2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar bende kaçar inş pazartesi geldiğimde biraz geçmiş bulurum
wavs, sibel, fatma kızlar yok sunuz sizde 1 2 gündür nerdesiniz bakyim arada ses verin..

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz gec oldu ama hepimizin Cumasi mubarek olsun.Giremedim bende dun a101e gidicektik erenle uyku seti gelmis ondan alicaktim ama market cok yakin ciksak eren eve girmek istemiycek diye tam kapidan cikarken plan degistirdim marketten uyku setini alip kapidan eve biraktim eren beni giriste bekledi sonra bebek arabasinida alip pazara gittik ereni hep yuruttum orda bebek arabasinda dursun diye havada cok guzeldi gittik tamda orda asure dagitilicakmis aldik yedik bizde.pazarda gezdik erene alistirma kilodu aldim cis egitimi icin ins.yakin zamanda basliycaz bakalim nolucak bide lazimlik kaldi alinicak iste.bide pazarda yeni gelmis d.gunu icin parti susleri vardi cok hosuma gittiler ya eren dursaydi belki alirdimda vakitte oldugu icin acele etmek istemedim bide parti isini tam karar veremedim ya koyde kutlasammi diyorum burda yalniz olucaz yoksa off bilemedim.

Bide benim sipa dun mutfakta masada makarna yiyodum oda yanimda meyve suyu iciyo hic anlamadim aniden bardagi kafamdan asagi boca etti bide nasil siritiyo ya oyun yaptim zannediyo bide benim halimi dusunun kizsammi gulsemmi bilemedim ya oyuncak oldum sanki.

Aynen canim bizdede var markete gidelim seker diye tuttuturuyo hic sevmiyirum yemesini ama bayramda alistiriyolar zorla iste cekmesi bize kaliyo yalniz oldugunuz icin mecbur marketede gitmek zorundayim ihtiyac olunca ama cok zor gercekten evdede oyle istedigini vermeyince hemen sinirleniyo ya normalde cok akilli ama iste cabuk sinirleniyo ins.atlaticaz bu donemide.

Merhaba biz de yaşıyoruz sendromu ama inatlasmadan dikkatini başka yöne çekerek çözmeye çalışın. Ama bazen sinirlerimin zorlandığı oluyor. o zaman sesim yükseliyor malesef

Kızlar annemi yolcu ettik . Defne eve gelinceye kadar ağladı. çok zor oldu

Be nigozun aydin

Funda allah kavustirsun
gulden gecmis olsun
yasemin seni o kadar cok iyi anliyorn ki biran once kavusursinz insallh.
songul simdiden ehliyetn hayrli olsun
fatma sende gezmissin yemissin ohh afiyet olsun

Bizde bugun mini bi parti vardı is yerinde..yeni gelen personle hosgeldin bi arkadasta terfi almisti onu kutladik yedik ictik eglendik guzeldi..iki gundir fena kitaplara kaptrdim kendimi ama paronayak olcam böyle giderse hep aldatan koca kotu kotu şeylr":)))yarın tatil temzlgimi bu aksamdan yaptim yarin gezcez ful insallh......

Bu araea bizede dua edin hayrlisiyla ikinci bebis icin esimi ikna ettim calismalar başladı)rabbim dogru zamanda hayirlisini versin. Kocisim hala gelmedi bende yattim ama uyuyamiyorm ...hepinize iyi tatilleeeerrr

Kızlar annemi yolcu ettik . Defne eve gelinceye kadar ağladı. çok zor oldu
Ah canim kiyamam defneye ya tahmin edebiliyorum nekadar zor oldugunu doyamamissinizdir ah keske ayni sehirde yasasaniz Allah buyuk ins.ilerde oyle bi imkan cikar karsiniza canim.

Sanada iyi tatiller canim bayadir denk gelemedik seninlede bebis calismalari baslamis hadui hayirlisi bakalim ins.mujdeyi aliriz yakin zamanda.
Ne guzel is yerinde eglenilmis temizlikte yapilmis rahatsin artik yarin doya doya gezersiniz ins.guzel bi gun olsun sizin icin.

Benicim ins.gozun aydin olmustur ailen gelmistir ne mutlu sana ya icin icine sigmaz oh tadini cikar canim bizede arada haber versen yeter ailenle bol bol hasret gider en uzak sizsiniz belkide.nekadar kalicaklardi peki yazmissindir ama okuyamadim ben.

Songulcum ehliyet icin ilk adimlar atilmis hadi hayirli olsun canim anlatirsin bizede ozelliklede bana bende almak istiyorum ehliyet ilerde ama detay hic bilmiyorum nasil oluyo ogrenirim senden.

Gulden gecmis olsun nilede canim ayy hakkaten cok uzucu ya seni cok iyi anliyorum oyle bi durum olunca bende cok vijdan azabi duyuyorum neyseki gecmis gitmis bunada sukur canim.
Ereninde burnu hep akiyo ya onunda yara oldu esimde diyo pecetelerden diye bende mendil kullaniyorum artik.koyden geldigimizden beri aksam yatiriyorum besigine uyuyo sorunsuz ama gece burnu tikaniyo agliyo hep bizimle yatmak istiyo bide agzinda emzik burnuda tikali emzigi gevseltip oyle nefes aliyo yavrum ya ins.atlatir kuzularimiz.

Gulden canim cok gecmis olsun uzme kendini nerden bilebilrdin nilin burnuna badem soktgunu

Sibel insallah ikinci bebisnz istedgnz zamn olur

Fatma eren neyapmis oyle yaramaz bunlar cok

Funda allah kavustursun canim senin sabite gecme isin neoldu

Beni annenle babana kavusmussundur bol bol hasret giderin

Yasmin insallah biran once kavusursnz esinle

Songul kursa basliyomussun sabahlarmi gidicen pasayi babaya birakip

Yasemin begendigin elbisenin zamaninda gelememesine cok uzuldum canim ya ama nasipten ote bisey yok napalim hayirlisi neyse o olsun ins.cok begenicen baska bi elbise olursun.esinde gelmistir gozun aydin tabi sizin icinde cok zor oluyodur boyle ins.kisa zamanda cozum bulunur.

Aysegul aldiklarin cok guzelmis cok tatlilar kizim olsa bende almak isterdim masal gule gule giysin hayirlisiyla bide elinize ulassin ins.
Evide bi gunde nasil tutucaksiniz ya zor olur muhakkak ins.bulursunuz gonlunuze gore bi ev.

Nuray beni katreinur hepiniz cok sagolun kizlar ins.kardesim hayirlisiyla askerligini yapar doner.

Sağol cnm benim. sabit işini hala bekliyorum cnm

Günaydın kızlar

Benicim geldi mi annenler gozun aydin canim

Yasemin dualarimdasin canim

Sibel sizin icinde hayırlısi olur inşallah bebek konusunda

Kizlar ya ben oruca başlamıştım guya 2 gündür sahura kalkamiyorum kalıyor cok moralim bozuldu. Kalkmadan tutmaya da cesaret edemedim günler kisa aslında. Siz naptiniz var mi tutan. Bi daha ki hamilelige kadar bitirelim kazalarimizi

Günaydın Katreinur bende başladım hamilelikten kalan kazaları tutmaya iki gün tuttum bugün arkadaş çağırdı ara verdim yarın yine devam edicem beraber tutalım destek olalım birbirimize çok yoksa bitmez
herkese Günaydın kizlar
aysegul bayıldım bora da Monta da bende baktım face ama fazla resim yok orda
Funda Allah kavaustursun canim Kıyamam defneme ins kısa zamanda tekrar gorusursuniz
yaseminin Rabbim bir an önce işlerinizi yoluna koymanizi nasip etsin ins canim
guldencim varmı bi gelişme nasıl nil
kozlar iki Gündur elif oksuruyor demiştim ya bal ve limon sayesinde öksürüğü kesildi tavsiye ediyorum
sibelcim sizinde karariniz hayırlı olsun Ohh bi bebis daha geliyor aramıza ins sen izin mi alican peki bebis dogunca nasıl olacak kim bakacak

Bende baslamadim canim iyi hatirlattin bende pazartesi baslarim ins. yarin okul var zaten artik tutmak lazim ya benimde cok var kaza ins.yavas yavas hepsini tutariz.

Kizlar hepinize ayri ayrı cook tesekkur ederım
Annemlere kavustuk cok sukur coluk cocuk herkes nasıl mutlu anlatamam:)
Gulden kendını suclama cnm nerden bılebılırdınkı cok sukur cıkarmıslar bademı..
Funda Allah kavustursun tekrar cnm cok zor olmustur emınım ben o kısmı sımdı dusunmek ıstemesemde bızde yasıycaz..
Allah saglık sıhhat versınde yıne gorusursunuz ıns esınle defneyle keyıflı vakıtler..

Fundacim Allah kavustirsun
benixim gozun aydin cok sevindim adina
katreinur fatmacim tutmak isteyen arkadaslqrimis berabeece baslayalim bur ara daha iyi olur
Fatmacim baslixam bakalom kursa artik gelismeleei aktarirum
yasemin kotu anne oldin iste yogurt magdurumu oldu neynep

Biraz zor olcak ama yapcak bisey yok yillik izninde tasinma yerlesme isini halletcegimiz icin izin alanadi esim pazrtsi gidip evi tutcaz birgunde artik napalimins iyi bir ev denj gelir emlakciyla gezeriz hallolur artik bisekilde
benicim gozunaydin canim 3ay dolu dolu gecsin eglenin bolbol
defneme kiyamm yaaa cok ozliycek ananeyi allh kavustursun cnm

sibelcim hadi guzel haberini bekliyoruz en yakin zamnda kucagina al ins nasil ikna ettin kiz esini:)

İyi pazarlar kizlar herkese ay dun esim eve erken gelicekti cumartesi erken cikiyo mesai diye geciyo zaten cumartesileri bende avmye gideriz diye dusunmustum cokda canim sklmisti evde is yerinde sorun olunca gec geldi ama hala vakit vardi yarin gideriz falan diyince benim butun moraller bozulmustu gidelim desem adam bisey demiycek ama bende moral gidince keyifte kalmadi oyle aksami yaptik iste trip attim biraz.
Bugunde okuldan beni aldilar eve geldik hazirlandik carsiya gidelim dedim erene sen bakican ben carsida gezicem kislik kaşe kabanlar oluyoya onlardan istiyodum neyseki gittik buldum istedigim gibi ama uzunlugu diz altina kadardi biraz kisaydi hep uzun giydigim.icin ilk kez boyle oldu neyseki esimde bisey demedi aldik. rengi bordo kirmizi oyle istiyodum zaten.
Bide ayakkabi aldim altina.bide parka markete giderken takabilicem kucuk pratik canta lazimdi onuda aldik esimde kendine kazak aldi oh daha ne olsun haa bide arapca sozlugu aldik lazim oluyodu bukadar.
Simdi bizim evin yakinindaki pazara geldik eren arabaya binince hemen uyudu kuzum yorulmus esim gitti mutfak alisverisini yapmaya elinde listeyle bizde arabada bekliyoruz bakalim.Burdanda ins.mudanyaya gidip balik yiycez gunu tamamliycaz.iyi oldu bugun ya bazen evde cok skliyorum gidicek kimsede yok boyle degisiklik oluyo esimde gelir artik hepinizi optum gorusuruz.

Oh cnm bol bol hasret giderin. Inşallah uzun süre kalır annenler.
Çok zor oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…