2012 kasım bebekleri büyüyor..

Amin canım.
Sana da hayırlı olsun şimdiden

herkese günaydın hatunlar... nasılsınız bakalım haftasonunuz nasıl geçti. bizde herşey yolundaydı çok şükür. cuma akşamaı babamız geldi pazar akşam kızımla yolcu ettik ve tabi ki mercimekle:) bize dua eden arkadaşlarım çok sağolu allah razı olsun. rabbim kimseyi ayrı düşürmesin inş. yıllarca böyle yaşayan insanlar ne yapıyor bilmiyorum. biz yılbaşına kadar bekleme kararı aldık eğer yılbaşında sonuçlanmamış olursa . samsun yolcusuyuz her işte bir hayır var diyorum. bizden haberler böyle . hepinizi öpüyorum...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
nil iyi çok şükür hırıltımız vardı hafiften bayağı azaldı havayı 4 saatte çıkarınca yarın konturolü var bakalım bi dre buldum gerçi daha öncede bikere götürmüştük pek beğenmiyorum ama en güzel yanı antibiyotik vermiyo oyüzden şimdilik ona devam bakalım..
funda allah kavuştursun cnm kıyamam defneme:
benicim tekrar gözün aydın cnm tadını çıkar:
fatmaaaaaaaa erene çok güldüm ama eminim sen pek gülmemişsindirr he heh e: yaramaz bunlar
songül, katreynur, wavs, nuray, betül, yasemin,dilek günaydın sizede kızlar:
sibelcim hakkınızda hayırlısı olur inş cnm demekki kısmetse 2. çocuk habe
özcenanım döndünüzmü cnm? anlat bakalım ranacığın maceralarını:::=.).)rini senden alıcaz hadi bakalım..

yaseminim günaydın cnm inş hakkınızda hayırlı olurda sonuçlanır şu iş annenin yanından ayrılmak durumunda klamzsınve mercimeyede annen bakar : ohhh ohhh benim mercimeyimde büyümüş bayağı yakında fasülye olacak he he he

amin güldenim inş. vallahi kurumlar arası geçiş sancılı bir süreçmiş öğreniyoruz ama acı acı...

Teyzoslar Mevlüt ve dogum gununden kucuk kareler gecmis yapamadim insallah herkes iyidir birazdan gecmis yapip gelirom bizde hersey coo guzeldi erdem cok mutluydu şükür guzel gecti opuyoruz sizi

günaydın cnm
ben seni çok iyi anlıyorum çünkü biliyorsun bizim de babamız haftasonları gelip gidiyor
allah hakkınızda hayırlısını versin
inşallah gönlünüze göre olur

günaydın cnm
nil daha iyiymiş sevindim
aminn cnm

güzel geçmesine sevindim cnm
yerim ben o erdem paşayı

oy akıllı kuzum nice yaşları olsun inş. cnm sağlıkla.... eğlenmesinede çok sevindim. napıosun bakalım betülüm

oyyyyyy paşam benim allahım dağmatlığınıda göstersin betüklüm maşallah ona allahım nazarlardan korusun..
tekrar doğum günü kutlu olsun nasıl geçti biraz özet geç bakalım...

doğum gününde mevlütten dolayı hepimiz çok yorgunduk ama erdem pastasını çok beğendi çok şükür istediğim gibi oldu pasta kesinlikle tavsiye ederim evde yapın canlar :)

aynen fundacım çok zor gerçekten. bir ömür böyle gitmez yaa sabite geçin inş. en kısa zamanda. biz tarih koyduk bir değişiklik olmazsa yılbaşına kadar bekliycez olamazsa samsuna taşıncam her işte vardır bir hayır.

doğum gününde mevlütten dolayı hepimiz çok yorgunduk ama erdem pastasını çok beğendi çok şükür istediğim gibi oldu pasta kesinlikle tavsiye ederim evde yapın canlar :)
sen evde mi yaptım kız maşallah vallahi. mevlür derken ne yaptınız cnm

betüllllll nasılya senmi yaptın pastayı kız nasıl yaptın pes vallahi tebrik ediorum seniiii:
evet canım ben yaptım güzel olmuşmuu :)

sünnet mi ettirdin erdemi ay ben neler kaçırmışım hiç haberim yok kiii dünyadan bi haber.... unuttum mu yoksa yok yok yaramadı bu hamilelik banaaa
kız geçen sene yaptırdım ya 15 aylıktı kuzum :):):)

cnm sabiti istiyorum ama onun içindde torpil gerekiyor işte
dua et bana ne olur
evet her şeyde bir hayır vardır

kız allah iyiliğini versin emi pes vallahi yok yok bizim topikte çok hamarat var çokkkkk:
10 numara olmuş daha ne olsun betülüm :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…