2012 kasım bebekleri büyüyor..

allah ailesine sabır versin cnm çok zor. çok sağol cnm rabbim tüm kuzulara güzel yazı yazsın inş.

Günaydın kızlar

Fundacım gece yatmadan şurup verdim. Gece de kontrol ettim sürekli. Yukselmedi şükür distendir inşallah takipteyim bakalım

Sanırım canan karatay tavsiye etmiyor fundacim ben de duymuştum. Aman zaten onun gibileri dinlersek ac gezmemiz gerekiyor:)

allah ailesine sabır versin cnm çok zor. çok sağol cnm rabbim tüm kuzulara güzel yazı yazsın inş.
amiiiinnn cnm

cnm ibrahim saraçoğluydu sanırım şiddetle tavsiye eden. onu verme bunu verme neyi vercez yahu.
cnm ibrahim saraçoğlu içirin mi diyor içirmeyin mi anlamadım?
Günaydın kızlar

Fundacım gece yatmadan şurup verdim. Gece de kontrol ettim sürekli. Yukselmedi şükür distendir inşallah takipteyim bakalım
günaydın cnm
diştendir muhtemelen

Sanırım canan karatay tavsiye etmiyor fundacim ben de duymuştum. Aman zaten onun gibileri dinlersek ac gezmemiz gerekiyor:)
ya zaten ben o kadını anlamıyorum
bazı söyledikleri çok mantıklı ama bazıları mantıksız geliyor
allah keçiboynuzunu yaratmış,bence çok da faydalı

11 buçuğa randevu aldım kızlar kasıklarıma ağrı giriyordu dr yle görüştüm bi görmem lazım dedi bakalım ne diycek. hayır haber alırım inş. dua edin.

fundacım günaydın cnm offf drelere nediyelimyani çocuğun beyninde % 20 hasar oluştudiye at kenara öylemi offff ya insan hayatı nekadar ucuz allahım ailesine sabır versin..
katreynurum günaydın cnm bence diş çünkü enfeksyon olsa düşmezdi ateş..
yaseminim dualarımdasın hayırlı haberler alırsın inş hemen haber bekliorum cnm haberdar et bizi olurmu?

inş. güzel haberler veririm cnm

Gunaydin kizlar
Herkes iyidir umarim
Allah kımseye evlat acısı yasatmasın bız ızlerken dayanamıyoruz aılesıne sabır versın Rabbım ates dustugu yerı yakıyor...
Berraya gecmıs olsun ıns dıstenmıstır tekrarlamadan cıkarır dıslerını ıns..
Yasemın hayırlı haberlerle gelırsın ıns cnm..
Betul mevlıt dgunu hersey cok guzel gecmıs masallah pastanızda cok guzeldı elıne saglık pandıspanyasını nasıl yaptın tarıfını merak ettım:)
Gulden funda wavs songul dılek aysegul fatma ozcanan sıbel hersey yolunda dımı kızlar??

yasemin cnm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
belki yerleşme sancısıdır

yolunda cnm şükür
siz nasılsınız?kuzular anneanne-dedeyi görünce neler yaptı?

yolunda cnm şükür
siz nasılsınız?kuzular anneanne-dedeyi görünce neler yaptı?
Bızde ıyıyız cnm cok sukur
Bızımkıler dedeyi bıraz yabancıladılar ama ananeye karsı cok yakındılar
Ablamın var ıkı tane bı de teyzede kucuk var bıtane hepsı yanından ayrılmadılar bıraz dınlensın dıye odaya gectı annem felaket bas agrısı olmus yolda yanına ben yatıcam dıye aralarında kavga kıyamet paylasamadılar:)

yasemin cnm hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
belki yerleşme sancısıdır
bilmiyorumki cnm sancı gibi de değil çok değişik. çok aşağıda değişik şeyler hissediyorum çimdik atılıo gibi ama çok canım acıo. sezaryen dikişimin olduğu yerlerde hareketlilik hissediyorum mesela ama çok erken hareket için. bi gdeyim bakalım dr sizi görmek isterim dedi görsün bakim:)

sağol cnm benim nasıll geçio günler. hızla di mi anlamazsın bile. bolbol kokla anneciğini tadını çıkar cnm

sağol cnm benim nasıll geçio günler. hızla di mi anlamazsın bile. bolbol kokla anneciğini tadını çıkar cnm
Yanlarındayken hızla evet ama geldık bız evımıze ablam teyzem buraya 100 km uzaklıkta buraya hafta sonu gelecekler hep beraber ıns.aklım onlarda ama daha oraya yenı geldıler bıraz kalsınlar sonra buraya gelırler dıye anlastık bız mecburen geldık esımın ısı beyzanın kresı var, ufak tefek ıslerımızde var onlarıda hallederız ıs hafta sonuna kadar, 50 km falan olsa sabah gıdıp beyzayı alana kadar donerdım:)

benicim hoşgeldin cnm en azından biliosunki daha yakınlar istediğinde imkanlar olduğunda göre bilirsin türkiyeye benzeme olsun sanada geleceklermiş bak .
gelincede bi süre sende kalırlar dimi? tadını çıkar cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…