- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.541
Aynen canim bizdede var markete gidelim seker diye tuttuturuyo hic sevmiyirum yemesini ama bayramda alistiriyolar zorla iste cekmesi bize kaliyo yalniz oldugunuz icin mecbur marketede gitmek zorundayim ihtiyac olunca ama cok zor gercekten evdede oyle istedigini vermeyince hemen sinirleniyo ya normalde cok akilli ama iste cabuk sinirleniyo ins.atlaticaz bu donemide.Kızlar bebeği iki ya sendromu denen şeyi yaşayan var mı bizimki çok inatçı ve huysuz oldu ağlama krizlerine giriyoruz günde üç dört defa bugün markette cips için 20 daikaka ağladı susturamadım sürekli böyle sizinkiler de böyle mi
selamlarımla
Merhaba biz de yaşıyoruz sendromu ama inatlasmadan dikkatini başka yöne çekerek çözmeye çalışın. Ama bazen sinirlerimin zorlandığı oluyor. o zaman sesim yükseliyor malesefKızlar bebeği iki ya sendromu denen şeyi yaşayan var mı bizimki çok inatçı ve huysuz oldu ağlama krizlerine giriyoruz günde üç dört defa bugün markette cips için 20 daikaka ağladı susturamadım sürekli böyle sizinkiler de böyle mi
selamlarımla
Ah canim kiyamam defneye ya tahmin edebiliyorum nekadar zor oldugunu doyamamissinizdir ah keske ayni sehirde yasasaniz Allah buyuk ins.ilerde oyle bi imkan cikar karsiniza canim.Kızlar annemi yolcu ettik . Defne eve gelinceye kadar ağladı. çok zor oldu
Sanada iyi tatiller canim bayadir denk gelemedik seninlede bebis calismalari baslamis hadui hayirlisi bakalim ins.mujdeyi aliriz yakin zamanda.Be nigozun aydin
Funda allah kavustirsun
gulden gecmis olsun
yasemin seni o kadar cok iyi anliyorn ki biran once kavusursinz insallh.
songul simdiden ehliyetn hayrli olsun
fatma sende gezmissin yemissin ohh afiyet olsun
Bizde bugun mini bi parti vardı is yerinde..yeni gelen personle hosgeldin bi arkadasta terfi almisti onu kutladik yedik ictik eglendik guzeldi..iki gundir fena kitaplara kaptrdim kendimi ama paronayak olcam böyle giderse hep aldatan koca kotu kotu şeylr":)))yarın tatil temzlgimi bu aksamdan yaptim yarin gezcez ful insallh......
Bu araea bizede dua edin hayrlisiyla ikinci bebis icin esimi ikna ettim calismalar başladı)rabbim dogru zamanda hayirlisini versin. Kocisim hala gelmedi bende yattim ama uyuyamiyorm ...hepinize iyi tatilleeeerrr
Sağol cnm benim. sabit işini hala bekliyorum cnmGulden canim cok gecmis olsun uzme kendini nerden bilebilrdin nilin burnuna badem soktgunu
Sibel insallah ikinci bebisnz istedgnz zamn olur
Fatma eren neyapmis oyle yaramaz bunlar cok
Funda allah kavustursun canim senin sabite gecme isin neoldu
Beni annenle babana kavusmussundur bol bol hasret giderin
Yasmin insallah biran once kavusursnz esinle
Songul kursa basliyomussun sabahlarmi gidicen pasayi babaya birakip
Günaydın Katreinur bende başladım hamilelikten kalan kazaları tutmaya iki gün tuttum bugün arkadaş çağırdı ara verdim yarın yine devam edicem beraber tutalım destek olalım birbirimize çok yoksa bitmezGünaydın kızlar
Benicim geldi mi annenler gozun aydin canim
Yasemin dualarimdasin canim
Sibel sizin icinde hayırlısi olur inşallah bebek konusunda
Kizlar ya ben oruca başlamıştım guya 2 gündür sahura kalkamiyorum kalıyor cok moralim bozuldu. Kalkmadan tutmaya da cesaret edemedim günler kisa aslında. Siz naptiniz var mi tutan. Bi daha ki hamilelige kadar bitirelim kazalarimizi
Bende baslamadim canim iyi hatirlattin bende pazartesi baslarim ins. yarin okul var zaten artik tutmak lazim ya benimde cok var kaza ins.yavas yavas hepsini tutariz.Günaydın kızlar
Benicim geldi mi annenler gozun aydin canim
Yasemin dualarimdasin canim
Sibel sizin icinde hayırlısi olur inşallah bebek konusunda
Kizlar ya ben oruca başlamıştım guya 2 gündür sahura kalkamiyorum kalıyor cok moralim bozuldu. Kalkmadan tutmaya da cesaret edemedim günler kisa aslında. Siz naptiniz var mi tutan. Bi daha ki hamilelige kadar bitirelim kazalarimizi
Biraz zor olcak ama yapcak bisey yok yillik izninde tasinma yerlesme isini halletcegimiz icin izin alanadi esim pazrtsi gidip evi tutcaz birgunde artik napalimins iyi bir ev denj gelir emlakciyla gezeriz hallolur artik bisekildeYasemin begendigin elbisenin zamaninda gelememesine cok uzuldum canim ya ama nasipten ote bisey yok napalim hayirlisi neyse o olsun ins.cok begenicen baska bi elbise olursun.esinde gelmistir gozun aydin tabi sizin icinde cok zor oluyodur boyle ins.kisa zamanda cozum bulunur.
Aysegul aldiklarin cok guzelmis cok tatlilar kizim olsa bende almak isterdim masal gule gule giysin hayirlisiyla bide elinize ulassin ins.
Evide bi gunde nasil tutucaksiniz ya zor olur muhakkak ins.bulursunuz gonlunuze gore bi ev.
Nuray beni katreinur hepiniz cok sagolun kizlar ins.kardesim hayirlisiyla askerligini yapar doner.
Oh cnm bol bol hasret giderin. Inşallah uzun süre kalır annenler.Kizlar hepinize ayri ayrı cook tesekkur ederım
Annemlere kavustuk cok sukur coluk cocuk herkes nasıl mutlu anlatamam:)
Gulden kendını suclama cnm nerden bılebılırdınkı cok sukur cıkarmıslar bademı..
Funda Allah kavustursun tekrar cnm cok zor olmustur emınım ben o kısmı sımdı dusunmek ıstemesemde bızde yasıycaz..
Allah saglık sıhhat versınde yıne gorusursunuz ıns esınle defneyle keyıflı vakıtler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?