- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.421
sizde çocuk yapın o zaman boşamı uğraştık biz ha ha:)songül unuttu bizi
artık sadece 2 çocuklular aralarında konuşuyor
biz dışlandık resmen
yaseminim banada atarmısın bende bakayım cnm ay bende büyük bir bebek almak istiyorum nile.bakıom şimdi oraya cnm songül atmış bebiş resmi gittigidiyordan:)
Dur kiz bebek ararken kaldi haha nasilsin sekerimama ama songül hanımcım aşk olsun bizde burdayız yani dimi bize selam yokmu
benim geçmiş olsun inş ilerlemez ..
yaseminim gitti gidiyordada baksana. belki orda bulursun..
Hahahah askbolsun canim benim bende yillarda tek cicuk anasiydim:)songül unuttu bizi
artık sadece 2 çocuklular aralarında konuşuyor
biz dışlandık resmen
ha ha hayırlı teyze:) sağolasın cnmDur kiz bebek ararken kaldi haha nasilsin sekerim
ben bilmem şekerim bilmem..Dur kiz bebek ararken kaldi haha nasilsin sekerim
Hahahha guzel nir tani ay benim arasim 3 gun acmasi gozleeinu biliyormusunben bilmem şekerim bilmem..
iyim sen napıyorsun:):)
yaseminim birde biliyorsun eskiden normal yeni doğan bebeklerin bile gözleri kapalıydı farkındaysan artık gözler açık doğuyolar. bence üreticilerde oyüzden bunu değerlendiriyorlar ha haha:.).)
Iyi sekeeim benim aynu degisiklik yok az sonra maraton basliyor yarencik gelicekben bilmem şekerim bilmem..
iyim sen napıyorsun:):)
yaseminim birde biliyorsun eskiden normal yeni doğan bebeklerin bile gözleri kapalıydı farkındaysan artık gözler açık doğuyolar. bence üreticilerde oyüzden bunu değerlendiriyorlar ha haha:.).)
güzel gözlerini göstermek istememiştir cnm maşallah:)Hahahha guzel nir tani ay benim arasim 3 gun acmasi gozleeinu biliyormusun
ben dolanamadım yıllarca size yetişmem lazımdı he he:)Hahahah askbolsun canim benim bende yillarda tek cicuk anasiydim:)
hahaha yok canım ben şimdilik almayımsizde çocuk yapın o zaman boşamı uğraştık biz ha ha:)
takılıyorum cnm yaHahahah askbolsun canim benim bende yillarda tek cicuk anasiydim:)
aaaa ciddimisin?Hahahha guzel nir tani ay benim arasim 3 gun acmasi gozleeinu biliyormusun
Haha ay acil uyuyan bebek bulmak lazim kuzuma yipranicak uyutayim derkengüzel gözlerini göstermek istememiştir cnm maşallah:)
valla güldenim zeynep bebeğini sallıo sallıo sonra da dio ki, ama bu uyumuooooooooo:)
Hahah sevkat vereyim ben arkadasimahahaha yok canım ben şimdilik almayım
takılıyorum cnm ya
özledik seni ne yapalım hepimiz ilgi bekliyoruz senden :)
aaaa ciddimisin?
yerim ben o aras paşayı
Hahaha ole valla boncuk gizlerri sakladiohhhh aras paşamada bak demiştir aman nasılsa açıcam sonra gözümü ne gerek var biraz daha uyuyayım ha hah a:
hadi el birliğiyle bulalım şu uyuyan bebeği..
Hosbuldum canim. Bugün daha iyi şükür. Atesi hafif yükseliyor. Sen nasilsin canim nilos napiyogörüşürüz songülüm arada ura özletme kendini.
hoşgeldin katre nasıl oldu berracık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?