- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.781
Ben tırtıklı ekmek bıcagıyla kesıyorum cnm ıple beceremedım:)) ama bı alet var ondan edınmem lazım yay gıbı ıp yerınde ınce tel var kolay kesıldıgını soyluyolar:)ay benicim o ikiye kesme işinide yapa bilirmiyim bilemedim iplemi kesiyosunsen cnm: yok fundacım sende yapıyosunda ben pasta konusunda pek marfetsizim gerçekten.. bide ben eğer kırem şanti yayayacaksam üzerine o kırem şanti yayılmıyoyaaa toplanıyo biyere sinir oluyorum varmı onunda bi püf noktası?
Sagol cnmBenicim sana da gecmis olsun canim. Gecen sormustun unuttum cevaplamayi. Tursulari yiyoruz canim 2 kavanoz bitirdik. Cok guzel olmuslar:)
Cnm hepsı cok guzel ıkramlar ama bence tramısu yada aglayan pastayı elemelısın zaten dgunu pastası olucak,onun yerıne bı pogaca ve kısır yada salata olabılır ama yıne sen bılırsın:)Canlar cumartesi dogum gunumuz
Koyde olucaz cmrtsi aksam esimin ailesi ve akrabasiyla kutlicaz
pazarda bizim tarafla kutlicaz
ikitarafta cok kalabalik kis gunude sobali evler olmuyir curcuna olugor resmen gecen sene berabrr kutladik cok karisik zor oluyor bu yil ayri yapicaz
tiramisu
aglayan pasta
un kurabiyasi
elmali kurabiye
sigara boregi
dogum gunu pastamiz
yeterli dumi kizlar menu nasil
zaten un kurabiuesi ve elmali kurabiyeyo kv sevoyor diye yapicam
HADİ YA ÇOK ÜZÜLDÜM CNMayyy kızlar bizim apartmanın girişinde nilin bebek arabası duruyodu uzun zamandır yukarı çıkar indir zor oluyo diye orda bırakıyoduk ama akşam çalmışlarrr:
ay çok sinir oldumya haram olsun çalana nediyeyim:
cnm sanki tuzlu ikramları artırsan daha iyi olacak gibiCanlar cumartesi dogum gunumuz
Koyde olucaz cmrtsi aksam esimin ailesi ve akrabasiyla kutlicaz
pazarda bizim tarafla kutlicaz
ikitarafta cok kalabalik kis gunude sobali evler olmuyir curcuna olugor resmen gecen sene berabrr kutladik cok karisik zor oluyor bu yil ayri yapicaz
tiramisu
aglayan pasta
un kurabiyasi
elmali kurabiye
sigara boregi
dogum gunu pastamiz
yeterli dumi kizlar menu nasil
zaten un kurabiuesi ve elmali kurabiyeyo kv sevoyor diye yapicam
Don canim ilgilenirim seve sevekesin yaparsin sen kolay cunkuayşegülüm işte şimdi menü süper cnm afiyet olsunda gelesim geldi benim bu menüyeee:
ay nebileyim sanki yapamazmışım gibi gelio bana:ama bigün deniyecem takıldığım bişey olursa dönerimsana watsaptan ama:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?