- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.841
Ayyy harika gorunuyorrrr denemeliyimmmay kızlar utandırıyorsunuz beni
evet güldenim gündüz mevlüt akşam bunlar vardı ama tabiki hepsini ben yapmadım :) hatta ben pasta ve böreği yaptım sadece :)
kurabiyeyi bi arkadaşım sarımsaklı köfteyide kv dem yaptı sağolsunlar
sarımsaklı köfte süper bişe güldenim kesinlikle tavsiye ederim
http://cahidejibek.com/2012/10/31/sarimsakli-kofte-adana-mutfagi/
konuo cnm valla hatta aynı kefeye değil daha üstün yerlere çokta kolay konuo...
ohhh negüzel eylenmiş alpimmmm iyi uykular ona..
bak wavsum sen böyle olma sakın şekerimmmm: zaten şimdi bizm kvelere sor suçlu olan biziz onlarda bizim için kimbilir neler anlatırlar ama onlara dünyanın en sakin insanını getir yine yaranamazsın o ayrı mutlaka bişey bulurlar:
Neguzel demissin.cnm ya keske erkzs boyle dusunse ama geri kafalik mi cahillikmi adetimiz boyle erkek ailesi onde olmali diye bisey var missss oyle dusunuyolar sanirim bizimkiler ins sen.ve benimde oglum.olursa bende dahil boyle olmayiz insAsla boyle olmak istemem zaten
Benim icin kiz erkek faeketmz ikiside evlat
Benmki erkek diye bize daha cok onem verilmesni asla istemem beklememde herkesn ailesi kendine
Bi evlat kolay buyumuyo
anlıolar da anlamazdan geliolar cnm. bazen benim ablamla kendi kardesini aynı kefeye koymuo mu çıldırıyorum. haklıya hakkını verceksin arkadaş yok öyle bedavadan. zeynebin herşeyini benim ablam yağdırdı istanbuldan buraya. halası sadece çeyrek taktı. 40 gün sonra da onun doğumu vardı . ben çeyrek götürdüm üstüne de kıyafet dizdim. ama anlayanı getir. ne olursa olsun insan beklio.maddi durumu olmasa anlarımda olunca olmuo işte.
Kesinlikle anliorum seni bizimde kv kp sadece 1ceyrek takti hicbisey almadi etmedi annemler nzlze nzler yapti aynen aynibkefeye koyunca cildiriom bende ustune dedgin gbi parasi olmasa beklemm masal 1aylikken kendine araba aldi.babasi sonrada traktor aldi yani.paralari var ama masala bi ceyrek taktilar babasi.cikip gelmedi bile
bende aynı kefeye koyunca çok sinir oluyorum ama nedense genelde hep kız anneleri yapıyo herşeyi farkındamısınız burdaki hemen hemen bütün arkadaşlarımızın öyle sayılır istisnalar vardır tabi ama nedense herşey kız ailelerine kalıyo..sonrada aynı kefeye koyuluyolar
aynen güldenim genelde kız tarafı daha çok sahiplenio. lafa gelince de erkek tarafı daha ağır basıo. oğlandan torun derler bizim burda. e o zaman bir ağırlığını göreyim. di mi ama yok ha bire laf salatası...
Aynen ya annem neler yapti koca valiz dolusu orguler yapti paha bicilemz zaten bebekbarabasini oyuncaklarini kiyafetlerini battaniyesine kadar neler neler aldilr kunye isimlik yaptirdilar 500tldi bilezik bozdurdu annem bide yarim altin taktilar oysaki kvler annemgilden daha iyi maddi.acidan ama iste iclerinden gelmio demekki bu bayram kp 10tl verdi masala kiyafet falan hicbisey almadilar esim bile sasirdi.busefer hatta itiraf etti
benim annemgil 3takim aldi ayakkbi aldi 100tl verdi ne yapsin daha bu insanlar simdi ayni.kefeye konurmu
valla size tamamen katılıyorumHaklisin valla hatta bu dogumgunubolayindada ben gonulsuzum orda yapmaya cunku benim ailen gecen hafta aradiginda haftay elioz deyince aaa dogumgununude kutlariz neguzel dedi pastasi nasil olsun siparis edelim dedi
bizimkiler kendi.planladi kendi hatirladi ne giydircen kiyfet alakim diyor hatta
o taraftan hic ses cikmazken ben.niye orda kutlayayimki dedim esim koye gitmesek.evde yapmiycakmiydik evdeymisiz gbi dusun yapalim biz aliriz herseyi dedi dusunun burdan alip gidicem hemde onlara zoraki aldirmis olmayayimdiye hemde kolaylik olcak artik bana oyle kandiriorum kendimi haksizmiyim kizlar hersene hersene biz mi hatirlatcaz dimi isteyen hatirlar zaten
evet cnm bıraktı şükürYasmincim bebegimz iyiymis sevnsim canim hep boylw gider insallah
Menunde guzel canim bizdw pazar yapicaz heralde
Aysegulinsallah hayallerni gerceklestireblrsin kurmak bile guzel
Menunde guzel bencede evde yapabildkleru yap oyle gotur aydina masalida goturecekmsin
Beni gecmis olsun canim insallah hemen toparlnrsin
Funda defne memeyi birakti yani insallah bidaha aramaz
Allahimmuhammedn ailesnesabir versin cok zor gercekten
Betul seninde menun guzelms canim ama sen hemmevlut hemdogumgunu masalah sana erdemede masallah emmeyi birakmis
Songulcanim sagol cvbin icin eminm alptugrada kac parcaya boler bakalim belki alrim
Nuray elifimede gecmia olsun oruclarni allahm kabul etsin bulask maknesi icinde tamirci gelir insallah elimz ayagmz valla arabanzda cok hasar yok dimi
Guldenim uzuldum ya bebek arabasna bizimkide kapida duruyo allaha emanet
Nur benimde evlenmeden once adet agrim cok olurdu midem bulanrdi hatta kackere bayilmsmdir
Sonra gecti ama suanda agrim oluyo ama eskiye gore cokcok iyi bi tane falan agri kesiciicyorum oyleolunca insaninbisey yapasida gelmiyo bide cocukvar allahimkolaylk versin sana sen normal dogummuyapmstn
o hikayeye ben de bayılıyorum cnmaynen wavsum bende oğlum olsa öyle olacağımı sanmıyorum ama anlamıyorum
hani bi hikaye varya 2 arkadaş karşılaşıyolar yolda kadın hem kızını hem gelinini anlatıyo işte öyle tamda ben ohikayeyi çok beğeniorum..
böyle şeyler göstermeyin yahu gebe var aranızda he he he:)
kızlar doğum gününde kv den inciler
annemle konuşuyorlar.defneyi sevmekten açıldı konu.kv anneme" ay kız evlattan olan da torun mu ki,asıl oğlundan olsun o zaman gör.o senin kanından canından oluyor.onu alıp içine sokasın geliyor.kendini şuan torun sahibiyim diye düşünme bile" dedi kadın ya.
sanki kendi erkek,kendi annesi de o zaman kv nin çocuklarını torundan saymasın.
mantığa bakar mısın ya?
ay sinirlerim zıpladı
zatn bugün defneyi montuyla yatırmış(yani kabanıyla yatırmış)defne çıkarmak istememiş o yüzden öyle uyutmuş
mecbur çekiyoruz evet cnmAnnene birakman daha iyi canim masali cocuk ikadr saat helak olir yollarda
guldencim insallah alp buyidgu o yaslara geldgi zamnda boyle dusunurum korkuyorum valla bende boyle olurum diye simdiden dusun yani
funda sen daha cokyasiyosun canim boyle seyleri ama yapacak bisey yok cekiuoruz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?