- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.581
cnm o bütün çocuklarda varsağol katreynurumya bu çocukların makarnaaşkı nedirya nilde makarnayla pilava sardı buara akşam resmen ağladı nasıl bişey bu makarna istiyom diyeo makarna yok kızım ozamansa pilavdiyo sıpahe heh e: ananneye tenbih ettim bakalım bugün mercimek vericek yine makarnayada pilav yerse verme aç kalsındedim.. bakalım sonuç ne olacak bizimki açlığına dayanamaz ona güveniyorum he he he:
gerçi bu hastalıktan çok düştü iştahı bakalım.. bu ara işine geleniyer oldu..
sağol katreynurumya bu çocukların makarnaaşkı nedirya nilde makarnayla pilava sardı buara akşam resmen ağladı nasıl bişey bu makarna istiyom diyeo makarna yok kızım ozamansa pilavdiyo sıpahe heh e: ananneye tenbih ettim bakalım bugün mercimek vericek yine makarnayada pilav yerse verme aç kalsındedim.. bakalım sonuç ne olacak bizimki açlığına dayanamaz ona güveniyorum he he he:
gerçi bu hastalıktan çok düştü iştahı bakalım.. bu ara işine geleniyer oldu..
amin cnm benim çok sağol allah razı olsun. rabbimde berracığa sağlık şifa versin bolbol da iştah inş.Günaydın kızlarr
Betül nasil yaptın pepeyi onu anlayamadim. Bu arada hersey cok güzel görünüyor canım.
Yasemin hayırlısi olsun hakkinizda inşallah canım.
Gülden nil bir an once toparlat inşallah.
Songül nuray fatma dediginiz gibi oructa destek olalim kizlar birbirimize. Ben adet oldum simdi ama adetten sonra ara vermeden devam etmek istiyorum.
hoşgeldin wavsum nasılsın cnm alpçik nasıl?Ben geldim kizlar
Betul ne hamaratsn yahu cok guzel gorunyo pasta erdemde eglenmis neguzel songul hanmda varmiydi
Yasmin hakknzda hayrlsineise o olsun canim ama orda olmanz daha iyi olir gibi annen orda ikinci bebis geliyo
Gulden nil nasil oldu canim
Funda defne neyapms babannesnde
Fundanin dedgi gibi bende bicok seyi pilavla yedriyorum
Nur berram yedmi makarnasni bizimkide corbasni yemeden uyudu
hoşgeldin wavsum nasılsın cnm alpçik nasıl?
nil iyi çok şükür bide hırıltımız geçerse tamamen süper olacak bakalım takipteyim..
dikkat et de ilk peşimden gelen sen olma şekerim he he he:)yasemin kız bi hamile kaldın herkesi özendirdin ben hariç he he he::):):)
bak katreynurumda düşünüyo nezaman düşünüyosun katreynurum sen bakalım?
evet cnm ventolinin havasını veriorum 4 saate bir bakalım ya bu çocuk biraz gırip olunca hemen hırıltı gelio ardından pöffffHosbuldum canim biraz grip gibiyim onun disinda iyiyim alpcikte iyi uyuyo bende kendimi attim buraya
Insallah hiriltsda gecer canim ilac veriyomsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?