- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.521
Aynen cnm böyle çok güzel defne zaten anneannesine bayılıyor . Kv bu akşam geliyor. malesef yine stresli günler başlıyor. Keşke annem biraz daha kalabilseydiayyyy günaydın fundam negüzeldi dimi böyle keke birazdaha kalabilseydi...
kv döndümü barri yine başlasın kveli günlerrrr: artık burnundan gelir annnenle geçirdiğin günler..
çok akıllı benim kuzum yaa maşallah barekallah... sende üzme canım artık kendini. çok şükür sıkıntı olmamışTEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR AMA GERÇEKTEN KENDİME ÇOK KIZIYORUM
YA BEN BÖYLE Bİ ŞEYİ NASIL ATLARIM Kİ NİL NORMALDEDE YALAN SÖYLEMEYEN Bİ ÇOCUK ONA İNANMAM LAZIMDI PÖFFFF
KBB DR BUNU KBB ALMASI GEREKİYODU DEMİŞ AMA YİNEDE BELKİ ACİL ÇAĞRIRLARDI 2 PARÇAYMIŞ VE KBB ÇIKARMIŞ YAVRUMA ANLATMIŞ BABASI DOKTOR AMCA ALICAK HİÇ ACIMIYCAK DİYE YAVRUM ÇOK AZ AĞLAMIŞ...
tüh yaa keşke annenle aynı şehirde olsaydın kv başka şehirde. huzurlu huzurlu devam ederdi. biraz daha kalamaz mıydı annen cnm. gerçi eni sonu gidecek... allah kavuştursunAynen cnm böyle çok güzel defne zaten anneannesine bayılıyor . Kv bu akşam geliyor. malesef yine stresli günler başlıyor. Keşke annem biraz daha kalabilseydi
Keşke cnm. cnm yarın eşim gelecek haftasonu için. Annem de eşinle başbaşa kal diye gidiyor. kaç kere kal dediysem de eşini de düşünmem lazım deditüh yaa keşke annenle aynı şehirde olsaydın kv başka şehirde. huzurlu huzurlu devam ederdi. biraz daha kalamaz mıydı annen cnm. gerçi eni sonu gidecek... allah kavuştursun
ayy hamileyken bende cok uyurdum esimde uykuyu sevdgi icin cok mutlu olurdu yatalim deyince:)Yasemin funda siz nasılsınız kızlar
Funda annen gidiyirmus allah kavustursun canim ne zor olur simdi sana
Yasemin uyku durumlari nasil canim ben ne uyurdum hamileyken ya. Gece erkenden yatardik esim de bana uymustu:)
ha ha bizde öyleydik cnm siizin gibi. gerçi hala da zeynep uyuyunca bizde uyuyoruz tavuk gibi. çünkü zeynep sabah altı da dikio herkesi ayağa:) yani hala zeynebin etkisindeyim. bu hamilelikten bi uyku durumu çok oluşmadı. ama sanırım bunda göbeğim erken çıkacak:) ilkinde beş ay bitene kadar hiç göbeğim yoktu:)Yasemin funda siz nasılsınız kızlar
Funda annen gidiyirmus allah kavustursun canim ne zor olur simdi sana
Yasemin uyku durumlari nasil canim ben ne uyurdum hamileyken ya. Gece erkenden yatardik esim de bana uymustu:)
pıda ödeme olsaymış iyiymiş cnm yaa güvenemiyorum başka türlü... inş. sorunsuz alırsınız kargonuzu... güle güle giysin masal cicileriniyasemin kapida odme yok nm havale yapiosun pesin odeme yan i
sayfasinda cok memnin kisiler var uun alinca resimlerini atmislar falan guvrndik artik yolladik parayi bekliyouz gelmesini:)
gulden cnm iyiki farkedilmis iltihap olmadan gecmis olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?