2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydin kizlar
benicim gozun aydin neguzel kavuwuyosun bugun ailene allh kavustursun
songul hayirli olsun basarilar sinavlarda evet 1ay once ark girdi direksiyondan kaldi cok zorlastirmislar dedi sen yaparsin ins
gulden gecmis olsun kiyamm nilime ins dahada ilerlemez bez mendillerle sil canim burnunu selpaklar yara yapar
yasemin ins gonlune gpre bulursun elbise benim aklimda tutu var yine gecen yil erken kutlamistik daha yurumuyprdu hic gosteremedi tutunun guzelligini si mdi.tekrar yapsammi diprum hemde ucuz:)

ha ha bende düşündüm cnm ama nasıl gidip alcam malzemeleri nasıl yapcam herşey gözümde biyiyor. masal yaşında yüürümüyor muydu ki cnm. sanki daha erken yürümüştü diye hatırlıyorum

günaydın ayşegülcüm ee hem budefa ailenle kutlayacaksınız geçen onlar görmemişlerdi dimi: ola bilir yani..

Günaydın kızlar nasılsınız
beni allah kavustursun
Songül canım derslere git mutlaka
bildiğim kadarıyla direksiyon sınavı zormuş
güldenim nilime geçmiş olsun
yasemin sen nasılsın
kızlar bugün akşam annem gidiyor çok Üzgünüm

ayyyy günaydın fundam negüzeldi dimi böyle keke birazdaha kalabilseydi...
kv döndümü barri yine başlasın kveli günlerrrr: artık burnundan gelir annnenle geçirdiğin günler..

KIZLAR ŞUANDA ÇOK KÖTÜYÜM ANLATAMAM SİZE NİLİN BURNUNDA GERÇEKTEN BADEM VARMIŞ VE BEN ÇOCUĞU AKŞAM DR GÖTÜRMEDİM AY DOKUNSANIZ AĞLIYACAM ŞİMDİ
ÇOCUK DR KBBYE YÖNDİRMİŞ PÖFFFFF KENDİME ÇOK KIZIYORUM ÇOKKKKKK:

Güldencim nil mi sokmuş bademi burnuna sen niye kiziyirsun kendine nerden bilicen Baden olduğunu canim benim
DR ÇIKARTMIŞ CNM KBB
ÇOCUK BANA AKŞAM SÖYLEDİ AMA BAŞTADA YAZMIŞTIMYA ANNANESİ SİLDİKTEN SONRA OLUNCA BEN ÖYL ONDAN OLDU ZANNETTİM YAVRUM AKŞAM ANNNE DOKTORA GİDELİM ÇOK ACIYO DEDİ OFFFF KENDİME ÇOK KIZIYORUM ÇOKKKK.

ha ha bende düşündüm cnm ama nasıl gidip alcam malzemeleri nasıl yapcam herşey gözümde biyiyor. masal yaşında yüürümüyor muydu ki cnm. sanki daha erken yürümüştü diye hatırlıyorum
kiz al yap grcen yil sen yapmiqtin dimi kolay nasilsa yapimi buytume gozunde yaparsin sen
biz gecen yil kurban bayraminda kutladik kiyde herkesle resmi olsun diye daha yurumuyordu1ay erken kutladik yani ama isin komigi kutladiktan 3gun sonra yurudu :)11aylikken yurudu masal

günaydın ayşegülcüm ee hem budefa ailenle kutlayacaksınız geçen onlar görmemişlerdi dimi: ola bilir yani..
oyuzden kafam karisik iste koyde gecen yilda erkes gormustu cok kalabalik bi paryiydi gecen yil55kisiydik iki trafinda akrabasi hepbirlikttdik tutu giydirmistim ama yurumuyordu daha diye tekrara giydirsemmi diorum suan yeni kiyafet alcak dirumda degiliz cunku zaten cok masrafiniz olcak tasinirken ev tutarken

Canim geçmiş olsun çok üzüldüm ya
ama bak çıkmış bişey olmamış üzme kendini

uzuldum annenin gitmesine nede guzel alismissinizdir
kv gekdimi peki ayy uzak dur olabildgince pndan

kizlar facebookta selinle kalite diye bir sayfa var harika yurtdisi urunleri var 1ayda geliyor ama cok ucuz ve guzel seyler var ben masala mont ve bot siparis ettim buayin sonunda gelcek ama harika syler var bakmanizi tavsiye ederim80tl kargo dahil hemde benim aldgimin ikisi burda o fiyata tek birini alabiliyoruz ve o guzellikte yok

ay güldenim yaa çok geçmiş olsun. ama kendini üzme arkadaşım çok şükür bişey olmamış.

bot ve mont bunu istedim sari olan mont ayakkabi kirnizi olan

Eklentiler

• IMG_597189239506.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_1274289611820.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_114553011387204.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_63466077183918.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 43
TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR AMA GERÇEKTEN KENDİME ÇOK KIZIYORUM
YA BEN BÖYLE Bİ ŞEYİ NASIL ATLARIM Kİ NİL NORMALDEDE YALAN SÖYLEMEYEN Bİ ÇOCUK ONA İNANMAM LAZIMDI PÖFFFF
KBB DR BUNU KBB ALMASI GEREKİYODU DEMİŞ AMA YİNEDE BELKİ ACİL ÇAĞRIRLARDI 2 PARÇAYMIŞ VE KBB ÇIKARMIŞ YAVRUMA ANLATMIŞ BABASI DOKTOR AMCA ALICAK HİÇ ACIMIYCAK DİYE YAVRUM ÇOK AZ AĞLAMIŞ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…