2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy uzak olması kötü olmuş cnm neyse ki haftasonu gelceklermiş az kaldı:) ama aklın hep onlardadır şimdi di mi. ne yaptılar ne ettiler diye.

aman funda her doktor başka bişey söylüyo artık bana mantıklı gelen neyse nile onu yapıyorum cnm geçen hafta gittiğim profta aynısını söyledi sen artık çocuğunu tanıyosun dedi ben keçi boynuzu özünü nil hasta olduğunda hergün veriyorum iyileştiğindede haftada 2 kere ver dedi bizim dr oda prafösör
bende canan karatayın her söylediğini doğru bulmuyorum bide o dövecekmiş gibi konuşması beni çok rahatsız ediyo..

dövecekmiş gibi mi ha ha kız kadın yaşlanmış anlatmaktan bıkmış artık he he:)

Evet cnm ya tr yle cok baska ıstedıgımız zaman gıdıp gorebılecegımız yerde teldede konusuyoruz zaten..
Ordakılerde dort gozle beklıyodu zaten bıraz hasret gıdersınler:)

günaydın kızlar biz bu sabah gittik son aşımızı olduk artık okul zamanına kadar aşımız yok :) şükür

Kecıboynuzunu karatay mı onermıyormus snlamadım ben verıyorum bazen gunde bır kez bazen ıkı:)
Istah sankı dsha ıyı oldu bızde dılımı ısırayım:)

Gulden katılıyorum sana canim beni de cok rahatsiz ediyor o konusma tarzı

Yasemin haber bekliyoruz canim insallah önemli bisey değildir.

Benicim hosgeldin canım

cnm uçak kabinindeki basınç farkından olmuştur
ne kadar güzel değil mi annen ne kadar mutlu olmuştur
torunlar dört dönüyor etrafında

allah allah
hayırlı haberler olsun inşallah cnm ya

cnm olsun nasıl olsa haftasonu gelecekler
bol bol hasret giderin
ben şimdiden annemi özledim
kv defnenin çok sakinleştiğini söylüyor 1 haftada
geçen hafta kreşe bile bırakırken huysuzlanmayan defne sabah kv ye bırakırken gitmek istemiyor
ya diyorum ya çok şaşırdım
hatta kuzenim öneriği için kv kıskançlığından söylüyor diye düşündüm(günahını aldım)
kuzenim güvenmediği şeyi vermez ayrıca defneye çok katkısı oldu

günaydın kızlar biz bu sabah gittik son aşımızı olduk artık okul zamanına kadar aşımız yok :) şükür
hayırlı olsun cnm
bende bu kız nerede diyorum

Kecıboynuzunu karatay mı onermıyormus snlamadım ben verıyorum bazen gunde bır kez bazen ıkı:)
Istah sankı dsha ıyı oldu bızde dılımı ısırayım:)
cnm iştahı gerçekten etkiliyor

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz inş. güldenim haber veririm cnm kızları haberdar edersin.
kıskandım bana da haber ver bana ne bana ne

Gulden katılıyorum sana canim beni de cok rahatsiz ediyor o konusma tarzı

Yasemin haber bekliyoruz canim insallah önemli bisey değildir.

Benicim hosgeldin canım
Hosbuldum cnm berra daha ıyıdır ıns..
Bıde tursularını sorucaktım nasıl oldular yemıssındır coktan:)

Evet cnm ucak yolculugundan muhtemelen
Kv daha bı kıskanmıstır defne ananesı gelınce sakınlesmıs dıye:)

valla cnm kv anneme bağlamıyor defnenin sakinliğini
aman annemi sevmesin,annemi istemesin onun işine gelir
kv daha çok işi düştüğünde annem olsun ister onun haricinde benim ağaç kavuğundan çıktığımı düşünür
allah herkesin gönlüne göre versin

bilmiorumki fundacım ağrı sebebini okadar yazmadı sadece bebek iyimiş gelişimi normalmiş sorun yok yazmış.. gelince öğrenicez artık diğerlerini..

Slm kızlar. .biz ctsden beri atesmiz var hafif. ..disten sanırım. .dün azcık oksurmeye basladi bende sogan rendelemeye basladm diyo ki anne o olmac cogan oo diyoo...

Isteyim calisyorz....kolay gelsin

Katre berranin ateşi nasil oldu.guldenin dedigi gibi ates disuyosa baska belirtide ypksa disten muhtemelen..iki gunden fazla surmez diyolar ama bizimki suruyo o yuzden telas yapma onsallh distendr

Evet gulden ya dunde sarimsakli yogurt vardi yerken satimsak gelmis agzina anne al sogan dedi:))bi de doydum yemicem diyo...babasi sinirlendirincede hafif kapatiyo gozleri uyudumben diyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…