2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydın kızlarr

Betül nasil yaptın pepeyi onu anlayamadim. Bu arada hersey cok güzel görünüyor canım.

Yasemin hayırlısi olsun hakkinizda inşallah canım.

Gülden nil bir an once toparlat inşallah.

Songül nuray fatma dediginiz gibi oructa destek olalim kizlar birbirimize. Ben adet oldum simdi ama adetten sonra ara vermeden devam etmek istiyorum.

Berra hanim kahvaltı yapmadı. Makarna yiyor şimdi. Ben de temizlik yapcam biraz. Böyle Bi görünüp kacmis gibi oluyorum ama takipteyim kızlar yazarim arada.

sağol katreynurumya bu çocukların makarnaaşkı nedirya nilde makarnayla pilava sardı buara akşam resmen ağladı nasıl bişey bu makarna istiyom diyeo makarna yok kızım ozamansa pilavdiyo sıpahe heh e: ananneye tenbih ettim bakalım bugün mercimek vericek yine makarnayada pilav yerse verme aç kalsındedim.. bakalım sonuç ne olacak bizimki açlığına dayanamaz ona güveniyorum he he he:
gerçi bu hastalıktan çok düştü iştahı bakalım.. bu ara işine geleniyer oldu..

cnm o bütün çocuklarda var
defne acıktığı zaman pilav pilav diye ortalarda dolanıyor
ama en güzel yanı bütün faydalı şeyleri makarna ve pilavla yediriyorum
dün akşam karnıbahar ve pilav yedi
cumartesi akşam pırasa ve pilav yedi
normalde yemiyor tek olduğunda ama ikisi olunca yiyor

yaa biri oruç mu dediiii benim 41 gün vardı 3 tane tuttum kaldı 38. seneye 30 daha eklenir lohusa oluyorum çünkü inş. etti 68. bi sonraki yılda adettten dolayı 7 gün olur ettiii. 75. allah ömür verirse 75 ten geriye saymaya başlarım:) puffff

zeynepte bakanna dio ha ha çok komkler. dün akşam spagetti yedi hali çok komikti baktı beceremio anne sen yediyy dio sıpa:)

amin cnm benim çok sağol allah razı olsun. rabbimde berracığa sağlık şifa versin bolbol da iştah inş.
kız beni yalnız bırakmayın bekliyorum hamiş haberlerini bende borç çok olcak tutacak adam lazım:)

bende burdayım
sabahtan beri kimse yazmıyor
songül nerleredesin,kursa gittin mi,nasıl geçti?

Yasemin ben senin sayina bi ulasayim da oructa sonra tekrar konusalim:) ay hic bitmeyecek gibi. Bi daha ki hamileligime sifirlayabilir miyim cok merak ediyorum:)

yasemin kız bi hamile kaldın herkesi özendirdin ben hariç he he he::):):)
bak katreynurumda düşünüyo nezaman düşünüyosun katreynurum sen bakalım?

Ben geldim kizlar

Betul ne hamaratsn yahu cok guzel gorunyo pasta erdemde eglenmis neguzel songul hanmda varmiydi

Yasmin hakknzda hayrlsineise o olsun canim ama orda olmanz daha iyi olir gibi annen orda ikinci bebis geliyo

Gulden nil nasil oldu canim

Funda defne neyapms babannesnde

Fundanin dedgi gibi bende bicok seyi pilavla yedriyorum

Nur berram yedmi makarnasni bizimkide corbasni yemeden uyudu

hoşgeldin wavsum nasılsın cnm alpçik nasıl?
nil iyi çok şükür bide hırıltımız geçerse tamamen süper olacak bakalım takipteyim..

anamuykudan gözümü açamıyorum bugün nedense katreeee kaç gün ki senin borç pufff biter inş. cnm yaaa.... benden iş geçti siz kendiniz kurtarın he he he:) wavsum sağol cnm valla şimdi ki burası hayırlı gözüküo ama görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...
funda gıcık oluo insan di mi yazan olmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…