2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben tırtıklı ekmek bıcagıyla kesıyorum cnm ıple beceremedım:)) ama bı alet var ondan edınmem lazım yay gıbı ıp yerınde ınce tel var kolay kesıldıgını soyluyolar:)

Canlar cumartesi dogum gunumuz
Koyde olucaz cmrtsi aksam esimin ailesi ve akrabasiyla kutlicaz
pazarda bizim tarafla kutlicaz
ikitarafta cok kalabalik kis gunude sobali evler olmuyir curcuna olugor resmen gecen sene berabrr kutladik cok karisik zor oluyor bu yil ayri yapicaz
tiramisu
aglayan pasta
un kurabiyasi
elmali kurabiye
sigara boregi
dogum gunu pastamiz
yeterli dumi kizlar menu nasil
zaten un kurabiuesi ve elmali kurabiyeyo kv sevoyor diye yapicam

Hayirli gunler kizlar nasilsiniz pazartesi baya temizlik yaptim dunde ereni parka goturdum donuste markete ugradik eve geldik ereni yedir banyo yap uyut derken saat baya gecti ancak mutfagi halletim niyetim bugun oruc tutmakti islerimi halledeyim dedim ama ben alarmi ezana yakin ayarladim namazida kilar yatarim diye neyse kalktim biseyler yiyorum aklima geldi ee imsak vaktinde bitmiyomu sure saat ezana yakinladi cok uzuldum ya cok niyetlenmistim ama neyse ins.yarin basliycam bi aksilik olmassa.sizlerden baslayan varmi.

Benicim sana da gecmis olsun canim. Gecen sormustun unuttum cevaplamayi. Tursulari yiyoruz canim 2 kavanoz bitirdik. Cok guzel olmuslar:)
Sagol cnm
Afıyet olsun cnm bızde severek yıyoruz:)
Bu arada ben normal tursu yapmıycam derken uc tane 1,5 kıloluk bıdonu bıtırdık son bır kaldı kızlar cok sevınce ıkıncı kez yaptım nıda cok sevıyo ozellıkle havuc:)

Cnm hepsı cok guzel ıkramlar ama bence tramısu yada aglayan pastayı elemelısın zaten dgunu pastası olucak,onun yerıne bı pogaca ve kısır yada salata olabılır ama yıne sen bılırsın:)

HADİ YA ÇOK ÜZÜLDÜM CNM
bizim apartman girişinde de bebek arabası, ebeveyn kontrollü bisikletler falan var

cnm sanki tuzlu ikramları artırsan daha iyi olacak gibi
tatlı ağırlıkta olmuş

kızlar sağolun ayşegülcüm bencede herşey tatlı olmş cnm tuzlulazım biraz hepm pasta hem ağlayan pasta hem tiremusu cıkssss:sen bilirsin tabi cnm

Guldencim gecmis olsun nasil calmislar hayret ya ona bile goz dikiyolar yazik artik.

Pastalardan konusulmus ben hala karar veremedim koyde kutlasammi diye ama kutlarsada aile arasindami olsun diyorum kafam cok karisik kalabalik istemiyorum aslinda ama erende mutlu olsun diyorum az once sordum koye gidelimmi diye koye diyo hemen kalkiyo gidicekti hayir oglum sonra gidicez dedim cok mutlu oldu koy diyince nasil siritiyo.

Buraya girince cok yavasliyo bu tel.ya bunlari bile zor yazdim yarin a101e 8gb.hafiza karti geliyo 10 liraymis hemde alicam ins.bidaha hizlanir belkide adam gibi sohbete katilabilirim bende bazen cok sinir oluyorum iki saatte bir yaziyo anlamadim gitti.

kızlar maşallah yaa bi yemeğe gittim geldim coşmuşsunuz:) nurayım çok geçmiş olsun cnm yaa inş. çok hasar yoltur. güldenim yani ne diyceğimi bilemedim cnm yaa hep apt girişinde duruyor bebek arabaları yazık yahu bu kadar dmı düştü bu millet artık. yazık gerçekten.... betül cnm maşallah paşama kolay atlatacaksınız inş. bizde de zeynepten çok ben zorlanmıştırm. bir hafta taş gibi dolandım resmen. ayşegül cnm inş. gönlüne göre olur herşey yeni hayatınızda. bende kızlara katılıyorum tiramisu ya da ağlayan pastadan vazgeç ve yerine salata filan yap tuzlu bişeyler olmalı yani. insanın içini bayar o kadar tatlı:) bence tabi.... fatma cnm ne güzel sevinmiş paşa güzel güzel eğlensin inş köyde...

sağol fatmacım bence yapsen paşaya köyde doğum günü mutlu olsun paşa...
yaseminim sağol cnm bende bilemiorum bunedirya nasıl bi vijdan varki bunlarda..

Ayy kizlar iyiki yazmisim hepsini.birarda gorunce vende farkettim pek tatli oysa tatlida gic svemem:)
Tiramisu
sigar boregi
myali pohaca
kumpir salata
biskuvi toplari renkli
simdi nasil sizce eksik fazla varsa soyleyin kizlar

Kesinlikle kizlara katiliyorum rulo pasta cok kolay pratik sunumida hos bence sen denemedgin h icin korkuosun haksizlik etme yap gor bayilcaksin gulden im

puf nokatsi pandispnya firindan cikar cikmaz elinle sarcaksin ama elin yanmasin diye mutfak.bezi kulln bez icinde sarili rulo halde dursun
krema surcegin zamn ac sicakken sarmzsan kirilir parcalanair

ayşegülüm işte şimdi menü süper cnm afiyet olsunda gelesim geldi benim bu menüyeee:
ay nebileyim sanki yapamazmışım gibi gelio bana:ama bigün deniyecem takıldığım bişey olursa dönerimsana watsaptan ama:):)

Don canim ilgilenirim seve sevekesin yaparsin sen kolay cunku
tammdir ozman bu.menu
masala tsort susledim atabilirsem.resim atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…