- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.561
Amin canım.Fundacim Allah kavustirsun
benixim gozun aydin cok sevindim adina
katreinur fatmacim tutmak isteyen arkadaslqrimis berabeece baslayalim bur ara daha iyi olur
Fatmacim baslixam bakalom kursa artik gelismeleei aktarirum
yasemin kotu anne oldin iste yogurt magdurumu oldu neynep
günaydın cnmherkese günaydın hatunlar... nasılsınız bakalım haftasonunuz nasıl geçti. bizde herşey yolundaydı çok şükür. cuma akşamaı babamız geldi pazar akşam kızımla yolcu ettik ve tabi ki mercimekle:) bize dua eden arkadaşlarım çok sağolu allah razı olsun. rabbim kimseyi ayrı düşürmesin inş. yıllarca böyle yaşayan insanlar ne yapıyor bilmiyorum. biz yılbaşına kadar bekleme kararı aldık eğer yılbaşında sonuçlanmamış olursa . samsun yolcusuyuz her işte bir hayır var diyorum. bizden haberler böyle . hepinizi öpüyorum...
günaydın cnmgünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
nil iyi çok şükür hırıltımız vardı hafiften bayağı azaldı havayı 4 saatte çıkarınca yarın konturolü var bakalım bi dre buldum gerçi daha öncede bikere götürmüştük pek beğenmiyorum ama en güzel yanı antibiyotik vermiyo oyüzden şimdilik ona devam bakalım..
funda allah kavuştursun cnm kıyamam defneme:
benicim tekrar gözün aydın cnm tadını çıkar:
fatmaaaaaaaa erene çok güldüm ama eminim sen pek gülmemişsindirr he heh e: yaramaz bunlar
songül, katreynur, wavs, nuray, betül, yasemin,dilek günaydın sizede kızlar:
sibelcim hakkınızda hayırlısı olur inş cnm demekki kısmetse 2. çocuk habe
özcenanım döndünüzmü cnm? anlat bakalım ranacığın maceralarını:::=.).)rini senden alıcaz hadi bakalım..
güzel geçmesine sevindim cnmEki Görüntüle 1298187 Eki Görüntüle 1298192 Eki Görüntüle 1298197 Eki Görüntüle 1298199 Eki Görüntüle 1298200 Eki Görüntüle 1298201
Teyzoslar Mevlüt ve dogum gununden kucuk kareler gecmis yapamadim insallah herkes iyidir birazdan gecmis yapip gelirom bizde hersey coo guzeldi erdem cok mutluydu şükür guzel gecti opuyoruz sizi
oy akıllı kuzum nice yaşları olsun inş. cnm sağlıkla.... eğlenmesinede çok sevindim. napıosun bakalım betülümEki Görüntüle 1298187 Eki Görüntüle 1298192 Eki Görüntüle 1298197 Eki Görüntüle 1298199 Eki Görüntüle 1298200 Eki Görüntüle 1298201
Teyzoslar Mevlüt ve dogum gununden kucuk kareler gecmis yapamadim insallah herkes iyidir birazdan gecmis yapip gelirom bizde hersey coo guzeldi erdem cok mutluydu şükür guzel gecti opuyoruz sizi
sen evde mi yaptım kız maşallah vallahi. mevlür derken ne yaptınız cnmdoğum gününde mevlütten dolayı hepimiz çok yorgunduk ama erdem pastasını çok beğendi çok şükür istediğim gibi oldu pasta kesinlikle tavsiye ederim evde yapın canlar :)
canım sünnet mevlüdü yaptık cemiyet yapmıycaz paşama sünnet kıyafeti de giydirdik çok mutluoldu :)sen evde mi yaptım kız maşallah vallahi. mevlür derken ne yaptınız cnm
sünnet mi ettirdin erdemi ay ben neler kaçırmışım hiç haberim yok kiii dünyadan bi haber.... unuttum mu yoksa yok yok yaramadı bu hamilelik banaaacanım sünnet mevlüdü yaptık cemiyet yapmıycaz paşama sünnet kıyafeti de giydirdik çok mutluoldu :)
evet canım ben yaptım güzel olmuşmuu :)betüllllll nasılya senmi yaptın pastayı kız nasıl yaptın pes vallahi tebrik ediorum seniiii:
kız geçen sene yaptırdım ya 15 aylıktı kuzum :):):)sünnet mi ettirdin erdemi ay ben neler kaçırmışım hiç haberim yok kiii dünyadan bi haber.... unuttum mu yoksa yok yok yaramadı bu hamilelik banaaa
ama ben hatırlamıyorum yaaa hafıza mafıza sıfır oldu bendeevet canım ben yaptım güzel olmuşmuu :)
kız geçen sene yaptırdım ya 15 aylıktı kuzum :):):)
cnm sabiti istiyorum ama onun içindde torpil gerekiyor işteaynen fundacım çok zor gerçekten. bir ömür böyle gitmez yaa sabite geçin inş. en kısa zamanda. biz tarih koyduk bir değişiklik olmazsa yılbaşına kadar bekliycez olamazsa samsuna taşıncam her işte vardır bir hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?