2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayyyy günaydın fundam negüzeldi dimi böyle keke birazdaha kalabilseydi...
kv döndümü barri yine başlasın kveli günlerrrr: artık burnundan gelir annnenle geçirdiğin günler..
Aynen cnm böyle çok güzel defne zaten anneannesine bayılıyor . Kv bu akşam geliyor. malesef yine stresli günler başlıyor. Keşke annem biraz daha kalabilseydi

çok akıllı benim kuzum yaa maşallah barekallah... sende üzme canım artık kendini. çok şükür sıkıntı olmamış

Güldenim cnm çok üzüldüm ama allahtan dr çıkarmış. Yavrum nasıl sokmuş onu burnuna. Inşallah bir daha olmaz. kendine kızma nerden bileceksin. Allah korumuş

Aynen cnm böyle çok güzel defne zaten anneannesine bayılıyor . Kv bu akşam geliyor. malesef yine stresli günler başlıyor. Keşke annem biraz daha kalabilseydi
tüh yaa keşke annenle aynı şehirde olsaydın kv başka şehirde. huzurlu huzurlu devam ederdi. biraz daha kalamaz mıydı annen cnm. gerçi eni sonu gidecek... allah kavuştursun

tüh yaa keşke annenle aynı şehirde olsaydın kv başka şehirde. huzurlu huzurlu devam ederdi. biraz daha kalamaz mıydı annen cnm. gerçi eni sonu gidecek... allah kavuştursun
Keşke cnm. cnm yarın eşim gelecek haftasonu için. Annem de eşinle başbaşa kal diye gidiyor. kaç kere kal dediysem de eşini de düşünmem lazım dedi

Berra da bi ara sokuyordu biseyler. Bi kac kere hapsurunca falan çıkmıştı. Cok korkmustum o zaman Allahim korusun cocuklarimizi ya.

Yasemin funda siz nasılsınız kızlar

Funda annen gidiyirmus allah kavustursun canim ne zor olur simdi sana

Yasemin uyku durumlari nasil canim ben ne uyurdum hamileyken ya. Gece erkenden yatardik esim de bana uymustu:)

SAĞOLUN KIZLAR AMA KIZMAMAK ELDE DEĞİL İŞTE YAVRUM ANLATIYO KENDİNİ AMA ANLAYAN YOK ..
ALLAHIM YAŞATMASIN BİRDAHA
KATREYNURUNM HOŞGELDİN EĞER ZAMANINDA ALINMZSA İNTAHABA SEBEP OLA BİLİYOMUŞ:

yasemin kapida odme yok nm havale yapiosun pesin odeme yan i
sayfasinda cok memnin kisiler var uun alinca resimlerini atmislar falan guvrndik artik yolladik parayi bekliyouz gelmesini:)

gulden cnm iyiki farkedilmis iltihap olmadan gecmis olsun tekrardan

Yasemin uyku durumlari nasil canim ben ne uyurdum hamileyken ya. Gece erkenden yatardik esim de bana uymustu:)
ayy hamileyken bende cok uyurdum esimde uykuyu sevdgi icin cok mutlu olurdu yatalim deyince:)
gerci biz suandada hic11i gormuyoyz 9da masal uyur 10gbide biz yatariz esim6da kalkio oyuzden erken yagmak istyor bende ona uyum sagliyoum tavuk gbiyiz yani:)

ha ha bizde öyleydik cnm siizin gibi. gerçi hala da zeynep uyuyunca bizde uyuyoruz tavuk gibi. çünkü zeynep sabah altı da dikio herkesi ayağa:) yani hala zeynebin etkisindeyim. bu hamilelikten bi uyku durumu çok oluşmadı. ama sanırım bunda göbeğim erken çıkacak:) ilkinde beş ay bitene kadar hiç göbeğim yoktu:)

ka pıda ödeme olsaymış iyiymiş cnm yaa güvenemiyorum başka türlü... inş. sorunsuz alırsınız kargonuzu... güle güle giysin masal cicilerini

Ayşegül link verir misin canim cok guzelmis mont seninkiler sorunsuz gelirse biz de aliriz belki bişeyler

Kızlar bebeği iki ya sendromu denen şeyi yaşayan var mı bizimki çok inatçı ve huysuz oldu ağlama krizlerine giriyoruz günde üç dört defa bugün markette cips için 20 daikaka ağladı susturamadım sürekli böyle sizinkiler de böyle mi
selamlarımla

merhaba hepimiz yaşıyoruz 2 yaş sendoromu fakat önemli olaninatlaşmadan çöze bilmek ben anlatıyorum anlamazsa tamam sen bilirsin ağlamak istiyosan ağlaya bilirsin diyorumve sakinleşmesini bekliorum mutlaka sakinleşiyo ama burda önemli olan kararlı olmanız bence aman ağlamasın diye istediğini yaparsanız ağlamayı kullanacaktır
benicimmm gözün aydın inş sorunsuz kavuşmuşsundur anneciklerine:

herkese ii akşamlar kızlar. bizim babamız gelio bu akşam inş. kuzumu alıp evimize geçicem. hsonu birlikteyiz inş. dualarınızda bizi unutmayın ailemiz hayırlısıyla tez vakitte bir araya gelsin. hepinizi seviyorum ve öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…