- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.761
akıllı merhametli kuzum benim masallah annesine de kiyamazmisdizim şükürler olsun katlamadığım zorlamadığım sürece iyi ayırca teşekkür ederim efendimama hiçte becerikli değilim ama çok hevesliyim o kesin :)
güldenim sağol canım benim
bu arada kızlar bombaaa haber erdem 2 gecedir emmeden uyuyo :) Maşallah subanallah2 gün önce su geçirmeyen bandaj yapıştırdım ve oğlum doktora gittim erdem artık emmesin emerse annenin canı acıyacakmış dedim bak uf oldu dedim gösterdim bantları sevdi öptü görüşürüz meme dedi bakmak istedikçe geldi sevdi gece de görmek istedi açtım yine tamam dedi kapat dedi şükürler olsun 2. gecemizde büyük sıkıntı olmadan geçti kuzum benim için endişelendi azcık üzdüm onu ama başka türlü olmamıştı en azından ağlamıyor öbür türlü çok üzülüyorduk beraber bizden haberler böyle
Sagol cnm zencefıl lımon aksamdan buyana takvıye yapıyorum, hatta kahvaltıda k boynuzu ozu aldım belkı banada faydası olur:)geçmiş olsun cnm çok dikkat et
bol bol ıhlamur zencefil salan kaynat da iç
inşallah cnm sıkıntısız çıkarır
Evet yok oyle kaytarmak bebesı cok ıstıyodu yanlıs hatırlamıyosam bu sefer kırk cıkmadan alt temızleme ısıne alıstırkı zorluk cekmesın ha ha:)) sende zeyneple karsısına gecıp seyret:))yani cnm eşim şimdiden dio zaten. biz artık zeyneple çok ii anlaşıyoruz ben zeynebe bakarım sen de küçüğe bakarsın dio. dedim ki zeynebin bakılacak nesi kaldı öyle kaytarmak yok he he he:)
Gecmıs olsun cnm dıkkat et kendıne ıns cabuk toparlarsın kasım annelerı dokuluyo Rabbım sıfa versın..Günaydın kızlar
Enerjisi yerlerde sürünen bi arkadaşınız daha geldi. Dünden beri adet agrim vardi. Sabah uyuyamadim hem agri hem mide bulantısı. Kalktim bi ihlamur ictim faydasi olur mu bilmem ya aklima bisey gelmedi. Sonra bi daha yattim terlemisim biraz daha iyi gibiyim. Midem bulanıyor nedense üsüttum heralde.
Yasemin iyi olmaniza sevindim canım.
Kafami toplayip yazamadım kizlar kusura bakmayin hatırlayamadım geçmişi.
Sagol cnm bugun dınlenıcem ıns yarına Allah kerım..BENİCİM GÜNAYDIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM AMAN HEMEN TOPARLAMAYA BAK AMA BUGÜN İYİCE DİNLEN BU HASTALIK DİNLENMEYLE GEÇİO BİLİOYSUN..
KATREYNURUM SANADA GÜNAYDIN CNM:
AMAN DİYİ
Masallah akıllı kuzuya alkısdizim şükürler olsun katlamadığım zorlamadığım sürece iyi ayırca teşekkür ederim efendimama hiçte becerikli değilim ama çok hevesliyim o kesin :)
bu arada kızlar bombaaa haber erdem 2 gecedir emmeden uyuyo :) Maşallah subanallah2 gün önce su geçirmeyen bandaj yapıştırdım ve oğlum doktora gittim erdem artık emmesin emerse annenin canı acıyacakmış dedim bak uf oldu dedim gösterdim bantları sevdi öptü görüşürüz meme dedi bakmak istedikçe geldi sevdi gece de görmek istedi açtım yine tamam dedi kapat dedi şükürler olsun 2. gecemizde büyük sıkıntı olmadan geçti kuzum benim için endişelendi azcık üzdüm onu ama başka türlü olmamıştı en azından ağlamıyor öbür türlü çok üzülüyorduk beraber bizden haberler böyle
Gecmıs olsun cnm ya neysekı bulmuslar vuranı cok hasar yoktur ıns..Merhaba kızlar
be ni canim beni merak etmissin çok mutlu oldum iyiyiz çok sujur oruç tutuyorum bi kaç gündür ezan erkennokunuyor vakit bulamiyirum girmeye bide elifimin burnu akıyor istahsiz
kızlar arabamiza vurmuslar geçen akşam park halindaleyken ehliyetsiz bi cocuk vurup kaçmışçok şükür vurani buldular
ve bulasik makinam bozuldu tamirci dün bakmaya gelecekti guya bakalım ne zaman keyfi gelir de bakar makinama öyle alismisim ki bu makinası icat edenler çok büyük sevap islemisler ya büyük kolaylık mis bozulunca anladım
aysegul öyle güzel hayaller kurmuşsun ki ben de hissettim heyecanini Allah gönlüne göre versin inş
fundam ne yedin ne için bize de şöyle bizde enerjik olalım
Katreinur geçmiş olsun canım ben doğumdan sonra hiç adet ağrısı çekmiyorum olacagini anlardim kasiklarim ağrırdi bi bakiyirum olmuşum
betulcum pastana bende bayıldım ellerine sağlık çok güzel.olmus pasamda eglenmiş
guldencim iki mizmizla nasıl ugrasican Allah kolaylik versin gitti mi senin misafirler
beni kolay gelsin sana da canim annenler sana ne zaman gececekler ay çok heyecanlı ya zaman onlar gelince yavaş Aksın doyum birbirinize
ayyy bu topiğin anneleri çok hamarat hep söylüyorum ama siz böyle yapınca çok utanıyorumya ben beceremiorum pasta yapmasını..Gecmıs olsun cnm ya neysekı bulmuslar vuranı cok hasar yoktur ıns..
Makına elımız ayagımız gercekten bozuldugunu dusunemıyorum ıns cabuk gelır tamırcınız..
Oruclarını Allah kabul etsın cnm benım o kadar cokkı kaza orucu baslamaya hıc cesaretımde yok Rabbım yardımcımız olsun banada tutmayı nadıp etsın..
Annemler cumartsı gelıcekler ıns bır aksılık cıkmazsa, yegenımınde d gunune denk gelıyo onun pastasınıda yapıcam ıns cok ıs var cook:)
ay çok sevindimdizim şükürler olsun katlamadığım zorlamadığım sürece iyi ayırca teşekkür ederim efendimama hiçte becerikli değilim ama çok hevesliyim o kesin :)
merhaba cnmMerhaba kızlar
be ni canim beni merak etmissin çok mutlu oldum iyiyiz çok sujur oruç tutuyorum bi kaç gündür ezan erkennokunuyor vakit bulamiyirum girmeye bide elifimin burnu akıyor istahsiz
kızlar arabamiza vurmuslar geçen akşam park halindaleyken ehliyetsiz bi cocuk vurup kaçmışçok şükür vurani buldular
ve bulasik makinam bozuldu tamirci dün bakmaya gelecekti guya bakalım ne zaman keyfi gelir de bakar makinama öyle alismisim ki bu makinası icat edenler çok büyük sevap islemisler ya büyük kolaylık mis bozulunca anladım
aysegul öyle güzel hayaller kurmuşsun ki ben de hissettim heyecanini Allah gönlüne göre versin inş
fundam ne yedin ne için bize de şöyle bizde enerjik olalım
Katreinur geçmiş olsun canım ben doğumdan sonra hiç adet ağrısı çekmiyorum olacagini anlardim kasiklarim ağrırdi bi bakiyirum olmuşum
betulcum pastana bende bayıldım ellerine sağlık çok güzel.olmus pasamda eglenmiş
guldencim iki mizmizla nasıl ugrasican Allah kolaylik versin gitti mi senin misafirler
beni kolay gelsin sana da canim annenler sana ne zaman gececekler ay çok heyecanlı ya zaman onlar gelince yavaş Aksın doyum birbirinize
Arkadasım hıc zor degıl ınan ben hazır pandıspanya almıyorum pasta yaparken kendı yaptıgım daha cok sınıyo ıcıme:)ayyy bu topiğin anneleri çok hamarat hep söylüyorum ama siz böyle yapınca çok utanıyorumya ben beceremiorum pasta yapmasını..
özellikle rula pasta yapmak istiorum ama hiç cesaretimyok pöffff
güldenim ben de çok marifetli değilimayyy bu topiğin anneleri çok hamarat hep söylüyorum ama siz böyle yapınca çok utanıyorumya ben beceremiorum pasta yapmasını..
özellikle rula pasta yapmak istiorum ama hiç cesaretimyok pöffff
tarif istiyorum cnmArkadasım hıc zor degıl ınan ben hazır pandıspanya almıyorum pasta yaparken kendı yaptıgım daha cok sınıyo ıcıme:)
Rulo pasta bı kere denedım yaz gunu fena degıldı bana yuvarlak yapıp ıkıye kesıp kremayla kaplamak en kolayı gelıyo:)
Aaa cok üzüldüm canim ya bizim de kapida durur hep. Insanlar bu kadar basitlesmis olabilir mi inanamıyorum yaayyy kızlar bizim apartmanın girişinde nilin bebek arabası duruyodu uzun zamandır yukarı çıkar indir zor oluyo diye orda bırakıyoduk ama akşam çalmışlarrr:
ay çok sinir oldumya haram olsun çalana nediyeyim:
Cnm ben cahıdenın kakaolu pandıspanyasını yapıyorum memnunum en son nısastalı olanı denedım oda guzeldı ara kremasına sıvı kremayı krema sertlestırıcıyle cırpıp ıcıne burda smant dedıklerı trde galıba eksı krema yada labne denıyo tam bılmıyorum ondan karıstırıp suruyorum meyvelı yada cukolu tercıhe gore arasına ustune susluyorum bıde rafaello cukulatalarını ıkıye bolup yuvarlagın etrafına dızersenız hazır gıbı oluyo nacızane fıkır:) resım yukleyebılsem paylasıcam..tarif istiyorum cnm
Aa ınanmıyorum ya ınsanlar ne hale grlmıs kapıdakı arabayı goz gore gore nasıl alırlarayyy kızlar bizim apartmanın girişinde nilin bebek arabası duruyodu uzun zamandır yukarı çıkar indir zor oluyo diye orda bırakıyoduk ama akşam çalmışlarrr:
ay çok sinir oldumya haram olsun çalana nediyeyim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?