2012 kasım bebekleri büyüyor..

akıllı merhametli kuzum benim masallah annesine de kiyamazmis

geçmiş olsun cnm çok dikkat et
bol bol ıhlamur zencefil salan kaynat da iç
inşallah cnm sıkıntısız çıkarır
Sagol cnm zencefıl lımon aksamdan buyana takvıye yapıyorum, hatta kahvaltıda k boynuzu ozu aldım belkı banada faydası olur:)
yani cnm eşim şimdiden dio zaten. biz artık zeyneple çok ii anlaşıyoruz ben zeynebe bakarım sen de küçüğe bakarsın dio. dedim ki zeynebin bakılacak nesi kaldı öyle kaytarmak yok he he he:)
Evet yok oyle kaytarmak bebesı cok ıstıyodu yanlıs hatırlamıyosam bu sefer kırk cıkmadan alt temızleme ısıne alıstırkı zorluk cekmesın ha ha:)) sende zeyneple karsısına gecıp seyret:))
Gecmıs olsun cnm dıkkat et kendıne ıns cabuk toparlarsın kasım annelerı dokuluyo Rabbım sıfa versın..
BENİCİM GÜNAYDIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM AMAN HEMEN TOPARLAMAYA BAK AMA BUGÜN İYİCE DİNLEN BU HASTALIK DİNLENMEYLE GEÇİO BİLİOYSUN..
KATREYNURUM SANADA GÜNAYDIN CNM:
AMAN DİYİ
Sagol cnm bugun dınlenıcem ıns yarına Allah kerım..

Masallah akıllı kuzuya alkıs

betülüm ayyy kıyamam paşama yerim onu ben üzülüyoda bide annesine:
nurayım geçmiş olsun cnm geçen öksürüyo diyodun inş çabucak atlatırsınız cnm geçmiş olsun allahtan bulunmuş vuran
ayy aynen bu bulaşık makinesi özelliklede çamaşır makinesini bulanlardan alla

bak eşin zeyneple ilgilenmeyi kabul ediyo bizimki eminim onu bile yapamaz nil biraz mızmızlansın hemen sinirleniyo ben diorum hep benim zaten 1 bebeğim yok 2 tanevar diye ay hiç tahamül edemiorumya bazen
akşam ben çocuğu sakinleştirmeye çalışıyorum oda söyleniyo biyerden ayyy çok gıcıkkkk.luorumm
ama yinede ikizmi ayyy yaseminim düşünemiorummmm:

Gecmıs olsun cnm ya neysekı bulmuslar vuranı cok hasar yoktur ıns..
Makına elımız ayagımız gercekten bozuldugunu dusunemıyorum ıns cabuk gelır tamırcınız..
Oruclarını Allah kabul etsın cnm benım o kadar cokkı kaza orucu baslamaya hıc cesaretımde yok Rabbım yardımcımız olsun banada tutmayı nadıp etsın..
Annemler cumartsı gelıcekler ıns bır aksılık cıkmazsa, yegenımınde d gunune denk gelıyo onun pastasınıda yapıcam ıns cok ıs var cook:)

ayyy bu topiğin anneleri çok hamarat hep söylüyorum ama siz böyle yapınca çok utanıyorumya ben beceremiorum pasta yapmasını..
özellikle rula pasta yapmak istiorum ama hiç cesaretimyok pöffff

ay çok sevindim
erdem kuzum ne kadar üzülmüştür senin için ama onun için hayırlı olmuş

merhaba cnm
oruçlarını allah kabul etsin
elifime de geçmiş olsun
arabanız için de geçmiş olsun cnm,allahtan çarpan bulunmuş
makinana inşallah tez zamanda tamirci gelir
valla cnm ekstra bişey yeyip içmedim,sabah kalktım ve içim kıpır kıpır,bi enerji hali

ayyy bu topiğin anneleri çok hamarat hep söylüyorum ama siz böyle yapınca çok utanıyorumya ben beceremiorum pasta yapmasını..
Arkadasım hıc zor degıl ınan ben hazır pandıspanya almıyorum pasta yaparken kendı yaptıgım daha cok sınıyo ıcıme:)
Rulo pasta bı kere denedım yaz gunu fena degıldı bana yuvarlak yapıp ıkıye kesıp kremayla kaplamak en kolayı gelıyo:)

güldenim ben de çok marifetli değilim
rulo pasta yapabilmeyi ben de istiyorum

tarif istiyorum cnm

Sagolun kizlar hepiniz

Yaseminim adet olmasam ben de suphelenirdim ama oldum cok şükür canim. Ya benim adetler cok sancili geçiyor. Evlenince gecer dediler gecmedi. Dogumdan sonra gecer dediler gecmedi bi kac kere agri kesici icmem gerekiyor duramıyorum yoksa agridan. Bi de ustune mide bulantısı eklenince böyle oldum. Ev yıkılıyor su an aksamdan beri mutfaga giremedim. Hic goresim yok mutfağı. Is yapacak halim de yok zaten. Su an tek istedigim yatağa sokulup uyumak

berra da sabahtan beri yarim yumurtayla duruyor. Corba yedireyim dedim yemedi. Hic ugrasasim yok ne yedircem bilmiyorum.

Betül sevindim canim pasa annesini uzmeden inşallah tamamen alisirsiniz.

Ya kizlar berra bazen hala istiyor o kadar kötü oluyorum ki anlatamam. Özellikle acikip bisey yemek istemediginde yapiyor. Allahtan cok aşırı israr etmiyor ama biraz ağlıyor

Nuray gecmis olsun canim lojmanda degil miydi araba nasil vurdular ki acaba. Bulaşık makinesi icin söylediklerine de katılıyorum elimiz ayagimiz gibi oldular valla. Onlarsiz hayat zor:)

ay benicim o ikiye kesme işinide yapa bilirmiyim bilemedim iplemi kesiyosunsen cnm: yok fundacım sende yapıyosunda ben pasta konusunda pek marfetsizim gerçekten.. bide ben eğer kırem şanti yayayacaksam üzerine o kırem şanti yayılmıyoyaaa toplanıyo biyere sinir oluyorum varmı onunda bi püf noktası?

ayyy kızlar bizim apartmanın girişinde nilin bebek arabası duruyodu uzun zamandır yukarı çıkar indir zor oluyo diye orda bırakıyoduk ama akşam çalmışlarrr:
ay çok sinir oldumya haram olsun çalana nediyeyim:

Benicim sana da gecmis olsun canim. Gecen sormustun unuttum cevaplamayi. Tursulari yiyoruz canim 2 kavanoz bitirdik. Cok guzel olmuslar:)

herkese cok tesekkur kizlar guzel dilekleriniz icin ins acicam ve ordan size yazicam ins
Songumcum bende oyle dusunuyorum yanimda durur olmazsa krese veririm zaten hemen acamam enaz 1sene yi bulur bi orayi kesfetmem lazim

Aaa cok üzüldüm canim ya bizim de kapida durur hep. Insanlar bu kadar basitlesmis olabilir mi inanamıyorum ya

tarif istiyorum cnm
Cnm ben cahıdenın kakaolu pandıspanyasını yapıyorum memnunum en son nısastalı olanı denedım oda guzeldı ara kremasına sıvı kremayı krema sertlestırıcıyle cırpıp ıcıne burda smant dedıklerı trde galıba eksı krema yada labne denıyo tam bılmıyorum ondan karıstırıp suruyorum meyvelı yada cukolu tercıhe gore arasına ustune susluyorum bıde rafaello cukulatalarını ıkıye bolup yuvarlagın etrafına dızersenız hazır gıbı oluyo nacızane fıkır:) resım yukleyebılsem paylasıcam..

Aa ınanmıyorum ya ınsanlar ne hale grlmıs kapıdakı arabayı goz gore gore nasıl alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…