- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #56.861
malesef cnm kv öylece yatırıyor.hatta gecelik giydirmez defneye.üstüyle yatar öylece de kalkar.kaç kere söyledim ama malesef yine bildiğini okuyorBu nedemk ya nasil bi zihniyet bu sanki okadin degil hey allahim ya sen akil ver yarabbim
Hic cocuk montuyla yatirlrmi zorlafa olsa ben cikarrim valla terlwyip hasta olmasndan iydir
Evet canım yalnız kalamaz artık çünkü düşüp bir yerlerini vuruyorAnneler hep oyle canim arada huzuesuzluk olmasn diye oyle diyolar iste
Yazikkadina yalnz kalamyo artikdemekki allahim saglik versin kimseyi kimseye dusurmesin
ha ha o da iyiymiş cnm yaa kayıt yapmıosa neye yarıo ki. caydırıcı olmuş mu gördüler tövbe yaagünaydın yaseminimaaaa alpmi var alpmiii:).)
maşallah diyelim ozaman alpe .
fundam senin kv yaşlı bakmaz onada bakılmaz alah mutlaka soracaktır hesabını..
yaseminim nerdeeee arabanın üzerine 1 bardak soğuksu
neye kızıyorum biliyomusun bizim apartmanda kamera var ama sadece oanda çekiyo kayıt yapmıyo ozaman okadar söyledik takmadılar neymiş caydırıcı özellliği olsunmuş alsana caydırıcı özelllik.
eğer kayıt yapmış olsaydı çokrahat buluna bilirdi..
günaydın cnmherkese günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
biz iyiyiyiz şükür.
günaydın cnmherkese kocaman bir günaydın. burda hava acaip güneşli. insanın içine yansıyor resmen. nasılsınız bakalım bizde herşey bildiğiniz gibi devam. zeynebim de ii çok şükür. sabahın altı buçuğunda topum yeeeede diye uyandı rüyasında ne gördüyse artık he he:) kahvaltımızı yaptık. işe geldim. bizden haberler böyle. sizlerde ne var ne yok kızlar. fundacım hastanıza rabbim şifa versin cnm yaşlılık çok zor allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inş. katre cnm ersağı sanıyorum songül kullanıyordu ben yardımcı olamıycam cnm. wavs cnm o sarı kuzu alptuğra mııı maşallah yaaa kocaman olmuş.barekallah...
evet cnm kv kendi annesini bile istemiyor evinde.ben bakamam gelinin baktığı gibi,anlaşamam annemle diyorgünaydın yaseminimaaaa alpmi var alpmiii:).)
maşallah diyelim ozaman alpe .
fundam senin kv yaşlı bakmaz onada bakılmaz alah mutlaka soracaktır hesabını..
yaseminim nerdeeee arabanın üzerine 1 bardak soğuksu
neye kızıyorum biliyomusun bizim apartmanda kamera var ama sadece oanda çekiyo kayıt yapmıyo ozaman okadar söyledik takmadılar neymiş caydırıcı özellliği olsunmuş alsana caydırıcı özelllik.
eğer kayıt yapmış olsaydı çokrahat buluna bilirdi..
günaydın cnmGunaydin kizlarrr wavs netatli alp oyke masallhh kim sarisin sizde senmi esinmi kime cekmis pasa benim yengem sarisindi ogluda ayni alp gbiydi sari ama simdi 13yasinda kararmaya basladi o sriligi kalmadi ne sekerdi oysaki bayiliosum ona
gördüm cnm ve ben takip etmeye başladım bile :)kıslarrrrr facebookta bi sayfa açtım engelsiz anne diye bilginiz olsun annelikle engellilikle ilgili tecrubelerimi orda paylaşıcam artık...
valla cnm bende anlamadımfundacım günaydın sağol öncelikle cnm
aşüreyi kurban kesenler pişiriride ilkdefa senin kvden duydum olurmu öyleşey mesela bizde kesemedik ama annem bize aşüre yapıcak töbe töbe::=::):)
ayrıca herkes aşüre yapmak zorunda değil kurban kessin kesmesin yapan yapar o ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?