2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kesin cagirir erkekler dayanamz cunku anlamaz isine elmez dogru olab cunku:)
Benimki.olsa da cagirirdi kesin
anlıolar da anlamazdan geliolar cnm. bazen benim ablamla kendi kardesini aynı kefeye koymuo mu çıldırıyorum. haklıya hakkını verceksin arkadaş yok öyle bedavadan. zeynebin herşeyini benim ablam yağdırdı istanbuldan buraya. halası sadece çeyrek taktı. 40 gün sonra da onun doğumu vardı . ben çeyrek götürdüm üstüne de kıyafet dizdim. ama anlayanı getir. ne olursa olsun insan beklio.maddi durumu olmasa anlarımda olunca olmuo işte.

Kesinlikle anliorum seni bizimde kv kp sadece 1ceyrek takti hicbisey almadi etmedi annemler nzlze nzler yapti aynen aynibkefeye koyunca cildiriom bende ustune dedgin gbi parasi olmasa beklemm masal 1aylikken kendine araba aldi.babasi sonrada traktor aldi yani.paralari var ama masala bi ceyrek taktilar babasi.cikip gelmedi bile

ayşegülcüm olur bence cnm
hatta önceden dolaba küçük su şişeleriyle buz koy o sonra o şişeleride büsküvi toplarının olduğu poşetin içine koyarsın bence olur..

bende aynı kefeye koyunca çok sinir oluyorum ama nedense genelde hep kız anneleri yapıyo herşeyi farkındamısınız burdaki hemen hemen bütün arkadaşlarımızın öyle sayılır istisnalar vardır tabi ama nedense herşey kız ailelerine kalıyo..sonrada aynı kefeye koyuluyolar

ay kıskandım bende menümü yazayım
kıymalı börek
2 yaş kurabiyeleri
bisküvi topları
sarımsaklı köfte
doğum günü pastam :)
gülden geçmiş olsun canım benim Allah bildiği gibi yapsun çalanı
bende okudum haberi fundam Rabbim büyük sabır versin ailesine muhammet zaten melekti
Ayşegül canım menü süper
yasmin maşallah senin menüde süper

betül nasıl oluyo o sarımsaklı köfte beeeee
kız gündüz mevlüt akşamda bunlarmı vardı allah iyiliğiniversin emi bide hamarat değilim diyo ya töbe töbeeee:):)
ayşegülcüm bencede cnm sen garantiye al muhtemelen bişey olmaz ama garanti olsun cnm ay çok zor olacak cnmya nasıl yetişeceksiniz o gün pazar pazartesi yapsaydınız daha iyi olmazmıydı 3 saat gidiş aydına 3 saate dönüş zaten 6saat öyle gidecek ay çok zor gerçekten çok yorulacaksın..

aynen güldenim genelde kız tarafı daha çok sahiplenio. lafa gelince de erkek tarafı daha ağır basıo. oğlandan torun derler bizim burda. e o zaman bir ağırlığını göreyim. di mi ama yok ha bire laf salatası...

senin menünün üstüne laf yok cnm malum doğumgünü pastasını yaparak olayı bitirdin sen:)

Aynen ya annem neler yapti koca valiz dolusu orguler yapti paha bicilemz zaten bebekbarabasini oyuncaklarini kiyafetlerini battaniyesine kadar neler neler aldilr kunye isimlik yaptirdilar 500tldi bilezik bozdurdu annem bide yarim altin taktilar oysaki kvler annemgilden daha iyi maddi.acidan ama iste iclerinden gelmio demekki bu bayram kp 10tl verdi masala kiyafet falan hicbisey almadilar esim bile sasirdi.busefer hatta itiraf etti
benim annemgil 3takim aldi ayakkbi aldi 100tl verdi ne yapsin daha bu insanlar simdi ayni.kefeye konurmu

konuo cnm valla hatta aynı kefeye değil daha üstün yerlere çokta kolay konuo...

ay kızlar utandırıyorsunuz beni
evet güldenim gündüz mevlüt akşam bunlar vardı ama tabiki hepsini ben yapmadım :) hatta ben pasta ve böreği yaptım sadece :)
kurabiyeyi bi arkadaşım sarımsaklı köfteyide kv dem yaptı sağolsunlar
sarımsaklı köfte süper bişe güldenim kesinlikle tavsiye ederim
http://cahidejibek.com/2012/10/31/sarimsakli-kofte-adana-mutfagi/

konuo cnm valla hatta aynı kefeye değil daha üstün yerlere çokta kolay konuo...
Haklisin valla hatta bu dogumgunubolayindada ben gonulsuzum orda yapmaya cunku benim ailen gecen hafta aradiginda haftay elioz deyince aaa dogumgununude kutlariz neguzel dedi pastasi nasil olsun siparis edelim dedi
bizimkiler kendi.planladi kendi hatirladi ne giydircen kiyfet alakim diyor hatta
o taraftan hic ses cikmazken ben.niye orda kutlayayimki dedim esim koye gitmesek.evde yapmiycakmiydik evdeymisiz gbi dusun yapalim biz aliriz herseyi dedi dusunun burdan alip gidicem hemde onlara zoraki aldirmis olmayayimdiye hemde kolaylik olcak artik bana oyle kandiriorum kendimi haksizmiyim kizlar hersene hersene biz mi hatirlatcaz dimi isteyen hatirlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…