- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.401
günaydın cnm maşallah benim kuzuma sağlıkla inşşş:herkese günaydın... biz geldik oğluşla. dün nst ye girip muayenemizi olduk. 2900 gr 49 cm olmuş paşam maşallah . 5 haziran doğum kesinleşti odamızın rezaervasyonunu yatırdık. mayıs sonu tekrar görüşcez yinede. bizden haberler böyle.
özcanan çok geçmiş olsun cnm yaaa... funda ii yolculuklar cnm...güldennn niloşum nasıl nasıl geçmiş ananeyle ilk gün.
maşallah cnm hayırlısıyla gelsn paşammm:oy kuzum özlmez mi cnm yaaa. alıştı tabi ne zamandır yanındasın. sabah zeynepte gitme anne işe dio şimdi gideyim annecim iki hafta sonra hiç gitmiycem dedim artık iki haftadan ne anladıysa yaşasınnnn dedi hayırlı işler annecim deyip öpüp yolladı beni he he:)
buarada dün son eksiklerimi tamamladım pijama takımımı aldım iki tane daha emzirme atleti ve alt üst çamaşır aldım. geriye onlarıda yıkayıp yerleştirmek kaldı. paşanınkileri haftasonu halletmiştim zaten.bi tek paşanın emziği yok bakalım bu emecek mi:)
günaydın sinbelcim çok geçmiş olsun cnm.Bende baslasam metin pasanij esyalarina diyorum ama hala tik yok bende:)
yok cnm yaaa bebek kaldı . ama almam lazım. 23 nisanda kısmet olmadı. istediğim gibi bişey bulamadım. gözü kapanıp açılan bebek istiyorum. eskiden hepsi öyleydi şimdikilerin çoğunluğunun ki fal taşı gibi açık. cindy bebekleri sevmiyorum zaten. migrosta da bolbol onlardan vardı puffffffffmaşallah cnm hayırlısıyla gelsn paşammm:
oyyy kıyamam zeynebime ya.
ne yaptın bebek ala bildinmi cnm?
günaydın cnmgünaydın fundacım nasılsın bakalım nasıl gidiyor defnennin çiş epetimi?
yine kalıcaksın dimi allah yardımcın olsun.
yaseminim hadi gelde haberdar et bizi paşamdan cnmya.
kızlar herkese günaydın.
bu arada sibel bende dün yazmayı unuttum cnm metin paşa sağlıkla gelsin al kucağına inşşş:
günaydın cnmherkese günaydın bizim hastalık bizim yakamızı bırakmıyor bende öksürük başladı rana da yine sümük sabah sabah sinir oldum mız mız herşeye ağıt :S bakıcı dışarı çıkarıyor kendini kaybediyor dışarda yanakları al al dı akşam aldığımda ondan geldi hastalık 1 ayı geçti hala bırakmadı eşimde de yine başladı ve biton tafra yedik sabah sabah sanki suç benimmiş gibi ki bu hastalık yüzünden doktora giden tek kişi benim ama hiç bi işe yaramadı
günaydın cnmherkese günaydın... biz geldik oğluşla. dün nst ye girip muayenemizi olduk. 2900 gr 49 cm olmuş paşam maşallah . 5 haziran doğum kesinleşti odamızın rezaervasyonunu yatırdık. mayıs sonu tekrar görüşcez yinede. bizden haberler böyle.
özcanan çok geçmiş olsun cnm yaaa... funda ii yolculuklar cnm...güldennn niloşum nasıl nasıl geçmiş ananeyle ilk gün.
günaydın cnmGunaydinn herkese...bizde de hastalik haberleri var malesef esim cok hasta dun bütün gece onla ugrastim sabh biraz daha iyiydi.meryem de oksurdu gece allak bullak bi geceydi bnm için. ..
canım internetten baksanyok cnm yaaa bebek kaldı . ama almam lazım. 23 nisanda kısmet olmadı. istediğim gibi bişey bulamadım. gözü kapanıp açılan bebek istiyorum. eskiden hepsi öyleydi şimdikilerin çoğunluğunun ki fal taşı gibi açık. cindy bebekleri sevmiyorum zaten. migrosta da bolbol onlardan vardı puffffffff
günaydın cnmGunaydin kizlar
Bizde oksuruk dolu bir gece gecirdik
Beyzanin bitti iyiler derken simdi sira nida da Puff
ay o kadar direndim ki haftasonu yıkamama için hatta songül ve nurayın kafasıı şişirdim zeynepte yıkayamadan doğum yapmıştım haksızlık olmasın diye he he:) ama bi baktım atmışım makineye ertesi gece de ütüleyip kaldırdım zeynep uyurken... ama hala yıkanmayan bi kaç parça var.Bende baslasam metin pasanij esyalarina diyorum ama hala tik yok bende:)
Gubaydin gecmus olsun canum bu aylarda olan oksuruk alerjik oksuruk oluyor disardasa fazla zaman geciriuorlarsa tetikliyorGunaydin kizlar
Bizde oksuruk dolu bir gece gecirdik
Beyzanin bitti iyiler derken simdi sira nida da Puff
Ah canim gecmusolsun polenlerin aktif oldugu zaman sukuk oksuruk ondadirherkese günaydın bizim hastalık bizim yakamızı bırakmıyor bende öksürük başladı rana da yine sümük sabah sabah sinir oldum mız mız herşeye ağıt :S bakıcı dışarı çıkarıyor kendini kaybediyor dışarda yanakları al al dı akşam aldığımda ondan geldi hastalık 1 ayı geçti hala bırakmadı eşimde de yine başladı ve biton tafra yedik sabah sabah sanki suç benimmiş gibi ki bu hastalık yüzünden doktora giden tek kişi benim ama hiç bi işe yaramadı
Canim altina iseyen bebekmi alsan ki tamda gundeme uygubhepsiburqada ya bakmıştım yoktu cnm. burda sordum bi kaç tane en düşüğü 80 küsür lira. o para şuan benim için çok fazla. ama bakalım almam lazım bişey
songül unuttu biziama ama songül hanımcım aşk olsun bizde burdayız yani dimi bize selam yokmu
benim geçmiş olsun inş ilerlemez ..
yaseminim gitti gidiyordada baksana. belki orda bulursun..
ha hah a bencede :):):)songül unuttu bizi
artık sadece 2 çocuklular aralarında konuşuyor
biz dışlandık resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?