2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aaaa cok uzuldum

ben gittim lavaboya hüngür hüngür ağladım fundacım nasıl bir dünyada yaşıyoruz nasıl bir sistem nedir bu çektiği küçücük bedenin rabbim ailesine sabır versin yinede Allahtan umut kesilmez rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ayrıca dahada üzüldüğüm konu haberi okuyunca gözlerim doldu lavaboya çıakrken karşılaştığım insanlar Erdeme mi bişey oldu diyorlar üzme kendini bu kadar diyorlar ama anlayamıyorum o çocukta annesinin erdemi kuzu daha o rabbim meleklerini eksik etmesin hoş zaten kendide melek ay kızlar çok kötü oldum ben herkesehayırlı akşamlar

ya aynen direkt aklıma defne geldi
o çocuk da bi anakuzusu
ve o da 2 yaşında
facebook ya da internetten aratabilirsiniz
o kadar güzel bi çocuk ki, görseniz ne kadar güzel bi gülüşü var
allahtan ümit kesilmez ama bilmiyorum işte
insanlar üzüldüğün zaman uzaydan gelmişsin gibi bakıyorlar
insani duygularımızı kaybediyoruz

Kızlar ben böyle haberleri hic duymasam diyorum. Çünkü insan cok üzülüyor. Ama elinden hic bisey gelmiyor. Bi de şöyle bisey var. Merhametini cenab i hakkin merhametinin önüne gecirmemek gerekiyor. Hasa biz rabbimden daha mi merhametliyiz. O cocuk da cennetin kapisinda karsilayacak anne babasını. Bu dünya imtihan Dünyası İşte. Rabbim evlat acisiyla ımtihan etmesin. En ufak bi hastalıklarında yikiliyoruz. Acilarini göstermesin.

Bende yeni duydum allahim sabir versin dedgin gibi kimseyi evladyla sinamasin

Songul canim sana bisey soracam arasa otopark seti gelmsti hediye olarak bende ondan almk istyorum netten baktim biraz ama farkli fiyatlar hep sizinki nasil markasi ne bide saglamlik cok onemli alp hemen kirablir meyilli cunku kirmaya

günaydın kızlar ben haberi tam anlamadım muhammet kalp rahatsızlığıyla almanyaya gidiyo orrdamı beyninde sorun çıkıyo anladığım buydu
allahım kimsei evladıyla sınamasın
insanlar anlamıyo fundacım çünkü hiç bişeyi biz başımıza gelmeden anlamıyoruz malesef allahım kimseye yaşatmasın..
bende böyle haberler okumak istemiorum dayanamıyorum çünkü ve katreninde dediği gibi çokta düşünmek istemiorum allahın işine karışılmaz çğünkü.
yine pek geçmiş olmamış amaaaa:

herkese günaydın kızlar. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ablam 22 aylık oğlunu kaybetti malesef 2002 de . bir annenin ne hale geldiğini çok ii bilirim. rabbim kolay geçitlerden geçirsin inş. hepimizi. rabbim tüm çocuklara hayırlı sağlıklı uzun çmürler versin anne babalarına acılarını göstermesin inş.

GÜNAYDIN YASEMİNİM ALLAHIM SABIR VERSİN ABLANA
NEDENİLİRKİ ZAMAN GEÇER AMA UNUTULMAZ MUTLAKA.

GÜNAYDIN YASEMİNİM ALLAHIM SABIR VERSİN ABLANA
NEDENİLİRKİ ZAMAN GEÇER AMA UNUTULMAZ MUTLAKA.
yok cnm unutulmuo zaten kesinlikle. ama rabbime şükürler olsun evlatsızlıkla sınamadı ablamı. iki tane daha evlat verdi rabbim onlara ömür versin inş. neyse bu konuyu kapatalım yoksa benim gidişat ii değil...
kasım annelerini okuyorum. kadının birisi spiral varken hamile kalmış he he dün doğum yapmış:) hiç bişeye güvenmemek gerek

hapadamıııııı????

günaydın cnm
cnm muhammetin kalbinde problem var.kalp nakli olmak için almanyada çocuk hastanesine gidiyor.ama buradaki prosedürler nedeniyle almanyaya gitmesi zaman alıyor.bu sırada beyin kanaması geçiriyor.beyin kanaması beyninde hasar bırakıyor %20 oranında.almanyaya gidince bu anlaşılıyor.alman dr lar da zaten beyinde hasar oluşmuş kalbi nakletmeye gerek yok sağlam birisine takarız kalbi diyor.aile almanyada bu yönde rapor veeren dr lara dava açıyor.dava sonuçlanması beklenirken beyinde tekrar kanamalar oluşuyor ve daha büyük hasarlar oluşmuş ve şimdi beyin ölümünün gerçekleşmesi bekleniyor.aile dün türkiyeye döndü.yavrum son halini gördüm akşam veağlaya ağlaya çok kötü oldum.dua ettim bolca.ailesi için.
allahın bir bildiği mutlaka var, bu bi sınav ama ben sadece o çocuğun o haline çok üzüldüm

günaydın cnm
başınız sağolsun

herkese hünaydın cnm
nur berra nasıl oldu ateşi geçti mi?

kızlar bişey soracağım.dün kv bana" defneye sakın keçiboynuzu özü verme.tv de gördüm uzmanlar "vermeyin onlar şekerden üretiliyor.çocuğunuza gereksiz yere şeker yüklüyorsunuz.eczanede ya da başka bi yerde satılması güvenilir olduğu anlamına gelmiyor" dedi. pekmez de verme güvenilir değil diyor.siz böyle bişey duydunuz mu?
bana çok saçma geldi.benim kuzenim eczacı.o hem kendi çocuklarına kullanıyor hem de defneye verdi.sağlıksız şeylere karşıdır.emin olmadığı hiçbir şeyi vermez

cnm ibrahim saraçoğluydu sanırım şiddetle tavsiye eden. onu verme bunu verme neyi vercez yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…