- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.821
bence de sarımsak kokmazsa çok hoşmuş:)http://www.nefisyemektarifleri.com/kus-yuvasi/ bayildim.bu tarife kizlar kolayda hem cokda orjinal
KIZLAR ÇOK KÖTÜYÜM, haberi bi kısmınız faceden gördünüz
muhammet erenin beyin ölümü gerçekleşmiş
allahım sen sabır ver
sen kuzularımızı sağlıklı sıhhatlice bizlere bağışla,acılarını gösterme
küçük meleğim benim
şubede ağlıyorum kendime gelemedim
anlıolar da anlamazdan geliolar cnm. bazen benim ablamla kendi kardesini aynı kefeye koymuo mu çıldırıyorum. haklıya hakkını verceksin arkadaş yok öyle bedavadan. zeynebin herşeyini benim ablam yağdırdı istanbuldan buraya. halası sadece çeyrek taktı. 40 gün sonra da onun doğumu vardı . ben çeyrek götürdüm üstüne de kıyafet dizdim. ama anlayanı getir. ne olursa olsun insan beklio.maddi durumu olmasa anlarımda olunca olmuo işte.Kesin cagirir erkekler dayanamz cunku anlamaz isine elmez dogru olab cunku:)
Benimki.olsa da cagirirdi kesin
Kesinlikle anliorum seni bizimde kv kp sadece 1ceyrek takti hicbisey almadi etmedi annemler nzlze nzler yapti aynen aynibkefeye koyunca cildiriom bende ustune dedgin gbi parasi olmasa beklemm masal 1aylikken kendine araba aldi.babasi sonrada traktor aldi yani.paralari var ama masala bi ceyrek taktilar babasi.cikip gelmedi bileanlıolar da anlamazdan geliolar cnm. bazen benim ablamla kendi kardesini aynı kefeye koymuo mu çıldırıyorum. haklıya hakkını verceksin arkadaş yok öyle bedavadan. zeynebin herşeyini benim ablam yağdırdı istanbuldan buraya. halası sadece çeyrek taktı. 40 gün sonra da onun doğumu vardı . ben çeyrek götürdüm üstüne de kıyafet dizdim. ama anlayanı getir. ne olursa olsun insan beklio.maddi durumu olmasa anlarımda olunca olmuo işte.
Ozel bu amca icin almak.lazim artik yoksa kesin kokar:)bence de sarımsak kokmazsa çok hoşmuş:)
senin menünün üstüne laf yok cnm malum doğumgünü pastasını yaparak olayı bitirdin sen:)ay kıskandım bende menümü yazayım
kıymalı börek
2 yaş kurabiyeleri
bisküvi topları
sarımsaklı köfte
doğum günü pastam :)
gülden geçmiş olsun canım benim Allah bildiği gibi yapsun çalanı
bende okudum haberi fundam Rabbim büyük sabır versin ailesine muhammet zaten melekti
Ayşegül canım menü süper
yasmin maşallah senin menüde süper
Aynen ya annem neler yapti koca valiz dolusu orguler yapti paha bicilemz zaten bebekbarabasini oyuncaklarini kiyafetlerini battaniyesine kadar neler neler aldilr kunye isimlik yaptirdilar 500tldi bilezik bozdurdu annem bide yarim altin taktilar oysaki kvler annemgilden daha iyi maddi.acidan ama iste iclerinden gelmio demekki bu bayram kp 10tl verdi masala kiyafet falan hicbisey almadilar esim bile sasirdi.busefer hatta itiraf ettibende aynı kefeye koyunca çok sinir oluyorum ama nedense genelde hep kız anneleri yapıyo herşeyi farkındamısınız burdaki hemen hemen bütün arkadaşlarımızın öyle sayılır istisnalar vardır tabi ama nedense herşey kız ailelerine kalıyo..sonrada aynı kefeye koyuluyolar
konuo cnm valla hatta aynı kefeye değil daha üstün yerlere çokta kolay konuo...Aynen ya annem neler yapti koca valiz dolusu orguler yapti paha bicilemz zaten bebekbarabasini oyuncaklarini kiyafetlerini battaniyesine kadar neler neler aldilr kunye isimlik yaptirdilar 500tldi bilezik bozdurdu annem bide yarim altin taktilar oysaki kvler annemgilden daha iyi maddi.acidan ama iste iclerinden gelmio demekki bu bayram kp 10tl verdi masala kiyafet falan hicbisey almadilar esim bile sasirdi.busefer hatta itiraf etti
benim annemgil 3takim aldi ayakkbi aldi 100tl verdi ne yapsin daha bu insanlar simdi ayni.kefeye konurmu
bencede ayyyy nekadar çok doluymuşuz hepimiz meyer..:)konuo cnm valla hatta aynı kefeye değil daha üstün yerlere çokta kolay konuo...
Haklisin valla hatta bu dogumgunubolayindada ben gonulsuzum orda yapmaya cunku benim ailen gecen hafta aradiginda haftay elioz deyince aaa dogumgununude kutlariz neguzel dedi pastasi nasil olsun siparis edelim dedikonuo cnm valla hatta aynı kefeye değil daha üstün yerlere çokta kolay konuo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?