs tr de dedıgınız gıbı sen esınlede pratık yaparsın artık:)

anammm 900 sorumu . oku oku bitmez kız. burda 100 soru var yanlış hatırlamıyorsam:)

ay ağız tadıyla geçen günler olsun cnm sizin için inş. sağlıkla. evet kız maşallah hafıza kuvvetli 16 sı:)
Aslında hıcte kuvvetlı degıldır bu tarıhlerı hatırlamada ama sızınkı ya bırıyle cakısıyodu yada bır gun vardı arada alptugra yada masal??
E az kalmıs o zaman haftaya partı var:)

anammm 900 sorumu . oku oku bitmez kız. burda 100 soru var yanlış hatırlamıyorsam:)
100 soru mu cok ıyıymıs:)
Songul havada karada alır zaten o zaman:)
Eltım yazık o da alıcak sorularla debelenıp duruyo:)
Sorunun puanına gore ıkı yada uc yanlısta kaybedıyosun, bıde bazı soruların bırden fazla cvbı var o cok kafa karıstırıcıydı:)

Gunaydın cnm nıye oyle dedıkı?
Sılmekten olmustur bızımde akıyo hala ya
Ananemı goturecek dr ye?

ben girdiğimde her dersi tek tek geçmek gerekiyordu cnm. şimdi öyle değil. belli bir puanı alırsan geçiyorusun. hepsi tek değerlendiriliyor yani. mesela 70 alan geçio. tek puan sistemi.

Aslında hıcte kuvvetlı degıldır bu tarıhlerı hatırlamada ama sızınkı ya bırıyle cakısıyodu yada bır gun vardı arada alptugra yada masal??
E az kalmıs o zaman haftaya partı var:)
zeki kadınsın vesselam. evet masal 15 kasım doğumlu ama alpi hatırlayamadım hafıza filan kalmadı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…