- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.641
Canim yavas yavas biraktirsan yada tiskinmesine saglasancnm bilmiyorum ama sanırım emzikten kaynaklı
emzik varken gece beşikte ağlardı kucağıma alıp yanıma yatırınca susardı
ama şimdi ağlıyor yanıma alıyorum süt istiyor,sütünü içip anneanneyi arayalım diye tutturuyor
sonra da saatlerce uyumuyor
ama işte bunu çok pis kıskandım
tebrikler cnm
şok olduuuuummmm
Haha gelde bul orta yolu guldenimayyy songülüm vallaha bekliorum bende hemde çok sevinirim :
tam tamam kavga etmeyin ben geleyimde orta yolu bulalım en iyisi toplanalım hep beraber nedersiniz::).):):)
Eger bu arada rabbim vermezse Esim askere gidip geldikten sonra:) yani en az 2 sene var. Ama benim orucum cok o yuzden öyle dedim şekerim.yasemin kız bi hamile kaldın herkesi özendirdin ben hariç he he he::):):)
bak katreynurumda düşünüyo nezaman düşünüyosun katreynurum sen bakalım?
Yedi canim. Bakalim simdi uyandik corbasini yiyecek mi.Ben geldim kizlar
Betul ne hamaratsn yahu cok guzel gorunyo pasta erdemde eglenmis neguzel songul hanmda varmiydi
Yasmin hakknzda hayrlsineise o olsun canim ama orda olmanz daha iyi olir gibi annen orda ikinci bebis geliyo
Gulden nil nasil oldu canim
Funda defne neyapms babannesnde
Fundanin dedgi gibi bende bicok seyi pilavla yedriyorum
Nur berram yedmi makarnasni bizimkide corbasni yemeden uyudu
53 du canim 49 kaldıanamuykudan gözümü açamıyorum bugün nedensekatreeee kaç gün ki senin borç pufff biter inş. cnm yaaa.... benden iş geçti siz kendiniz kurtarın he he he:) wavsum sağol cnm valla şimdi ki burası hayırlı gözüküo ama görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...
funda gıcık oluo insan di mi yazan olmayınca
Tamamdir senin adet bitsun baslayalim beraberceGünaydın kızlarr
Betül nasil yaptın pepeyi onu anlayamadim. Bu arada hersey cok güzel görünüyor canım.
Yasemin hayırlısi olsun hakkinizda inşallah canım.
Gülden nil bir an once toparlat inşallah.
Songül nuray fatma dediginiz gibi oructa destek olalim kizlar birbirimize. Ben adet oldum simdi ama adetten sonra ara vermeden devam etmek istiyorum.
Gecmisi ancak bitirdim canim gittin mi yoksaVat katreinurda gelmis
Tamam inşallah canimTamamdir senin adet bitsun baslayalim beraberce
Amin insallah canim hepimize:) :)allahım doğru zamanda nasip etsin cnm nediyeyimmmm:
aynen fundacım çok zor gerçekten. bir ömür böyle gitmez yaa sabite geçin inş. en kısa zamanda. biz tarih koyduk bir değişiklik olmazsa yılbaşına kadar bekliycez olamazsa samsuna taşıncam her işte vardır bir hayır.
Yok burdayimGecmisi ancak bitirdim canim gittin mi yoksa
Senin ne kadar orucun var canim. Dersin güzel gecmis her gun mu gideceksin.Yok burdayim
Saymakla bitmez coktaneSenin ne kadar orucun var canim. Dersin güzel gecmis her gun mu gideceksin.
Kralice falan o ne oluyo bakiyim:)
E sende katilirsin aramizqbenimde oruçlarımvar kızlar sanıyorum 50 gün falan başlasam bugünşerde iyi olacak..
canım 1 haftadır vermiyorum zatenCanim yavas yavas biraktirsan yada tiskinmesine saglasan
Canim hic duymamistim cok üzüldüm allah ailesine sabit versin kolaylik versincanım 1 haftadır vermiyorum zaten
onun da sadece uyurken aklına geliyor
ilk 3 gün sürekli emzik için ağladı amaşu sıralar emziğini uyutacağım zaman soruyor ben de "anneciğim emziğini kaybettin ya biz de bulamadık" diyorum susuyor.ama işte alışacak da zamanla
bu gününe bin şükür
kızlar bu arada kalp nakli için almanyaya götürülen ancak giderken beyninde hasar oluştuğu için ameliyata alınmayan muhammet eren vardı ya, tekrar beyin kanaması geçirmiş.beyin ölümünün gerçekleşmesini bekliyorlarmış.türkiyeye döneceklermiş.çok üzüldüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.allah ailesine sabır versin.rabbim kimseyi böyle bi sınavla sınamasın.çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?