2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha benim menüme de bakın o zaman kıskandım...ctesi akşam yapcaz kısmetse...
doğumgünü pastası
peynirli börek
zeytinyağlı sarma ve biber dolması
mayalı pasta veya tuzlu pasta
makarna salatası
çiçek kurabiye
şalgamlı salata....

Guzel cnm.menun ellerine saglik bizde hem cmrtsi hem pazr aksam yapcaz iki gun ayri mznu bu yazdgim cmrysiye pazar o anlik dogaclama olcak nasilsa annemde var hallederiz
ama cmrtesi kv yapmaz hepsini.ben yapicam malzeme alip gidicem cunku cuma gece koyde olucz cmrtsi sabh baslamm lazim orda markete gidip gelmeyelim doye burdan alip gitcemplnlamam lazimdi:)

ay yasemin hanımcım kıskanmayınız hemen sizinde menü süper ama bunları canım çekio benim
yasemin görmceni çağardınızmı şekerim?

masalımadabaksençok şanslı kuzu 2 tane doğum günü olacak he he he
kız ayşegül yoksam doğumgünü pastasınıdamı sen yapıcan yok artık yaaaa:):)

masalımadabaksençok şanslı kuzu 2 tane doğum günü olacak he he he
kız ayşegül yoksam doğumgünü pastasınıdamı sen yapıcan yok artık yaaaa:):)
Yapcaktim cnm ayarlamistim bile kafamda
ama cmrysi bu.menuyu 11e kadar bitirmem lazim aydina gidicez esim 11i gecmesin eckalmayalim dior vaktim yok oyuzden hazir alicaz mikili alalim dedik

ay yasemin hanımcım kıskanmayınız hemen sizinde menü süper ama bunları canım çekio benim
yasemin görmceni çağardınızmı şekerim?
ben çağırmadım cnm eşimi bilemiyorum:) o gün ki ruh hali bilir benim abim geleceği için kıskanıp çağırabilir he he:)

Hakketen kizlar cmrtsi deli gbi kosustircam mutfakta sabh 11gbi cikalim diyor esim 2saat suuyor yol e bide gelisi var oyuzden aksama anca geliriz erkzn cikmamiz grerk okadr sey yapma yazik yenmez hem diyor bizimkide akillim:)

KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM, haberi bi kısmınız faceden gördünüz
muhammet erenin beyin ölümü gerçekleşmiş
allahım sen sabır ver
sen kuzularımızı sağlıklı sıhhatlice bizlere bağışla,acılarını gösterme
küçük meleğim benim
şubede ağlıyorum kendime gelemedim

ayşegül bazılarını evde yapsan cnm mesela sigara böreği büsküvi topları bunlar elde oup gide bilir bence hatta poçayı bile yapıp pişirsen orda ısıtsan ertesi gün olmazmı cnm:

ayşegül bazılarını evde yapsan cnm mesela sigara böreği büsküvi topları bunlar elde oup gide bilir bence hatta poçayı bile yapıp pişirsen orda ısıtsan ertesi gün olmazmı cnm:
Aynen cnm bende size sorcaktim onlari yapip gitsem olurmu pohacayida isitirim hemncik sadece tiramisu kumpir salta kalir onlarda cok oyalmaz

Allbim nasil uzuluyorum o bbegz kac gundur allhim ailesine sabir versin cok zor allhim bizlere bagislasin cocuklarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…