2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha kurbanla aşurenin ne alakası varmış funda cım yaaa senin kv ya uydurdu ya da uyduran birinden duydu:) biz kurban kesdik çok şükür ama yapmadık aşure ne olcak şimdi gitti mi bizim kurban he he he:) defneme de geçmiş olsun cnm

ne biliyim anlamadım
sabah sabah acaba benim bilmediğim bişey mi var diye içime kurt düştü resmen
bu yaşıma kadar hiç böyle bişey duymadım
zaten amaç annen geldi de yapmadı demek
allah gönlüne göre versin başka bişey demiyorum

sapol cnm inşallah bişeyi yoktur

cnm onların henüz zaman kavramları olmadığı için beklemiolar malesefff:
yok cnm her sabah ben kahvaltı yaparken uyanırsa söylüyordum bekliyordu ama bu sabah sabredemedi

Günaydın kızlar

Fundacim senin kv den daha neler ogrencez bakalım..

Gulden ben de kamera var miydi diye soracaktım canim boylesini de hic duymamistim. Oysa kaydetseydi cok rahat bulunurdu bebek arabasiyla cikan biri.

Guldencim bence sen yakinda kitap da yazarsin sekerim:) aktif anne seni:)

Ayşegül kolay gelsin sana canim yogun günler bekliyor seni.

Wavss maşallah alpe ne kadar sarışın öyle. Gozleri renkli mi peki. Sende mi sarisinsin cok merak ettim:)

Yasemincim sen nasilsin canim nasil gidiyor bulantilar

günaydın katreynurum
yok kız okadarda değil kitap yazamam ama işte ben tecrubelerimi paylaşmak istiorum belki bazlırına umut olur bazılarınında önyargılarını bir nebzede olsunsilerim..
bekle deyince bekleye bilirler ama bu herzaman olmaya bilir şekerimmmm:

Wavss maşallah alpe ne kadar sarışın öyle. Gozleri renkli mi peki. Sende mi sarisinsin cok merak ettim:)

Yasemincim sen nasilsin canim nasil gidiyor bulantilar
günaydın cnm . valla başetmeye çalışıyorum bulantılarla hayırlısıyla bir geçseydi de biraz rahatlasaydım. çok şükür rabbime tabi bunlar hiç.sen nasılsın berracık nasıl

evet cnm her zaman olamayabilir benim bekle demem dk sürüyor sürmüyor yani. güvenemem beklio diye yani.

yok cnm yaa için rahat olsun öyle bir şey yok aşureyle ilgili

Gunaydın kızlar
Bugun daha ıyıyım cok sukur..
Funda kv yıne sacmalamıs sabah sabah:)
Ananeyede uzuldum Allah kımseyı kımseye muhtac etmesın elden ayaktan dusurmeden goc eylesın bu dıyardan..
Gulden tebrık ederım sayfanı ne guzel dusunmussun yalnız face hesabı olanlarmı gorebılıyor sayfayı?
Katre daha ıyısındır ıns..
Yasemın burdada gınes var bugun oturma odamın ıcınde cok guzel:)
Wavs alp e masallah tam sarı kafa cok tatlı senı gormustum esmerdın yanlıs hatırlamıyorsam babaya mı cektı bu bıdık:)
Aysegul kolay gelsın hersey yolunda gıder ıns..
Dıger arkadaslar sızlerede gunaydınlar mutlu gunler:)

günaydın nurcuğum bakalım ne inciler döktürecek daha

beni cnm günaydın nasıl oldun?amin cnm allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

günaydın cnm ii olmana çok sevindim olmadı annen gelince sana bir anne çorbası yapar hemencik şifa olur sana. içmemişsindir uzun zamandır. tadını çıkara çıkara vakit geçir inş. cnm

günaydın cnm . valla başetmeye çalışıyorum bulantılarla hayırlısıyla bir geçseydi de biraz rahatlasaydım. çok şükür rabbime tabi bunlar hiç.sen nasılsın berracık nasıl
BEn iyiyim şükür canim da berra nin mizmizligi üstünde ne derdi var anlayamıyorum da mizlayip duruyor

benicim günaydın cnm teşekkkür edrim
evet cnm facebooktan paylaşımlar oluyo ama ben arada yazıları buraya kopyalarım size isterseniz...bu arada iyi olmana sevindim annenler sende nekadar kalıcaklar..

günaydın nurcuğum bakalım ne inciler döktürecek daha

beni cnm günaydın nasıl oldun?amin cnm allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Sagol cnm bugun daha ıyıyım dun hep dınlendım bıde psıkolojık olarsk ıyı olmam lazım deyınce kendıme enerjı gıttı sanırım bugun mutfak dolapları falan sılıcem bakalım..
günaydın cnm ii olmana çok sevindim olmadı annen gelince sana bir anne çorbası yapar hemencik şifa olur sana. içmemişsindir uzun zamandır. tadını çıkara çıkara vakit geçir inş. cnm
En son gecen sene ıyı dedın gelınce bı corba kaynattırıyım anacıgıma:)

benicim günaydın cnm teşekkkür edrim
evet cnm facebooktan paylaşımlar oluyo ama ben arada yazıları buraya kopyalarım size isterseniz...bu arada iyi olmana sevindim annenler sende nekadar kalıcaklar..
Cok guzel cnm paylasırsın bızımlede o zaman:)
Annemlerı bız ne zaman goturursek he he:) gercı ordakılerde yollayını beklıycek:)
Yakın olsaydık ıyıydı ama buna sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…