- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.461
günaydın fundacımmm ayyy negüzeldir oralarya ben çok istiyorum izmire gelmek inş bir gün gelirim..
buyrun gelin kızlarGünaydın kızlar
Songülüm bi gece yakaliycam seniaksam gördüm ama uyumak uzereydim yazamadım.
Hava burada da güzel bizde cikariz inşallah kac gündür eve kapandik kaldık. Deniz kenarinda olmak isterdim ne guzeldir simdi oralar
günaydın cnm al benden de o kadar...şuan evde olduğum bi gün olsaydı yani kızımla başbaşa... kesin eşimi yoldan çıkarıp izin aldırmıştım. takılırdık çekirdek aile:)günaydın kızlar
ben şuan kuşadasındayım
burası da çok güzel
sanki bambaşka bi yere gelmiş gibiyim
deniz çok güzel
hiç çalışasım yok valla
oooh çık cnm ii gelir berrama da...Günaydın kızlar
Songülüm bi gece yakaliycam seniaksam gördüm ama uyumak uzereydim yazamadım.
Hava burada da güzel bizde cikariz inşallah kac gündür eve kapandik kaldık. Deniz kenarinda olmak isterdim ne guzeldir simdi oralar
az kaldı canım 2 hafta sonra o günler de gelecekgünaydın cnm al benden de o kadar...şuan evde olduğum bi gün olsaydı yani kızımla başbaşa... kesin eşimi yoldan çıkarıp izin aldırmıştım. takılırdık çekirdek aile:)
canım kreşteki top havuzları bile sığgünaydın katrem. ay çıkın bencede bende bu hafta sonu alıcam niloşu gezicem he heh e:
yaseminim neyse az kaldı sonra 4 kişilik çekirdek aile olarak çıkarsınız şekerim he hehe:
kızlar bana yardımıız lazımmmm:
ya nile top havuzu yapacaktımya söz verdim tuvaletini öğrenince eetuvaletimiz öğrendik ama şimdi top havuzu bulamıyorum şişme havuz alayım dioyrum ama onlrda çok sı yani ben biraz derin birşey istiyorum en azından boyu 80 sanvim falan olsun istiyorum ..
bana yardım lütfennnnnnn.
gülden cnm öğretmeni hazır başlayalım dedifundam dediğim gib kvden bu iş çok zor ben anneme bile bırakmadım kendim hallettim düşün bu konuda tavırda çok önemli çünkü inatlaşmayacaksın kızmayacaksın falan filan.
bence sen izin alınca deneseydin daha rahat alışrıdı defnem.
onlar sığı ama en azından geniş benm okadar geniş imkanım olmadığı için cnm dar ama drin olması lazım. ya şişme falan bakıyorum ama bilmiorum puffff
evet canım anne çok farkediyorBurdada cok guzel hava ama haftasonu hep cok kotu ololuyo.bu haftasonu ctesi esimin mesaisi var zatenpazar insallh bnm isyerinde senlik gibi bisey var oraya gelicez bklim.haftaya haftasonu da esim kahvaltiya gotrcekmis oyle diyo:)
Fundacm stres yapma ama anne cok farkediyo herhalde.bnm de kv guya ugrasmisti Meryeme ogretmk icin ama benm sadece uc günümü aldı ki ben gece kendm usendgim icin bez bagliyorumben dun kres ogretmniyle gorustm bez icin evde devam edin su an cok kalablk iki haftaya mevcut azalcak o zamn yaplim dedi bende evde devam edyorum iste bklim umarm bigun geceyi halledeck gücü bulurum kendimde
ay nebileyim yaseminimya bilemedim. nediyeyim zor iş.. ama bu bebeklerde mekanizmea oluyo üst taraflarında yani normal bebek gibi rahat giydirilmiyolar galiba pfffff bilemedimki.O bebekle ilgili fikrimi bilion güldenim he he:)
bak bi de bunu buldum ama bunda da gözler mechullll kapanıo mu bilmiom 40 cm
http://urun.gittigidiyor.com/oyunca...cak-seker-bebek-162731208#product-information
kızlar sizce nasıl
ay nebileyim yaseminimya bilemedim. nediyeyim zor iş.. ama bu bebeklerde mekanizmea oluyo üst taraflarında yani normal bebek gibi rahat giydirilmiyolar galiba pfffff bilemedimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?