- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.621
Iyi gecti hayatim ilk yardim cok zevkliydi trafik slklcl uykum geldi hehheheha ha ha
hoşgeldiniz songül hanımcım nasıl geçti ehliyet kursunuz acaba?
Ay bildgin 6 dimi pufeee kuzular ilgiyi bilio defne de alıştı yavrum napsın... buara benimki de altı da kalkıo. saatler değiştiğinden beri böyle. üstelik 9 buçuk gibi yatıo pufff...
tabi canım aslında ben karar vermiştimde eşimin dr yasaklamış yani ne yapayım suçlu dr yani ben değilim ha ha ha:):):)Yoksa hemen dogurcakti bur tane daha
Canim emmzogi birakrigi icin mi uyaniyorkızlar defne emziği bırakınca garip bi huy edindi gece 3,5 gibi uyanıp süt içiyor sonra da tutturuyor anneannemi arayalım diye
sabah 6 ya geliyordu uyuduğunda
anneme çok fena alıştı
herşeyde anneannesini istiyor.hatta dün eşim "kızım kıskandım bir de babannemi arayım de" dedi.gerçekten herşeyde anneanne diye tutturuyor
kv cumartesi sabah geldi.eşimle birlikte geldiler.eşime sabah annenleri al kahvaltıya gel uğraşmasınlar dedim. gelmediler.dün sabah defne konuşsun diye aradım kv bana "kııız niye hoşgeldin diye aramadın sen?" diyor.bende "ben sizi hoşgeldin kahvaltısına çağırdım siz gelmediniz.daha ne yapıyım" dedim.hiç bişey demedi.yüküm çoktu dedi sadece.
dün oraya gittik.hemen defneye bahane buldu."niye bu çocuğun gözleri şiş,böbreklerinde mi bişey var" diye tutturdu.eşim de "anne çocuk bu gözleri şişmiş olabilir ne var bunda" dedi.bozuldu kv. bu sabah da dr a sor dedi.ben de gece ağlayarak uyuyor ondandır dedim.akşam nasıl geçecek bakalım?
Olsun kuzum sabiret az daha hahahtabi canım aslında ben karar vermiştimde eşimin dr yasaklamış yani ne yapayım suçlu dr yani ben değilim ha ha ha:):):)
Ay ne kadar fuzel olur olsum esim saat 4 e kadar evde":)songüllllll geçen eşimle konuştuk sizin oraya gele biliriz biliyomusun şekerim ama işte eşin hafta sonu çalışıyo onu nasıl yapalım bilemedik şekerim:
ben geleyimde beraber gidelim betüle he he he:).)Olsun kuzum sabiret az daha hahah
Bu arada betule gidemedim yarenin kankisinin dogumgunu vardi maleser oraya girmek zorijda kaldik
dur bakalım cnm bakarız bişeyler artık yada benim eşide seninle eşinle göndere bilirmiyiz mesela bizde çocuklarla takılırız ha ha ha:ben geleyimde beraber gidelim betüle he he he:).)
Eee supwr olurrrben geleyimde beraber gidelim betüle he he he:).)
Yeteeki siz gelinxw kusum ayarlarizdur bakalım cnm bakarız bişeyler artık yada benim eşide seninle eşinle göndere bilirmiyiz mesela bizde çocuklarla takılırız ha ha ha:
ay ben gerçekten çok istiyorum şekerimya du bakalım...Yeteeki siz gelinxw kusum ayarlariz
gayet açık söyledi kanıtları var fundacım :)evet ama eşim bunu anlamıyor
çocuklar gerçek sevgiyi kesinlikle anlıyorlar
eşim kendi gözüyle gördü defne annem gelince ne kadar sevindiğini
hatta annemin geleceği hafta defne yaramazlık yaptığında eşim "bak öyle yaparsan anneannen gelmez" dediğinde defne hemen yaramazlığı bırakıyordu
bu bile bi örnek düşünün yani
cnm nasıl yani?sitem etmek için söylüyorsun değil mi?songül böyle bişey söylemez diye düşünüyorum
yok kız gelmediha ha ha kesin gelmiştirde sen biz kıskanmıyalım diye söylemiyosundur
sen bize gel canım benim eşim evdeee songül zaten senide sevmiyordur kesiinben geleyimde beraber gidelim betüle he he he:).)
Ay insalla ramazanda bizimde plan varay ben gerçekten çok istiyorum şekerimya du bakalım...
Tabi canim hehehehgayet açık söyledi kanıtları var fundacım :)
yok kız gelmedi
sen bize gel canım benim eşim evdeee songül zaten senide sevmiyordur kesiin
DİMİ songüüüüül
Aaa neden boyoe yaptiki kuzu
cnm bilmiyorum ama sanırım emzikten kaynaklıCanim emmzogi birakrigi icin mi uyaniyor
ama işte bunu çok pis kıskandımben geleyimde beraber gidelim betüle he he he:).)
tebrikler cnmIcerik kralicesi unvani almisim
gayet açık söyledi kanıtları var fundacım :)
yok kız gelmedi
sen bize gel canım benim eşim evdeee songül zaten senide sevmiyordur kesiin
DİMİ songüüüüül
Hahah bakmayin inanmayin bana ben cok kotu nir insanimcnm bilmiyorum ama sanırım emzikten kaynaklı
emzik varken gece beşikte ağlardı kucağıma alıp yanıma yatırınca susardı
ama şimdi ağlıyor yanıma alıyorum süt istiyor,sütünü içip anneanneyi arayalım diye tutturuyor
sonra da saatlerce uyumuyor
ama işte bunu çok pis kıskandım
tebrikler cnm
şok olduuuuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?