- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.441
iyiyim cnm niloşta iyi şükür akşam beni inanılmaz özlemiş kucak kucak deyip durduk yemekte sandaliyelerimizi yan yana koyalımmı diyo koyuyoruz orda otururken hop çaktırmadan benim sandaliyeye atlıyo sıpa kucağoıma..Hosbuldum canim. Bugün daha iyi şükür. Atesi hafif yükseliyor. Sen nasilsin canim nilos napiyo
inş cnm inş.ha ha hadi bulun bulun şu bebeği :)
katreci tamamen geçer inş hastalık. rabbim tüm hastalra şifa versin inş. zeynep 36+5 de doğdu cnm 2930 ger. haftasına göre iyiydi kg si. bakalım bu sefer paşa kaç kg olcak zamanını bekler inş sağlıkla gelsin de kg önemli değil.
Günaydın kızlar gerci öğlen olmus ama:))))
Ay yakalayamiyoruz su songül hanimi. Gelmesiyle gitmesi bir oluyo
Yasemin maşallah ya tosuncuk olacak ömer paşa inşallah:) zeynebin dogum kilosu nasildi canim.
günaydın cnm hoşgeldinHosbuldum canim. Bugün daha iyi şükür. Atesi hafif yükseliyor. Sen nasilsin canim nilos napiyo
hayırlısı yaseminim..iki haftam daha var güldenim. şimdilik burdayız bakalım nasip. ücretsiz alcam inş. cnm
evet gerçekten zor hem madi hem maneviyani poffff...hayırlısı cnm... karar vermek güç... ücretsiz izin bile güç. bakalım zaman ne gösterecek
Hahha brn iki cocuklu ve esi gunduz evde olan bir kadinim birde ogrencim var ders vb yetisemiyorum anam sizeGünaydın kızlar gerci öğlen olmus ama:))))
Ay yakalayamiyoruz su songül hanimi. Gelmesiyle gitmesi bir oluyo
Yasemin maşallah ya tosuncuk olacak ömer paşa inşallah:) zeynebin dogum kilosu nasildi canim.
günaydın fundacımmm ayyy negüzeldir oralarya ben çok istiyorum izmire gelmek inş bir gün gelirim..günaydın kızlar
ben şuan kuşadasındayım
burası da çok güzel
sanki bambaşka bi yere gelmiş gibiyim
deniz çok güzel
hiç çalışasım yok valla
ha ha ha cnm benim biz artık çekirdek aile değiliz belki biraz daha ilerde:) bide ne var bilio musun haftaiçi hava güzel oluo haftasonu genelde hep bozuk...günaydın sibelcim nasılsın bakalım?
yaseminim sanada günaydın cnmm ee hafta sonu al zeynebimle eşini doğru deniz kenarına kahvaltıya he hehe:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?