- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.501
ha ha bende düşündüm cnm ama nasıl gidip alcam malzemeleri nasıl yapcam herşey gözümde biyiyor. masal yaşında yüürümüyor muydu ki cnm. sanki daha erken yürümüştü diye hatırlıyorumgunaydin kizlar
benicim gozun aydin neguzel kavuwuyosun bugun ailene allh kavustursun
songul hayirli olsun basarilar sinavlarda evet 1ay once ark girdi direksiyondan kaldi cok zorlastirmislar dedi sen yaparsin ins
gulden gecmis olsun kiyamm nilime ins dahada ilerlemez bez mendillerle sil canim burnunu selpaklar yara yapar
yasemin ins gonlune gpre bulursun elbise benim aklimda tutu var yine gecen yil erken kutlamistik daha yurumuyprdu hic gosteremedi tutunun guzelligini si mdi.tekrar yapsammi diprum hemde ucuz:)
günaydın ayşegülcüm ee hem budefa ailenle kutlayacaksınız geçen onlar görmemişlerdi dimi: ola bilir yani..gunaydin kizlar
benicim gozun aydin neguzel kavuwuyosun bugun ailene allh kavustursun
songul hayirli olsun basarilar sinavlarda evet 1ay once ark girdi direksiyondan kaldi cok zorlastirmislar dedi sen yaparsin ins
gulden gecmis olsun kiyamm nilime ins dahada ilerlemez bez mendillerle sil canim burnunu selpaklar yara yapar
yasemin ins gonlune gpre bulursun elbise benim aklimda tutu var yine gecen yil erken kutlamistik daha yurumuyprdu hic gosteremedi tutunun guzelligini si mdi.tekrar yapsammi diprum hemde ucuz:)
ayyyy günaydın fundam negüzeldi dimi böyle keke birazdaha kalabilseydi...Günaydın kızlar nasılsınız
beni allah kavustursun
Songül canım derslere git mutlaka
bildiğim kadarıyla direksiyon sınavı zormuş
güldenim nilime geçmiş olsun
yasemin sen nasılsın
kızlar bugün akşam annem gidiyor çok Üzgünüm
DR ÇIKARTMIŞ CNM KBBGüldencim nil mi sokmuş bademi burnuna sen niye kiziyirsun kendine nerden bilicen Baden olduğunu canim benim
kiz al yap grcen yil sen yapmiqtin dimi kolay nasilsa yapimi buytume gozunde yaparsin senha ha bende düşündüm cnm ama nasıl gidip alcam malzemeleri nasıl yapcam herşey gözümde biyiyor. masal yaşında yüürümüyor muydu ki cnm. sanki daha erken yürümüştü diye hatırlıyorum
oyuzden kafam karisik iste koyde gecen yilda erkes gormustu cok kalabalik bi paryiydi gecen yil55kisiydik iki trafinda akrabasi hepbirlikttdik tutu giydirmistim ama yurumuyordu daha diye tekrara giydirsemmi diorum suan yeni kiyafet alcak dirumda degiliz cunku zaten cok masrafiniz olcak tasinirken ev tutarkengünaydın ayşegülcüm ee hem budefa ailenle kutlayacaksınız geçen onlar görmemişlerdi dimi: ola bilir yani..
Canim geçmiş olsun çok üzüldüm yaDR ÇIKARTMIŞ CNM KBB
ÇOCUK BANA AKŞAM SÖYLEDİ AMA BAŞTADA YAZMIŞTIMYA ANNANESİ SİLDİKTEN SONRA OLUNCA BEN ÖYL ONDAN OLDU ZANNETTİM YAVRUM AKŞAM ANNNE DOKTORA GİDELİM ÇOK ACIYO DEDİ OFFFF KENDİME ÇOK KIZIYORUM ÇOKKKK.
uzuldum annenin gitmesine nede guzel alismissinizdirGünaydın kızlar nasılsınız
beni allah kavustursun
Songül canım derslere git mutlaka
bildiğim kadarıyla direksiyon sınavı zormuş
güldenim nilime geçmiş olsun
yasemin sen nasılsın
kızlar bugün akşam annem gidiyor çok Üzgünüm
güle güle giysin masal cnm kapıda ödemesi var mı pekibot ve mont bunu istedim sari olan mont ayakkabi kirnizi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?