- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.721
hayırdır cnm regl dönemin mi?Uc gindur felaket yemek tatli yiyorum krize giryorum...
cnm inşallah gönlüne göre bol kazançlı bir yerin olurHerkese merhabbaaaaa
kizlar biz iyiyiz ama yazamiyiym.buara surekli arastirma halindeyim kucuk bir dukkan acmak istyorum girisimci kadinlara destek fonu var onu arastiriorum faizsiz kredi veriliyor ve 2yil sonra ufak taksitle oduyorsun yani isterinin ihtiyaclarini karsiliycak ilk etaptaki lazim olan paayi veriyolar istedgin limitte en yuksek 15bin zaten.2yil sonrada kazanmaya baslanir zaten odemesi.kolay olur bunu aradtiriorum
basvuru sarti uyuo bana sigortam yok calismiorum meslek lisesi ve tekstil uzerine okul okudum isyeri acma belgemde var sartlar tamm bakalim aydina gidelim oranin nabzina gore biyer kiralar ona gore ne yapcagima nekadar para gerktigine bakarim
dikis uzerine gelinlik olur ozel tasarm ozel gun giysileri olur keceden suslemeler olur tutu takumlari falan bebek odasi suslemeleri gbi seyler yapmak istyoum gidecegimiz yerin talebine gore hareket edicem kafam cok yogun buaralar hep hayallerdeyim biri beni durdursunnnnn:)
Aaa ne kadar guxel dusunmussun harika fikir bence hem sevdigin ve bildigin bir is sartlarda uyuyormus masalada gelir evdede devam edebilirsinHerkese merhabbaaaaa
kizlar biz iyiyiz ama yazamiyiym.buara surekli arastirma halindeyim kucuk bir dukkan acmak istyorum girisimci kadinlara destek fonu var onu arastiriorum faizsiz kredi veriliyor ve 2yil sonra ufak taksitle oduyorsun yani isterinin ihtiyaclarini karsiliycak ilk etaptaki lazim olan paayi veriyolar istedgin limitte en yuksek 15bin zaten.2yil sonrada kazanmaya baslanir zaten odemesi.kolay olur bunu aradtiriorum
basvuru sarti uyuo bana sigortam yok calismiorum meslek lisesi ve tekstil uzerine okul okudum isyeri acma belgemde var sartlar tamm bakalim aydina gidelim oranin nabzina gore biyer kiralar ona gore ne yapcagima nekadar para gerktigine bakarim
dikis uzerine gelinlik olur ozel tasarm ozel gun giysileri olur keceden suslemeler olur tutu takumlari falan bebek odasi suslemeleri gbi seyler yapmak istyoum gidecegimiz yerin talebine gore hareket edicem kafam cok yogun buaralar hep hayallerdeyim biri beni durdursunnnnn:)
aaaminnn cnm dün korktum gerçekten ama rabbime bin şükür. hayırla tamamlamayı nasip etsin inş. cnm sağlıkla. ve isteyen herkese nasip etsin rabbim. kimsenin kucağını boş koymasın rabbim. abimlere de nasip etsin inş.amin..çok şükür cnm çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
amin cnm aminnnnaaaminnn cnm dün korktum gerçekten ama rabbime bin şükür. hayırla tamamlamayı nasip etsin inş. cnm sağlıkla. ve isteyen herkese nasip
etsin rabbim. kimsenin kucağını boş koymasın rabbim. abimlere de nasip etsin inş.amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?