- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.681
allah ailesine sabır versin cnm çok zor. çok sağol cnm rabbim tüm kuzulara güzel yazı yazsın inş.günaydın cnm
cnm muhammetin kalbinde problem var.kalp nakli olmak için almanyada çocuk hastanesine gidiyor.ama buradaki prosedürler nedeniyle almanyaya gitmesi zaman alıyor.bu sırada beyin kanaması geçiriyor.beyin kanaması beyninde hasar bırakıyor %20 oranında.almanyaya gidince bu anlaşılıyor.alman dr lar da zaten beyinde hasar oluşmuş kalbi nakletmeye gerek yok sağlam birisine takarız kalbi diyor.aile almanyada bu yönde rapor veeren dr lara dava açıyor.dava sonuçlanması beklenirken beyinde tekrar kanamalar oluşuyor ve daha büyük hasarlar oluşmuş ve şimdi beyin ölümünün gerçekleşmesi bekleniyor.aile dün türkiyeye döndü.yavrum son halini gördüm akşam veağlaya ağlaya çok kötü oldum.dua ettim bolca.ailesi için.
allahın bir bildiği mutlaka var, bu bi sınav ama ben sadece o çocuğun o haline çok üzüldüm
günaydın cnm
başınız sağolsun
amiiiinnn cnmallah ailesine sabır versin cnm çok zor. çok sağol cnm rabbim tüm kuzulara güzel yazı yazsın inş.
cnm ibrahim saraçoğlu içirin mi diyor içirmeyin mi anlamadım?cnm ibrahim saraçoğluydu sanırım şiddetle tavsiye eden. onu verme bunu verme neyi vercez yahu.
günaydın cnmGünaydın kızlar
Fundacım gece yatmadan şurup verdim. Gece de kontrol ettim sürekli. Yukselmedi şükür distendir inşallah takipteyim bakalım
cnm çok geçmiş olsun diştendir inş. ve rahat çıkarır.Günaydın kızlar
Fundacım gece yatmadan şurup verdim. Gece de kontrol ettim sürekli. Yukselmedi şükür distendir inşallah takipteyim bakalım
cnm ibrahim saraçoğlu tavsiye ediyor içirin diyor yaniamiiiinnn cnm
cnm ibrahim saraçoğlu içirin mi diyor içirmeyin mi anlamadım?
günaydın cnm
diştendir muhtemelen
ya zaten ben o kadını anlamıyorumSanırım canan karatay tavsiye etmiyor fundacim ben de duymuştum. Aman zaten onun gibileri dinlersek ac gezmemiz gerekiyor:)
bugün anlayamıyorumcnm ibrahim saraçoğlu tavsiye ediyor içirin diyor yani
inş. güzel haberler veririm cnmfundacım günaydın cnm offf drelere nediyelimyani çocuğun beyninde % 20 hasar oluştudiye at kenara öylemi offff ya insan hayatı nekadar ucuz allahım ailesine sabır versin..
katreynurum günaydın cnm bence diş çünkü enfeksyon olsa düşmezdi ateş..
yaseminim dualarımdasın hayırlı haberler alırsın inş hemen haber bekliorum cnm haberdar et bizi olurmu?
yolunda cnm şükürGunaydin kizlar
Herkes iyidir umarim
Allah kımseye evlat acısı yasatmasın bız ızlerken dayanamıyoruz aılesıne sabır versın Rabbım ates dustugu yerı yakıyor...
Berraya gecmıs olsun ıns dıstenmıstır tekrarlamadan cıkarır dıslerını ıns..
Yasemın hayırlı haberlerle gelırsın ıns cnm..
Betul mevlıt dgunu hersey cok guzel gecmıs masallah pastanızda cok guzeldı elıne saglık pandıspanyasını nasıl yaptın merak ettım:)
Gulden funda wavs songul dılek aysegul fatma ozcanan sıbel hersey yolunda dımı kızlar??
Bızde ıyıyız cnm cok sukuryolunda cnm şükür
siz nasılsınız?kuzular anneanne-dedeyi görünce neler yaptı?
bilmiyorumki cnm sancı gibi de değil çok değişik. çok aşağıda değişik şeyler hissediyorum çimdik atılıo gibi ama çok canım acıo. sezaryen dikişimin olduğu yerlerde hareketlilik hissediyorum mesela ama çok erken hareket için. bi gdeyim bakalım dr sizi görmek isterim dedi görsün bakim:)yasemin cnm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
belki yerleşme sancısıdır
sağol cnm benim nasıll geçio günler. hızla di mi anlamazsın bile. bolbol kokla anneciğini tadını çıkar cnmGunaydin kizlar
Herkes iyidir umarim
Allah kımseye evlat acısı yasatmasın bız ızlerken dayanamıyoruz aılesıne sabır versın Rabbım ates dustugu yerı yakıyor...
Berraya gecmıs olsun ıns dıstenmıstır tekrarlamadan cıkarır dıslerını ıns..
Yasemın hayırlı haberlerle gelırsın ıns cnm..
Betul mevlıt dgunu hersey cok guzel gecmıs masallah pastanızda cok guzeldı elıne saglık pandıspanyasını nasıl yaptın tarıfını merak ettım:)
Gulden funda wavs songul dılek aysegul fatma ozcanan sıbel hersey yolunda dımı kızlar??
Yanlarındayken hızla evet ama geldık bız evımızesağol cnm benim nasıll geçio günler. hızla di mi anlamazsın bile. bolbol kokla anneciğini tadını çıkar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?