2012 kasım bebekleri büyüyor..

betülüm hamarat kv nin hamarat gelini desene:) gerçi benim kv de hakkını yemiyim peke hamarattır ama gelini ona çekmemiş he he he:)

Yasmincim bebegimz iyiymis sevnsim canim hep boylw gider insallah
Menunde guzel canim bizdw pazar yapicaz heralde

Aysegulinsallah hayallerni gerceklestireblrsin kurmak bile guzel
Menunde guzel bencede evde yapabildkleru yap oyle gotur aydina masalida goturecekmsin

Beni gecmis olsun canim insallah hemen toparlnrsin

Funda defne memeyi birakti yani insallah bidaha aramaz
Allahimmuhammedn ailesnesabir versin cok zor gercekten

Betul seninde menun guzelms canim ama sen hemmevlut hemdogumgunu masalah sana erdemede masallah emmeyi birakmis

Songulcanim sagol cvbin icin eminm alptugrada kac parcaya boler bakalim belki alrim

Nuray elifimede gecmia olsun oruclarni allahm kabul etsin bulask maknesi icinde tamirci gelir insallah elimz ayagmz valla arabanzda cok hasar yok dimi

Guldenim uzuldum ya bebek arabasna bizimkide kapida duruyo allaha emanet

Nur benimde evlenmeden once adet agrim cok olurdu midem bulanrdi hatta kackere bayilmsmdir
Sonra gecti ama suanda agrim oluyo ama eskiye gore cokcok iyi bi tane falan agri kesiciicyorum oyleolunca insaninbisey yapasida gelmiyo bide cocukvar allahimkolaylk versin sana sen normal dogummuyapmstn

ayyy betül süperya denemem lazım bunu pöffff seviorum byn böyle şeyleri:
betül ben sakaryaya gelince zaten senden 1 2 bişey isteyecem özel bak buköftede bunlardan biri ola bilir şekerimmm:
yaseminim kendine haksızlık ediosunnnnn sen çokhamaratsın arkadaşım ben bi çok tarifi senden öğrendim ama tabi 2 çocukla artık zor işin he he he he o ayrı ha ha ha:):).) boşver bundan sonra kv yapsın senye he he he:
ayşegülüm kesinlikle haklısın bende olsam yapmazdım cnm...

Aysegul haklisn canim boyle olunca insanin icindende gelmyo bisey
Annenler neguzel hwrseyi dusunmsler
Kiz anneleri hep boyle ilgili oluyo genelde
Ama ben erkek annesyim

ohhh negüzel eylenmiş alpimmmm iyi uykular ona..
bak wavsum sen böyle olma sakın şekerimmmm: zaten şimdi bizm kvelere sor suçlu olan biziz onlarda bizim için kimbilir neler anlatırlar ama onlara dünyanın en sakin insanını getir yine yaranamazsın o ayrı mutlaka bişey bulurlar:

Asla boyle olmak istemem zaten
Benim icin kiz erkek faeketmz ikiside evlat
Benmki erkek diye bize daha cok onem verilmesni asla istemem beklememde herkesn ailesi kendine
Bi evlat kolay buyumuyo

Asla boyle olmak istemem zaten
Benim icin kiz erkek faeketmz ikiside evlat
Benmki erkek diye bize daha cok onem verilmesni asla istemem beklememde herkesn ailesi kendine
Bi evlat kolay buyumuyo
Neguzel demissin.cnm ya keske erkzs boyle dusunse ama geri kafalik mi cahillikmi adetimiz boyle erkek ailesi onde olmali diye bisey var missss oyle dusunuyolar sanirim bizimkiler ins sen.ve benimde oglum.olursa bende dahil boyle olmayiz ins

aynen wavsum bende oğlum olsa öyle olacağımı sanmıyorum ama anlamıyorum
hani bi hikaye varya 2 arkadaş karşılaşıyolar yolda kadın hem kızını hem gelinini anlatıyo işte öyle tamda ben ohikayeyi çok beğeniorum..

valla size tamamen katılıyorum
bu konuda benden detrtlisi yoktur herhalde
kv 1 tane atleti pazardan almazken annem bütün kıyafetlerini aldı gönderdi, doğumum lohusalığım,mevlidim hep annemin evinde oldu, düğündeki bütün takılarımı annemler taktı,kv nin maddi durumu daha iyi olduğu halde hep annemler daha pahalı şeyler taktılar ama yine de kv iyi annemlerin adı bile geçmez.
hastanede yattığımızda annem gelinceye kadar 1 gün yanımızda kaldı,sonra gitti ve hergün misafir gibi yarımsaat görünüp gitti, hastaneden çıktık 1 kere görmeye gelmedi üstüne niye aramıyorsun diye sitem ettiğimde asıl sizin beni aramanız lazım diye üste çıktı.
üstelik doğumgününde hadi gelin fotoğraf çekinin dedi eşim çekinmedi sonra da niye benimle fotoğraf çektirmedin diye bir de bana ne beddualar etti.doğumgününden 1 gün önce 1 saat defne sende dursun da ben camları silip evi biraz olsun temizleyim dediğimde "çok işim var akşam annen gelecek onunla yaparsın" deyip,misafir gibi gelip,kendisi bi ayakkabı aldığı halde annemler hem altın taktı hem bir sürü kıyafetler getirdi ve annemin aldıklarına burun kıvırdı.
defne ona değil de anneme gitti diye kıskançlık krizlerine girdi
ama yine de ondan iyisi,ondan üstünü yoktur.
allah gönlüne göre versin diyorum.

evet cnm bıraktı şükür

kızlar doğum gününde kv den inciler
annemle konuşuyorlar.defneyi sevmekten açıldı konu.kv anneme" ay kız evlattan olan da torun mu ki,asıl oğlundan olsun o zaman gör.o senin kanından canından oluyor.onu alıp içine sokasın geliyor.kendini şuan torun sahibiyim diye düşünme bile" dedi kadın ya.
sanki kendi erkek,kendi annesi de o zaman kv nin çocuklarını torundan saymasın.
mantığa bakar mısın ya?
ay sinirlerim zıpladı

zatn bugün defneyi montuyla yatırmış(yani kabanıyla yatırmış)defne çıkarmak istememiş o yüzden öyle uyutmuş

o hikayeye ben de bayılıyorum cnm

Annene birakman daha iyi canim masali cocuk ikadr saat helak olir yollarda
guldencim insallah alp buyidgu o yaslara geldgi zamnda boyle dusunurum korkuyorum valla bende boyle olurum diye simdiden dusun yani

funda sen daha cokyasiyosun canim boyle seyleri ama yapacak bisey yok cekiuoruz mecbur

Bu nedemk ya nasil bi zihniyet bu sanki okadin degil hey allahim ya sen akil ver yarabbim
Hic cocuk montuyla yatirlrmi zorlafa olsa ben cikarrim valla terlwyip hasta olmasndan iydir

mecbur çekiyoruz evet cnm
hala annem kv nin bana yaptıklarını bildiği halde "aman kızım kocanın hatrı,çocuğuna bakıyor sen kötü söyleme,saygısızlık yapma" diye bana nasihat veriyor,kv geldiğinde annem kv nin elini öper (kv annemden 10 yaş büyük)

cnm olmazsın çünkü her kv öyle değil.halam,teyzelerim böyle değiller.zaten geline azıcık kötü davranacak olsalar biz hemen kızıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…