2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bu nedemk ya nasil bi zihniyet bu sanki okadin degil hey allahim ya sen akil ver yarabbim
Hic cocuk montuyla yatirlrmi zorlafa olsa ben cikarrim valla terlwyip hasta olmasndan iydir
malesef cnm kv öylece yatırıyor.hatta gecelik giydirmez defneye.üstüyle yatar öylece de kalkar.kaç kere söyledim ama malesef yine bildiğini okuyor
kv nin zihniyeti bu işte anla cnm.

kızlar bu arada eşimin babaannesi düşmüş başını vurmuş.2 hafta önce de düşmüştü.o düştüğünde sanırım ödem oluşmuş.şimdi düştüğünde de o ödem patlamış bir sürü kanamış.yaşlı kadın tek başına oturuyor.dün kp e yalvarmış ne olur gel beni götür diye.kv bana dert yanıyor."ben kesinlikle istemiyorum gelmesin.ben onunla mı ilgileneceğim evle mi ilgileneceğim.şimdi gelir evde sigara içer.getirmesin kesinlikle" diyor.kadın gölcükte tek başına yaşıyor.o kadar tatlı dilli ki.elinden her iş geliyor,evi o yaşına rağmen derli toplu, eli ayağı tutuyor,kendi kendini idare ediyor ve buna rağmen kv istemiyor.ben de "yazık gelsin.tek durmasın.sigarayı da balkonda içer" dedim.onu da istemiyor

Anneler hep oyle canim arada huzuesuzluk olmasn diye oyle diyolar iste

Yazikkadina yalnz kalamyo artikdemekki allahim saglik versin kimseyi kimseye dusurmesin

Hayırlı geceler kizlar

Kizlar Ersag kullananlar hangi ürünlerinden memnunsunuz. Satan biriyle karsilastim bugun komsuda. Bi kac bisey almak istiyorum

Anneler hep oyle canim arada huzuesuzluk olmasn diye oyle diyolar iste

Yazikkadina yalnz kalamyo artikdemekki allahim saglik versin kimseyi kimseye dusurmesin
Evet canım yalnız kalamaz artık çünkü düşüp bir yerlerini vuruyor

herkese kocaman bir günaydın. burda hava acaip güneşli. insanın içine yansıyor resmen. nasılsınız bakalım bizde herşey bildiğiniz gibi devam. zeynebim de ii çok şükür. sabahın altı buçuğunda topum yeeeede diye uyandı rüyasında ne gördüyse artık he he:) kahvaltımızı yaptık. işe geldim. bizden haberler böyle. sizlerde ne var ne yok kızlar. fundacım hastanıza rabbim şifa versin cnm yaşlılık çok zor allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inş. katre cnm ersağı sanıyorum songül kullanıyordu ben yardımcı olamıycam cnm. wavs cnm o sarı kuzu alptuğra mııı maşallah yaaa kocaman olmuş.barekallah...

günaydın yaseminimaaaa alpmi var alpmiii:).)
maşallah diyelim ozaman alpe .
fundam senin kv yaşlı bakmaz onada bakılmaz alah mutlaka soracaktır hesabını..
yaseminim nerdeeee arabanın üzerine 1 bardak soğuksu
neye kızıyorum biliyomusun bizim apartmanda kamera var ama sadece oanda çekiyo kayıt yapmıyo ozaman okadar söyledik takmadılar neymiş caydırıcı özellliği olsunmuş alsana caydırıcı özelllik.
eğer kayıt yapmış olsaydı çokrahat buluna bilirdi..

ha ha o da iyiymiş cnm yaa kayıt yapmıosa neye yarıo ki. caydırıcı olmuş mu gördüler tövbe yaa

Gunaydin kizlarrr wavs netatli alp oyke masallhh kim sarisin sizde senmi esinmi kime cekmis pasa benim yengem sarisindi ogluda ayni alp gbiydi sari ama simdi 13yasinda kararmaya basladi o sriligi kalmadi ne sekerdi oysaki bayiliosum ona

Gunaydin kizlar ayyy cok heycanliyim ya
yarin yola cikiyoruz bugun esyakari hazirliycam esim izin alip erken elebilorom heran hazir olun dedi bgun nobetci yarin gelicek gelince cikicaz koye gitmeyi severdim ama bu gidis baska cunku amacimiz aydina gitmek oyuzden cok heycanliyim ankarada cok bunaldik 6senedir burdayiz ne kasvetli biyer ya yapcak bisey yok gezcek yer yok havasi kasvetli insanlari bile hatta geneli ayyy aydini dusununce icim aciliyor sahile 1saatte ulasabilir yazlari herhafta sonu godebilirz memlekete2saat ayda bir gideriz en guzeli amcamlar dayimlar esimin tarafi falan hep haftasonubelir gideriz dediler ay burda hic gelenimiz yok ben misafor cok severim

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
biz iyiyiyiz şükür.
günaydın cnm

günaydın cnm
amin cnm kadın orada tek başına ve kv kesinlikle gelmesini istemiyor

evet cnm kv kendi annesini bile istemiyor evinde.ben bakamam gelinin baktığı gibi,anlaşamam annemle diyor
babaanneye zaten hiç bakmaz

Gunaydin kizlarrr wavs netatli alp oyke masallhh kim sarisin sizde senmi esinmi kime cekmis pasa benim yengem sarisindi ogluda ayni alp gbiydi sari ama simdi 13yasinda kararmaya basladi o sriligi kalmadi ne sekerdi oysaki bayiliosum ona
günaydın cnm

kıslarrrrr facebookta bi sayfa açtım engelsiz anne diye bilginiz olsun annelikle engellilikle ilgili tecrubelerimi orda paylaşıcam artık...
gördüm cnm ve ben takip etmeye başladım bile :)

kızlar günaydın
burası yağmurlu
sabah sabah kv yine saçmaladı
size bir sorum olacak: aşureyi sadece kurban kesenler mi yapar?kv öyle olduğunu iddia ediyor.
olayda şöyle oldu:sabah defneyi kv ye bıraktım.bugün aşure kaynatacaktı.aşureyi koymuşsun kokusu geliyor.kolay gelsin allah kabul etsin dedim.kv de "sabahtan koydum evet.ay sen annen buradayken yapmadın mı?" dedi.bende "annem kaynatalım dedi ama ben yarma bulamadım markette.o yüzden de yapmadım" dedim."ay olur mu öyle şey.sen kurban kestin senin kaynatman lazım.annen anlatmadı mı bunu sana?" dedi.ben de "kurbanla ne alakası var aşureyi herkes kaynatır aşure farklı kurban farklı şey" dedim. kadın benimle inatlaştı farklı olmadığı yönünde.ben de geç kalacaktım artık lafı uzatmayım diye "sonra bi ara bende yaparım" dedim.

aslında orada asıl amaç annen geldi yapsaydın demek ama neyse.benim çok bilmiş kv kurbanla alakası var diye inatlaştı benimle.o zaman geçen yılda kurban kestik o zaman niye kaynatman lazım dememişti?

kızlar bu arada sabah defne park yataktan düştü
sbah kahvaltı yaparken defne uyandı.kahvaltımı yapıp geliyorum annem dedim.o da tamam dedi.normalde her sabah böyle konuşuruz ve o beni bekler.sonra defne tekrar seslendi.bende kahvaltıdan kalkıyordum yanıma almak için.o sırada küt diye bir ses.koştum ki defne yataktan kendi inmeye çalışmış ve sonuç olarak da düştü.sabah ağladı.1 dakika beklese ben zaten yanında olacaktım.
bu arada dün montuyla yattığı için sabah bi öksürük vardı bana ciğerden geliyormuş gibi geldi
cumartesi gününe dr dan randevu aldım

fundacım günaydın sağol öncelikle cnm
aşüreyi kurban kesenler pişiriride ilkdefa senin kvden duydum olurmu öyleşey mesela bizde kesemedik ama annem bize aşüre yapıcak töbe töbe::=::):)
ayrıca herkes aşüre yapmak zorunda değil kurban kessin kesmesin yapan yapar o ayrı..

valla cnm bende anlamadım
aşure ayrı bişeydir,kurban ayrı bişeydir
ama kv kendince kurallar uydurmayı sever
namaz kılarken benim bildiğim konuşulmaz ama kv hem namaz kılar hem de millete laf yetiştirir.kaç kere söyledim onu bile kabul etmiyor.bir kere tv de bi hocadan mekruh olduğunu duymuş.bidaha yapmayım dedi.ama 1 hafta bile tutamadı kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…