2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın fundacımmm ayyy negüzeldir oralarya ben çok istiyorum izmire gelmek inş bir gün gelirim..

buyrun gelin kızlar
izmir de deniz kenarı ama burası gerçekten tam tatil yeri
sanki bambaşka bi yerde gibiyim

günaydın kızlar
ben şuan kuşadasındayım
burası da çok güzel
sanki bambaşka bi yere gelmiş gibiyim
deniz çok güzel
hiç çalışasım yok valla
günaydın cnm al benden de o kadar...şuan evde olduğum bi gün olsaydı yani kızımla başbaşa... kesin eşimi yoldan çıkarıp izin aldırmıştım. takılırdık çekirdek aile:)

oooh çık cnm ii gelir berrama da...

günaydın cnm al benden de o kadar...şuan evde olduğum bi gün olsaydı yani kızımla başbaşa... kesin eşimi yoldan çıkarıp izin aldırmıştım. takılırdık çekirdek aile:)
az kaldı canım 2 hafta sonra o günler de gelecek
bebiş doğmadan önce mutlaka bi kaçamak yapın

günaydın katrem. ay çıkın bencede bende bu hafta sonu alıcam niloşu gezicem he heh e:
yaseminim neyse az kaldı sonra 4 kişilik çekirdek aile olarak çıkarsınız şekerim he hehe:
kızlar bana yardımıız lazımmmm:
ya nile top havuzu yapacaktımya söz verdim tuvaletini öğrenince eetuvaletimiz öğrendik ama şimdi top havuzu bulamıyorum şişme havuz alayım dioyrum ama onlrda çok sı yani ben biraz derin birşey istiyorum en azından boyu 80 sanvim falan olsun istiyorum ..
bana yardım lütfennnnnnn.

kızlar bu arada defne çişini altına yapmamaya nasıl alışacak bilmiyorum
kv gece kaldırmıyor altına bez bağlıyor
öyle yapma dememe rağmen inatla yapıyor
pöfff
ne yapacağım inanın bilmiyorum
biraz önce aradım gece kaldırmadım hiç diyor(bez bağlamış.defne de gece ona yapmış)

canım kreşteki top havuzları bile sığ
o kadar derinini nereden bulacaksın ki

fundam dediğim gib kvden bu iş çok zor ben anneme bile bırakmadım kendim hallettim düşün bu konuda tavırda çok önemli çünkü inatlaşmayacaksın kızmayacaksın falan filan.
bence sen izin alınca deneseydin daha rahat alışrıdı defnem.
onlar sığı ama en azından geniş benm okadar geniş imkanım olmadığı için cnm dar ama drin olması lazım. ya şişme falan bakıyorum ama bilmiorum puffff

Burdada cok guzel hava ama haftasonu hep cok kotu ololuyo.bu haftasonu ctesi esimin mesaisi var zatenpazar insallh bnm isyerinde senlik gibi bisey var oraya gelicez bklim.haftaya haftasonu da esim kahvaltiya gotrcekmis oyle diyo:)

Fundacm stres yapma ama anne cok farkediyo herhalde.bnm de kv guya ugrasmisti Meryeme ogretmk icin ama benm sadece uc günümü aldı ki ben gece kendm usendgim icin bez bagliyorum ben dun kres ogretmniyle gorustm bez icin evde devam edin su an cok kalablk iki haftaya mevcut azalcak o zamn yaplim dedibende evde devam edyorum iste bklim umarm bigun geceyi halledeck gücü bulurum kendimde

gülden cnm öğretmeni hazır başlayalım dedi
ben de şehir dışına çıkacağımı,defnenin bundan etkilenebileceğini söyledim
öğretmeni de çiş eğitiminin normal hayatın bir parçası olduğunu, güçlü bir kişilik oluşturmak için benim iş hayatımı normal olarak kabul etmesi gerektiğini,bu durumların normal bişey olduğunu öğretmemiz gerektiğini,ben şehir dışına gitsem de defneyi çok sevdiğimi ve kalben hep yanında olduğumu öğrenmesi gerektiğini söyledi
o öyle söyleyince başladık
ama tabi unuttuğumuz nokta kv nin ayak uyduramaması :)

evet canım anne çok farkediyor
annenin ilgilenmesi başka oluyor
mesela defne kreşteyken de altına çok yapmıyor
ama kv de hep altına yapıyor

güldenim o kadar derin bulmak çok zor olur cnm hatta olduğunu pek sanmıyorum. bizde de var iki karışı bulmaz yüksekliği ama çok küçük değil yani eşimle zeynep rahat oturabilio içine karşılıklı. bence o şekilde bişey olsun yeterli olur. tabi karar senin.
fundacım sıkma canını cnm olduğu kadar. eskidende önce gündüz sonra gece alıştırırlarmış.şimdi biz hrşey hemen oluversin istiyoruz. annemde söyleyip duruyo gece bez bağla diye. ama benim vaktim yok şimdilik pes etmedim bakalım belkide ben bile geceleri bzleyebilirim .inatlaşmak istemiyorum çünkü.
sibel cnm burda da genelde haftasonu kapalı oluo hava. zaten burda 19 mayıstan önce hep böyle olurmuş. 19 mayıstan sonra yaz gelir diolar bakalım bekliyoruz.

evet bu süreç normal bir süreç biz büyütüyoruz belki fakat bu süreç güvenli birşekilde aşılmazsa hayat boyu bu süreçten bu çocuğun etkileneceğinide bilmesi lazım öğretmenin bence. yani kv faktörü tabi.
ay nebileyim yaseminimya poffff.

mak

ay nebileyim yaseminimya bilemedim. nediyeyim zor iş.. ama bu bebeklerde mekanizmea oluyo üst taraflarında yani normal bebek gibi rahat giydirilmiyolar galiba pfffff bilemedimki.

mekanizmalıysa isteem zaten cnm yaaa. çocuk oynyamıo onunla ablamın kızına almıştım hiç bi işe yaramadı

öğle arası a 101 e gittim çift kişilik alez gelmiş 14.95 . aldım ii oldu. almayan varsa tavsiye ederim.lav ın da kahvaltılık çerezlik tabakları gelmişti onlardan aldım kırmızı kırmızı. bi de agzı kapaklı olanlar vardı onlardan aldım. bi de kuşlu dekoratif kürdanlar gelmişti 12 tanesi 2 tl 2 takımda onlardan aldm. büsküvili toplardan filan yapınca süper olcak. haftaya cuma babamızın doğum günü ilk denememizi yaparım he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…