2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese merhabbaaaaa
kizlar biz iyiyiz ama yazamiyiym.buara surekli arastirma halindeyim kucuk bir dukkan acmak istyorum girisimci kadinlara destek fonu var onu arastiriorum faizsiz kredi veriliyor ve 2yil sonra ufak taksitle oduyorsun yani isterinin ihtiyaclarini karsiliycak ilk etaptaki lazim olan paayi veriyolar istedgin limitte en yuksek 15bin zaten.2yil sonrada kazanmaya baslanir zaten odemesi.kolay olur bunu aradtiriorum
basvuru sarti uyuo bana sigortam yok calismiorum meslek lisesi ve tekstil uzerine okul okudum isyeri acma belgemde var sartlar tamm bakalim aydina gidelim oranin nabzina gore biyer kiralar ona gore ne yapcagima nekadar para gerktigine bakarim
dikis uzerine gelinlik olur ozel tasarm ozel gun giysileri olur keceden suslemeler olur tutu takumlari falan bebek odasi suslemeleri gbi seyler yapmak istyoum gidecegimiz yerin talebine gore hareket edicem kafam cok yogun buaralar hep hayallerdeyim biri beni durdursunnnnn:)

Cuma gunu koye gidiyoruz cumrteside aydina gidicez esim isni gorusucek ev tutucaz nasil biryer oldgunuda az cok gormus olucam kafamda otuucak birazcik bakalim ayy cok heycanliyim

sibelllllll hamiş olmayasın kızzzzzz:
ayşegülcüm hadi hakkınızda hayırlısı cnm insanın hayalllerinin olması çok güzel bence..

cnm inşallah gönlüne göre bol kazançlı bir yerin olur

Aminnn ins kizlar dua edin bana kucucuk bi yerim olsun ama benim olsun ben calisip kazanayim kendi isimin patronu olayim hep hayalimdeydi esim saolsun manevi destegiyle beni guclendirdi arastirmaya basladim bakalim

Ayşegül ne guzel hayaller cnm gonlune gore olsun hersey....

Bir hafta var reglme.bilmiyorm psikolojk de olabilir....bilmiyorm guldenm bu kadar çabuk olmaz herhaldw:)

Bende patiseri acmayi cok istyorm.ev yemkleri kajvalti turu falan da olur....ama cok zor bizm isler anca emeklilikte

sibelcim bu işler hiç belli olmaz şekerim bikereylede ola bilir tam yumurtlama dönemine gelmiş oala bilir yani..
bu arada senin şuanda muaine açma olayın olamazmı yani istesen aça bilirsin dimi?

Aaa ne kadar guxel dusunmussun harika fikir bence hem sevdigin ve bildigin bir is sartlarda uyuyormus masalada gelir evdede devam edebilirsin
Masalka zor okursa olmado krese goder devlette aluyir seneye

herkese günaydın kızlar ... biz dün dr ye gittik mink bebişimle:9 dr yle gitmeden görüşmüştüm. o da düşük tehlikesi var diye düşünmüş. hemen ultrasona aldı. baktı herşey çok güzel dedi. gelişimi de yerleşmesi de çok ii dedi. kalp atışını duyunca çok şükür demişim dr de güldü ben düşük olabilir diye çağırdım seni. ama hiç sıkıntı yok dedi. ben dedim ki çok aşağıda hissediyorum ve sancım oluo dedim. aksine yeri gayet ii aşağıda filan değil hiç telaşlanma dedi. ultrasonda 1 gün önde gözüküyordu hatta. 27 mm olmuş:) midemde gaz var deim bulantım da çok, gaviscon verdi. kullanmadım henüz. 3 hafta sonra gel 2 li testi yapalım hem cinsiyeti de görebilriz belki dedi:) bizden haberler böyle...

çok şükür cnm çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
aaaminnn cnm dün korktum gerçekten ama rabbime bin şükür. hayırla tamamlamayı nasip etsin inş. cnm sağlıkla. ve isteyen herkese nasip etsin rabbim. kimsenin kucağını boş koymasın rabbim. abimlere de nasip etsin inş.amin..

amin cnm aminnnn
allahım onlarada nasip etsin gerçekten çocuk başka bişey .. allahım isteyen herkese versin..

günaydın kızlar yasemin çok sevindim herşeyin iyi olmasına ayşegül maşallah planalr çok güzel ama bende açacak olsam sibelin dediği gibi ev yemekleri olsun isterdim :) umarım gönlünce bir yer bulursun hayallerin gerçek olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…