- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.701
ayy uzak olması kötü olmuş cnm neyse ki haftasonu gelceklermiş az kaldı:) ama aklın hep onlardadır şimdi di mi. ne yaptılar ne ettiler diye.Yanlarındayken hızla evet ama geldık bız evımızeablam teyzem buraya 100 km uzaklıkta buraya hafta sonu gelecekler hep beraber ıns.aklım onlarda ama daha oraya yenı geldıler bıraz kalsınlar sonra buraya gelırler dıye anlastık bız mecburen geldık esımın ısı beyzanın kresı var, ufak tefek ıslerımızde var onlarıda hallederız ıs hafta sonuna kadar, 50 km falan olsa sabah gıdıp beyzayı alana kadar donerdım:)
dövecekmiş gibi mi ha ha kız kadın yaşlanmış anlatmaktan bıkmış artık he he:)aman funda her doktor başka bişey söylüyo artık bana mantıklı gelen neyse nile onu yapıyorum cnm geçen hafta gittiğim profta aynısını söyledi sen artık çocuğunu tanıyosun dedi ben keçi boynuzu özünü nil hasta olduğunda hergün veriyorum iyileştiğindede haftada 2 kere ver dedi bizim dr oda prafösör
bende canan karatayın her söylediğini doğru bulmuyorum bide o dövecekmiş gibi konuşması beni çok rahatsız ediyo..
Evet cnm ya tr yle cok baska ıstedıgımız zaman gıdıp gorebılecegımız yerde teldede konusuyoruz zaten..benicim hoşgeldin cnm en azından biliosunki daha yakınlar istediğinde imkanlar olduğunda göre bilirsin türkiyeye benzeme olsun sanada geleceklermiş bak .
gelincede bi süre sende kalırlar dimi? tadını çıkar cnm..
cnm uçak kabinindeki basınç farkından olmuşturBızde ıyıyız cnm cok sukur
Bızımkıler dedeyi bıraz yabancıladılar ama ananeye karsı cok yakındılar
Ablamın var ıkı tane bı de teyzede kucuk var bıtane hepsı yanından ayrılmadılar bıraz dınlensın dıye odaya gectı annem felaket bas agrısı olmus yolda yanına ben yatıcam dıye aralarında kavga kıyamet paylasamadılar:)
allah allahbilmiyorumki cnm sancı gibi de değil çok değişik. çok aşağıda değişik şeyler hissediyorum çimdik atılıo gibi ama çok canım acıo. sezaryen dikişimin olduğu yerlerde hareketlilik hissediyorum mesela ama çok erken hareket için. bi gdeyim bakalım dr sizi görmek isterim dedi görsün bakim:)
cnm olsun nasıl olsa haftasonu geleceklerYanlarındayken hızla evet ama geldık bız evımızeablam teyzem buraya 100 km uzaklıkta buraya hafta sonu gelecekler hep beraber ıns.aklım onlarda ama daha oraya yenı geldıler bıraz kalsınlar sonra buraya gelırler dıye anlastık bız mecburen geldık esımın ısı beyzanın kresı var, ufak tefek ıslerımızde var onlarıda hallederız ıs hafta sonuna kadar, 50 km falan olsa sabah gıdıp beyzayı alana kadar donerdım:)
ya diyorum ya çok şaşırdımaman funda her doktor başka bişey söylüyo artık bana mantıklı gelen neyse nile onu yapıyorum cnm geçen hafta gittiğim profta aynısını söyledi sen artık çocuğunu tanıyosun dedi ben keçi boynuzu özünü nil hasta olduğunda hergün veriyorum iyileştiğindede haftada 2 kere ver dedi bizim dr oda prafösör
bende canan karatayın her söylediğini doğru bulmuyorum bide o dövecekmiş gibi konuşması beni çok rahatsız ediyo..
hayırlı olsun cnmgünaydın kızlar biz bu sabah gittik son aşımızı olduk artık okul zamanına kadar aşımız yok :) şükür
cnm iştahı gerçekten etkiliyorKecıboynuzunu karatay mı onermıyormus snlamadım ben verıyorum bazen gunde bır kez bazen ıkı:)
Istah sankı dsha ıyı oldu bızde dılımı ısırayım:)
kıskandım bana da haber ver bana ne bana neben çıkıyorum kızlar görüşürüz inş. güldenim haber veririm cnm kızları haberdar edersin.
Hosbuldum cnm berra daha ıyıdır ıns..Gulden katılıyorum sana canim beni de cok rahatsiz ediyor o konusma tarzı
Yasemin haber bekliyoruz canim insallah önemli bisey değildir.
Benicim hosgeldin canım
Evet cnm ucak yolculugundan muhtemelencnm uçak kabinindeki basınç farkından olmuştur
ne kadar güzel değil mi annen ne kadar mutlu olmuştur
torunlar dört dönüyor etrafında
allah allah
hayırlı haberler olsun inşallah cnm ya
cnm olsun nasıl olsa haftasonu gelecekler
bol bol hasret giderin
ben şimdiden annemi özledim
kv defnenin çok sakinleştiğini söylüyor 1 haftada
geçen hafta kreşe bile bırakırken huysuzlanmayan defne sabah kv ye bırakırken gitmek istemiyor
ya diyorum ya çok şaşırdım
hatta kuzenim öneriği için kv kıskançlığından söylüyor diye düşündüm(günahını aldım)
kuzenim güvenmediği şeyi vermez ayrıca defneye çok katkısı oldu
hayırlı olsun cnm
bende bu kız nerede diyorum
cnm iştahı gerçekten etkiliyor
kıskandım bana da haber ver bana ne bana ne
oh çok şükürkızlar yaseminimin bebiş gayet iyimiş çok güzel yerleşmiş yani sorun yok allahın izniyle bilginiz olsun...
valla cnm kv anneme bağlamıyor defnenin sakinliğiniHosbuldum cnm berra daha ıyıdır ıns..
Bıde tursularını sorucaktım nasıl oldular yemıssındır coktan:)
Evet cnm ucak yolculugundan muhtemelen
Kv daha bı kıskanmıstır defne ananesı gelınce sakınlesmıs dıye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?