- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.601
allahım korusun cnm eşimin dr 1 yıl çocuk düşünmeyin demiş he he heh e: oyüzden kalmamam lazım allahım yardımcım olsun nediyeyim.. ben elimden geleni yapıyorum artık gerisi taktiri ilahi..dikkat et de ilk peşimden gelen sen olma şekerim he he he:)
hassas kuzu kasım bebeleri... çabucak iileşsinler inş. benim ki de hapşurup dururyo hapşuudum doktoy inne yapcak dio:) ne zaman iğne olduysa:)evet cnm ventolinin havasını veriorum 4 saate bir bakalım ya bu çocuk biraz gırip olunca hemen hırıltı gelio ardından pöffff
o zaman bir sene sonra he he he:)allahım korusun cnm eşimin dr 1 yıl çocuk düşünmeyin demiş he he heh e: oyüzden kalmamam lazım allahım yardımcım olsun nediyeyim.. ben elimden geleni yapıyorum artık gerisi taktiri ilahi..
CNM kv herşeyde bana telefon ediyor bugünBen geldim kizlar
Betul ne hamaratsn yahu cok guzel gorunyo pasta erdemde eglenmis neguzel songul hanmda varmiydi
Yasmin hakknzda hayrlsineise o olsun canim ama orda olmanz daha iyi olir gibi annen orda ikinci bebis geliyo
Gulden nil nasil oldu canim
Funda defne neyapms babannesnde
Fundanin dedgi gibi bende bicok seyi pilavla yedriyorum
Nur berram yedmi makarnasni bizimkide corbasni yemeden uyudu
aynen cnm ben zaten sınırlı zamanımda girip bakıyorum ama kimse yazmayınca küsesim geliyoranamuykudan gözümü açamıyorum bugün nedensekatreeee kaç gün ki senin borç pufff biter inş. cnm yaaa.... benden iş geçti siz kendiniz kurtarın he he he:) wavsum sağol cnm valla şimdi ki burası hayırlı gözüküo ama görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...
funda gıcık oluo insan di mi yazan olmayınca
babasıyla doktorculuk oynuodo andan aklında kaldı sanırım cnm. hadi baba cıss yap öksüüyo dio kendi öksürmeye başlıo sıpa...yerim ben o zeynep ilayı haberi olsun
duymuştur birinden hasta olursan doktyor iyne yapıcak diye kuzummm:
kısmet diyelimyaseminim büyük konuşmıyayım bende başıma gelmesin ha ha ha ha:
yok cnm yaa inan bayadır da girmedim yani. ii aklıma getirdin dur girip bakim hamiş arkadaşlarım napıomuş:)Guldencim bizim kuzular hassas napalim bunada sukur
Canim sen dkh kullanyodun demi
Buarada kv annanne gittmi
Yasemin haziran annelerinede yaziyomsn bakiyim
eee kuzular ilgiyi bilio defne de alıştı yavrum napsın... buara benimki de altı da kalkıo. saatler değiştiğinden beri böyle. üstelik 9 buçuk gibi yatıo pufff...kızlar defne emziği bırakınca garip bi huy edindi gece 3,5 gibi uyanıp süt içiyor sonra da tutturuyor anneannemi arayalım diye
sabah 6 ya geliyordu uyuduğunda
anneme çok fena alıştı
herşeyde anneannesini istiyor.hatta dün eşim "kızım kıskandım bir de babannemi arayım de" dedi.gerçekten herşeyde anneanne diye tutturuyor
kv cumartesi sabah geldi.eşimle birlikte geldiler.eşime sabah annenleri al kahvaltıya gel uğraşmasınlar dedim. gelmediler.dün sabah defne konuşsun diye aradım kv bana "kııız niye hoşgeldin diye aramadın sen?" diyor.bende "ben sizi hoşgeldin kahvaltısına çağırdım siz gelmediniz.daha ne yapıyım" dedim.hiç bişey demedi.yüküm çoktu dedi sadece.
dün oraya gittik.hemen defneye bahane buldu."niye bu çocuğun gözleri şiş,böbreklerinde mi bişey var" diye tutturdu.eşim de "anne çocuk bu gözleri şişmiş olabilir ne var bunda" dedi.bozuldu kv. bu sabah da dr a sor dedi.ben de gece ağlayarak uyuyor ondandır dedim.akşam nasıl geçecek bakalım?
cnm defne dün akşam 10 da uyudueee kuzular ilgiyi bilio defne de alıştı yavrum napsın... buara benimki de altı da kalkıo. saatler değiştiğinden beri böyle. üstelik 9 buçuk gibi yatıo pufff...
teşekkür ederim :) ve güzel bi konuya değindin SONGÜL hanım beni sevmediğini itiraf etti gelmediBen geldim kizlar
Betul ne hamaratsn yahu cok guzel gorunyo pasta erdemde eglenmis neguzel songul hanmda varmiydi
Yasmin hakknzda hayrlsineise o olsun canim ama orda olmanz daha iyi olir gibi annen orda ikinci bebis geliyo
Gulden nil nasil oldu canim
Funda defne neyapms babannesnde
Fundanin dedgi gibi bende bicok seyi pilavla yedriyorum
Nur berram yedmi makarnasni bizimkide corbasni yemeden uyudu
ha ha ha aferin defneme ee çocuk kimin içten sevdiğini kmin yapmacık olduğunu eşinden daha iyi anlıyo işte eşinde bu durumu bi düşünse iyi olur aslında bu çocuğa beim annem bakıyo ama bu çocuk neden annaneyi daha çok seviyo diye
ki normalde çocuklar kim bakıyosa onu daha çok severler mesela nil babaaanne geldiğinde hiç onla kalmamış hep annemin peşimdeymiş..
wavsum ben ne kullanıyorum dedin anlayamadım cnm ben ventolin hava kullannıyorum nile bide unca kullanıyodum ama 8 gün kullanıp bıraktım onuda.
yasemin hayırrrrrrr yok haziran annelereine gitmekkkkk kıskanırım hemde çokkk
cnm nasıl yani?sitem etmek için söylüyorsun değil mi?songül böyle bişey söylemez diye düşünüyorumteşekkür ederim :) ve güzel bi konuya değindin SONGÜL hanım beni sevmediğini itiraf etti gelmedi:'(
ha ha ha kesin gelmiştirde sen biz kıskanmıyalım diye söylemiyosundurteşekkür ederim :) ve güzel bi konuya değindin SONGÜL hanım beni sevmediğini itiraf etti gelmedi:'(
Aaa neden boyoe yaptiki kuzucnm defne dün akşam 10 da uyudu
ben işlerimi toparlayıp yatıncaya kadar saat 12 oldu
gece3,5 ta uyanıp sabah 6 ya doğru uyudu e ben zaten 6 da kalktım
doğal olarak uyku uyuyamadım beni çok yordu bu durum
evet defne çok seviyor annemi ve eşim belli etmese de defnenin anneme olan sevgisini kıskanıyor.mesela defne anneanne diyor ya eşim "kızım sana sürekli bakan babaannenin de ismini söyle" diyor
ya da defne anneannemi arayalım deiğğinde "bi kere de babaannemi arayalım de" vs diyor
ha ha haHaha dedim dedim itiraf ertim sonunda:)
Yoksa hemen dogurcakti bur tane dahaallahım korusun cnm eşimin dr 1 yıl çocuk düşünmeyin demiş he he heh e: oyüzden kalmamam lazım allahım yardımcım olsun nediyeyim.. ben elimden geleni yapıyorum artık gerisi taktiri ilahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?