- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.741
günaydın cnm sağolasın. cnm sen pastane filan açmalısın bence maşallah yani çok beceriklisin :) nasılsın dizin nasıl oldu. erdem paşa napıogünaydın kızlar yasemin çok sevindim herşeyin iyi olmasına ayşegül maşallah planalr çok güzel ama bende açacak olsam sibelin dediği gibi ev yemekleri olsun isterdim :) umarım gönlünce bir yer bulursun hayallerin gerçek olur canım
çok sevindim cnm güzel uyumasına kuzumun. zeynepte ara ara öksürüo ama davamı yok çok şükür. kaloriferden kaynaklandığını düşünüyorum ben cnm. hava kuruyo e kuzularında boğazı kuruyor haliyle. siste araba kullanmak zor cnm gerçekten dikkatli olherkese kocamaaaaaannn bir günaydın kızlar
yasemin çok sevindim bebişin iyi olmasına,abinlere de hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
betülüm gerçekten dizin nasıl oldu?
gülden nil nasıl?
bende bugün bi enerji patlaması var ama sebebini bilmiyorum.
bugün sabah defne öksürdü.ben de kv ye takip et gün içinde de öksürürse dr dan randevu alalım dedim.ateş yok,gece öksürmedi,çok şükür emziği aramadan uyudu,gece uyanmadı
sabah kendiliğinden uyandı.çok mutluydu kuzum.bol bol öpüşüp koklaştık
sabah zor geldim işe.çünkü sisten göz gözü görmüyor.50 km yol geldim o halde.100 km nin üzerinde hız yapmadım
ayyy çenem düştü valla
inşallah tüm bebişlerimiz iyidir,iştahları yerindedir
hepinizi öpüyorum bu enerjiyi nasıl atarım bilmiyorum
cnm ben de kalorifer ya da geniz akıntısı diye düşünüyorumçok sevindim cnm güzel uyumasına kuzumun. zeynepte ara ara öksürüo ama davamı yok çok şükür. kaloriferden kaynaklandığını düşünüyorum ben cnm. hava kuruyo e kuzularında boğazı kuruyor haliyle. siste araba kullanmak zor cnm gerçekten dikkatli ol
olur cnm gönderiyorum hemenay funda o enerjiden bana gönder cnm yaaa çok ihtiycım var
hemen gönderiyorum cnmGÜNAYDIN BETÜLÜM BENDE KATILIYORUM YASEMİNE BENCEDE PASTANE AÇMALISIN SEN..
FUNDAAAAA AY BENDE ENERJİ İSTİYORUM NİL İYİ CNM AMA BİRAZ MIZMIZIZ BİRDE EŞİM VARKİ ONDAN DAHA MIZMIZ NİL MIZIRDANINCA EŞİMLEMİ İLGİLENEYİM NİLLEMİ BİLEMİORUMYANİİİ:
günaydın cnm geçmiş olsun ilerlemeden toparlarsın inş. malum anneler gelcek.:) evet teyzesi büyüyo kuzum maşallah. gelişimi ii dedi ya dr içim rahatladı. eşim dün soruo ki ikiz demedi mi deiye , birine baktında ikincisi kaldı dedim hey allahım yaaa:)Gunaydın kızlar
Bı enerjısızde burdaheryerım agrıyo bogaz sısıyo hasta oluyorum
Yasemın hetsey yolunda olmadına sevındım bence artık mercımegımız fasulyelıge terfı edıyo yavas yavas ondandır:)
Gulden mızmızlıkta buyukler kucuklerı gecıyo bazen ıdare etcen:)
Funda masallah defneye son dısıde sıkıntısız cıkar ıns..
Aysegul hayallerını gerceklestırırsın ıns tasınınca, ne guzel ıstek var ıcınde masallah..
Kızlar nuray yazmıyo kacgundur haber alan varmı??
Sagol cnm evet bugun toparlanıp yarın temızlıge baslamam lazım:)günaydın cnm geçmiş olsun ilerlemeden toparlarsın inş. malum anneler gelcek.:) evet teyzesi büyüyo kuzum maşallah. gelişimi ii dedi ya dr içim rahatladı. eşim dün soruo ki ikiz demedi mi deiye , birine baktında ikincisi kaldı dedim hey allahım yaaa:)
nurayım ii cnm çok şükür. elif kuzumun burnu akıomuş ama
geçmiş olsun cnm çok dikkat etGunaydın kızlar
Bı enerjısızde burdaheryerım agrıyo bogaz sısıyo hasta oluyorum
Yasemın hetsey yolunda olmadına sevındım bence artık mercımegımız fasulyelıge terfı edıyo yavas yavas ondandır:)
Gulden mızmızlıkta buyukler kucuklerı gecıyo bazen ıdare etcen:)
Funda masallah defneye son dısıde sıkıntısız cıkar ıns..
Aysegul hayallerını gerceklestırırsın ıns tasınınca, ne guzel ıstek var ıcınde masallah..
Kızlar nuray yazmıyo kacgundur haber alan varmı??
yani cnm eşim şimdiden dio zaten. biz artık zeyneple çok ii anlaşıyoruz ben zeynebe bakarım sen de küçüğe bakarsın dio. dedim ki zeynebin bakılacak nesi kaldı öyle kaytarmak yok he he he:)Sagol cnm evet bugun toparlanıp yarın temızlıge baslamam lazım:)
Ay yok tek tek gelsın bebısler ıkızlere ucuzlere bakanlara Allah kolaylık versın:)
Babaların tuzu kuru onlara gore olabılır ıkız ucuz sevmesı kolay:)
Elıfede gecmıs olsun arada bızede yazsın nuray olmuyo amaaa:)
geçmiş olsun cnmGünaydın kızlar
Enerjisi yerlerde sürünen bi arkadaşınız daha geldi. Dünden beri adet agrim vardi. Sabah uyuyamadim hem agri hem mide bulantısı. Kalktim bi ihlamur ictim faydasi olur mu bilmem ya aklima bisey gelmedi. Sonra bi daha yattim terlemisim biraz daha iyi gibiyim. Midem bulanıyor nedense üsüttum heralde.
Yasemin iyi olmaniza sevindim canım.
Kafami toplayip yazamadım kizlar kusura bakmayin hatırlayamadım geçmişi.
günaydın cnm adet oldun mu peki bulantı failan deyince aklıma başka şeyler geldi malum kendime yoldaş arıyorum he he he:) geçmiş olsun buarada cnmGünaydın kızlar
Enerjisi yerlerde sürünen bi arkadaşınız daha geldi. Dünden beri adet agrim vardi. Sabah uyuyamadim hem agri hem mide bulantısı. Kalktim bi ihlamur ictim faydasi olur mu bilmem ya aklima bisey gelmedi. Sonra bi daha yattim terlemisim biraz daha iyi gibiyim. Midem bulanıyor nedense üsüttum heralde.
Yasemin iyi olmaniza sevindim canım.
Kafami toplayip yazamadım kizlar kusura bakmayin hatırlayamadım geçmişi.
dizim şükürler olsun katlamadığım zorlamadığım sürece iyi ayırca teşekkür ederim efendimama hiçte becerikli değilim ama çok hevesliyim o kesin :)günaydın cnm sağolasın. cnm sen pastane filan açmalısın bence maşallah yani çok beceriklisin :) nasılsın dizin nasıl oldu. erdem paşa napıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?