2012 kasım bebekleri büyüyor..

ç
Hosbuldum canim. Bugün daha iyi şükür. Atesi hafif yükseliyor. Sen nasilsin canim nilos napiyo
iyiyim cnm niloşta iyi şükür akşam beni inanılmaz özlemiş kucak kucak deyip durduk yemekte sandaliyelerimizi yan yana koyalımmı diyo koyuyoruz orda otururken hop çaktırmadan benim sandaliyeye atlıyo sıpa kucağoıma..

ha ha hadi bulun bulun şu bebeği :)
katreci tamamen geçer inş hastalık. rabbim tüm hastalra şifa versin inş. zeynep 36+5 de doğdu cnm 2930 ger. haftasına göre iyiydi kg si. bakalım bu sefer paşa kaç kg olcak zamanını bekler inş sağlıkla gelsin de kg önemli değil.

inş cnm inş.
sağlıkla gelsin paşa..
ay bulalım bebişi bulalım inşş. sen önümüzdeki haftadan itibaren ayrılıyrsun değilmi?cnm netleştirdinizmi şimdi 2 yıl ücrretsiz izin alacakmısın? yoksa tayinmi var ufukta?

Günaydın kızlar gerci öğlen olmus ama:))))

Ay yakalayamiyoruz su songül hanimi. Gelmesiyle gitmesi bir oluyo

Yasemin maşallah ya tosuncuk olacak ömer paşa inşallah:) zeynebin dogum kilosu nasildi canim.

Hosbuldum canim. Bugün daha iyi şükür. Atesi hafif yükseliyor. Sen nasilsin canim nilos napiyo
günaydın cnm hoşgeldin
tam berrayı soracaktım ki daha iyi olduğunu yazmışsın
inşallah tamamen iyileşir kuzum

aynen cnm çok zor. sonuçta ordan bizi buraya iten sebepler hala orda mevcut. sadece buranın da zor olduğunu görmüş olduk. ama bu gitmeye değer mi bilemiyoruz. ben bile kararsızım. çünkü burda kafam rahat olacak. ama işte hayatımız 2 buçuk yıl kadar duraklama önemine girecek maddi anlamda. her ne kadar maddiyat geri planda dense de öyle olmuor işte. o nednle zor bir karar.rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş.

Amin yasemin hakkimzda hayrlisi olsun.bende gelgitlerdeyim napsam bilmiyorum borclar istanbul iki cocuk maddiyat onemli oluyo gerckten calsmk zorunda kalicam sanirim ama bende calismk istemiyorumm

yaseminim vallaha nekadar önemli değil densede önemli cnm. sonuçta çocuklarn istekleri bitmiyor özniyorlar bırak biz bile özniyoruz..

Günaydın kızlar gerci öğlen olmus ama:))))

Ay yakalayamiyoruz su songül hanimi. Gelmesiyle gitmesi bir oluyo

Yasemin maşallah ya tosuncuk olacak ömer paşa inşallah:) zeynebin dogum kilosu nasildi canim.
Hahha brn iki cocuklu ve esi gunduz evde olan bir kadinim birde ogrencim var ders vb yetisemiyorum anam size
Benim islee kolaylaniyor hop siz gitmissiniz

herkse günaydnlar. nasılsınız bakalım. ay hava çok güzelll deniz ışıl ışıl ufff tam kahvaltılık... amannn hiç bişeye fırsat yok yahuuuuuuuuuuu....

günaydın sibelcim nasılsın bakalım?
yaseminim sanada günaydın cnmm ee hafta sonu al zeynebimle eşini doğru deniz kenarına kahvaltıya he hehe:

günaydın kızlar
ben şuan kuşadasındayım
burası da çok güzel
sanki bambaşka bi yere gelmiş gibiyim
deniz çok güzel
hiç çalışasım yok valla

Günaydın kızlar

Songülüm bi gece yakaliycam seni aksam gördüm ama uyumak uzereydim yazamadım.

Hava burada da güzel bizde cikariz inşallah kac gündür eve kapandik kaldık. Deniz kenarinda olmak isterdim ne guzeldir simdi oralar

günaydın sibelcim nasılsın bakalım?
yaseminim sanada günaydın cnmm ee hafta sonu al zeynebimle eşini doğru deniz kenarına kahvaltıya he hehe:
ha ha ha cnm benim biz artık çekirdek aile değiliz belki biraz daha ilerde:) bide ne var bilio musun haftaiçi hava güzel oluo haftasonu genelde hep bozuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…