2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın cnm maşallah benim kuzuma sağlıkla inşşş:
yani 1 aydan bile az kaldı desene ayyy çok heyecanlı yaa...
nil annaneyle iyimiş ama akşam beni çok özlemişti gittiğimde oy bir oyunlar bir oyunlar sorma cnm..

oy kuzum özlmez mi cnm yaaa. alıştı tabi ne zamandır yanındasın. sabah zeynepte gitme anne işe dio şimdi gideyim annecim iki hafta sonra hiç gitmiycem dedim artık iki haftadan ne anladıysa yaşasınnnn dedi hayırlı işler annecim deyip öpüp yolladı beni he he:)
buarada dün son eksiklerimi tamamladım pijama takımımı aldım iki tane daha emzirme atleti ve alt üst çamaşır aldım. geriye onlarıda yıkayıp yerleştirmek kaldı. paşanınkileri haftasonu halletmiştim zaten.bi tek paşanın emziği yok bakalım bu emecek mi:)

maşallah cnm hayırlısıyla gelsn paşammm:
oyyy kıyamam zeynebime ya.
ne yaptın bebek ala bildinmi cnm?

Gunaydinn herkese...bizde de hastalik haberleri var malesef esim cok hasta dun bütün gece onla ugrastim sabh biraz daha iyiydi.meryem de oksurdu gece allak bullak bi geceydi bnm için. ..

maşallah cnm hayırlısıyla gelsn paşammm:
oyyy kıyamam zeynebime ya.
ne yaptın bebek ala bildinmi cnm?
yok cnm yaaa bebek kaldı . ama almam lazım. 23 nisanda kısmet olmadı. istediğim gibi bişey bulamadım. gözü kapanıp açılan bebek istiyorum. eskiden hepsi öyleydi şimdikilerin çoğunluğunun ki fal taşı gibi açık. cindy bebekleri sevmiyorum zaten. migrosta da bolbol onlardan vardı puffffffff

Gunaydin kizlar
Bizde oksuruk dolu bir gece gecirdik
Beyzanin bitti iyiler derken simdi sira nida da Puff

günaydın cnm
defnenin çiş eğitimi gitmeye çalışıyor
dün kreşte sadece 1 kere altına yapmış, kreşten sonra kv de 2 kere yapmış
dün akşam gittiğimde uyumuştu(geç gittim saat 9,5 a geliyordu) o nedenle dün akşam kv de kaldı
sabah aradım ne yaptınız diye
gece tuvalete yapmamış,sabah da yapmamış
pöfff nasıl olacak bilmiyorum
cuma akşam döneceğim pazartesi sabah tekrar yola çıkıyorum
ben başında olmadan da nasıl alışacak bilmiyorum
bu arada kv benimle hiçbir şey olmamış gibi bi muhabbet bi muhabbet sormayın
nasıl bi kadın bu ya
dün para verdim defneye külot al diye

günaydın cnm
geçmiş olsun
ya zaten bu eşleri anlamıyorum
sanki çocuk hasta olunca biz mutlu mu oluyoruz

günaydın cnm
maşallah paşaya
ay hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Gunaydinn herkese...bizde de hastalik haberleri var malesef esim cok hasta dun bütün gece onla ugrastim sabh biraz daha iyiydi.meryem de oksurdu gece allak bullak bi geceydi bnm için. ..
günaydın cnm
geçmiş olsun size de

canım internetten baksan
belki orada istediğin gibi bişey bulabilirsin
Gunaydin kizlar
Bizde oksuruk dolu bir gece gecirdik
Beyzanin bitti iyiler derken simdi sira nida da Puff
günaydın cnm
çok geçmiş olsun

Bende baslasam metin pasanij esyalarina diyorum ama hala tik yok bende:)
ay o kadar direndim ki haftasonu yıkamama için hatta songül ve nurayın kafasıı şişirdim zeynepte yıkayamadan doğum yapmıştım haksızlık olmasın diye he he:) ama bi baktım atmışım makineye ertesi gece de ütüleyip kaldırdım zeynep uyurken... ama hala yıkanmayan bi kaç parça var.

hepsiburqada ya bakmıştım yoktu cnm. burda sordum bi kaç tane en düşüğü 80 küsür lira. o para şuan benim için çok fazla. ama bakalım almam lazım bişey

Ah canim gecmusolsun polenlerin aktif oldugu zaman sukuk oksuruk ondadir
Sende istermisun hasta olsun yahu

baktım songülüm de çok tuzlu geldi yahuuu... maddiyat sıkıo biraz açıkçası. malum gider çok doğum var filan... ama almam şartttt....

ama ama songül hanımcım aşk olsun bizde burdayız yani dimi bize selam yokmu
benim geçmiş olsun inş ilerlemez ..
yaseminim gitti gidiyordada baksana. belki orda bulursun..

ama ama songül hanımcım aşk olsun bizde burdayız yani dimi bize selam yokmu
benim geçmiş olsun inş ilerlemez ..
yaseminim gitti gidiyordada baksana. belki orda bulursun..
songül unuttu bizi
artık sadece 2 çocuklular aralarında konuşuyor
biz dışlandık resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…