2012 kasım bebekleri büyüyor..

güle güle kullan canım

ohhh güle güle kullan cnm bakayım bende çıkışta kalırsa alırım. birde sinbonun saç düzleştiricisi varmış 12 tleye onu istiyorum ama bilemedim.
peki kaşık çatalölarda varmış gördümmü onlardan cnm güzelmi..
birde çerezlikleri kaç tly aldın acaba

1,5 tl cnm. vardı bi çok şeyde hepsine bakma fırsatım olmadı. tepsiler çay takımları tabaklar filan vardı ama zaman yoktu:)

Bende geldim yogunm biraz malesef..bizm kreste fotograf cekimi vardi bugün. Ogretmnleri giydrip süslemisler saolsnlar

ay maşalah meryem kocaman olmuş.ay o kadar sıcak var mı kız biz daha kısa kollu giymedik siz sıfır kolluya geçmişsiniz he he:)

Maşallah meryemcik abla olmuş resmen
guldencim gözün aydin canim halletmissinoz cisi ben metro marketlerde senin istediğin gibi dar ama enli görmüştüm daha önce canim hala varmi bilemem tabi
yaseminim sende Güle güle.kullan aldıklarını canim bugün burasida çok güzeldi bizde biraz dışarı çıktık geldik
fundacim defne babaanneye inat yapıyor cisini altına bence ayrıca gece için endiselenme çok bana da hala.annem gece bezle diyor gece iki defa cise kaldiriyorum elifi kaldırmaz uyuya kalırsam yapıyor altına ki gündüzu halledeli aylar oldu yani geceyi bazı.cocuklar çok geç ogrenebiliyorlarmos
kızlar biz evimize geldik cuma günü evi bi guzel temizledim camlar türler perdeler falan derken fırsatım olmadı girmeye ayrica kv bizde
hepinizi öpüyorum bir süre daha çok sık giremeyebilirim

Oyy maşallah meryeme. Cok tatli olmuş

Guldencim biz okulda bi ara cit seklinde olanlardan kullanmistik. Top havuzu onlardam dusunur musun canim

Bugün esim evdeydi. Carsiya ciktik biraz gezdik geldik. Ciciler aldik kizima simdi de uyudu kuzum yorulmuş.

bnurayım hoşgeldin arada selamver haberdar et bizi cnm.
hallettim çok şükür ama gece bizimde aynı şekilde kaldırırsan yapıyo kaldırmazan altına yapıyo
benim sayfayada kızın biri yazmış gece kaldırmaya alıştırma diye ne yapayım gölmü olsun delimineeee:
katrem aslında çitte düşünüyorum ama uygun olurmu şu pilsanın çitlerivar cnm senin öönere bileceğin birşey varmı bak iyi hatırlattın bu konuda önerilerini bekliorum cnm

hoşgeldin nuray. valla bilmiyorum ki canım anlamadım ben bu işi

maşallah meryeme ne güzel saçları var onun öyle.prenses ya

nur canım berra güle güle giysin cicilerini

Dışarı sicak yasemn binalar serin de fotoğraf cekimi için istisna)yyoksa krse kilotlu coraplan gidiyoruz asliaslinda.ama korkmuyo degilim yani usuduyse bugün diye

Dışarı sicak yasemn binalar serin de fotoğraf cekimi için istisna)yyoksa krse kilotlu coraplan gidiyoruz asliaslinda.ama korkmuyo degilim yani usuduyse bugün diye
yani ne yalan söylim biraz fazla çıplak geldi ağustos sanki he he:)
haklısın güldenim valla ama komik oldu

Evet gulden onu bende duydum ya hic kaldrmiuolarmis çocuğu alışıkr diye. Yaparsa degstryolarmis da bence ee sacma yani

Ay yasemn ne bilyum adlinsa dedim ya kilotlu corabi vardı ama giydrmemisler.korkuyorym cidden:)

benim kv o fotoyu görse bi daha o kreşe yollamaz valahi:) çünkü ona göre çocuk yazın bile sıfır kollu gymemeli yoksa üşütür he he:) anlıyorum cnm bişey olmaz inş belki fotodan sonra giydirmişlerdir. sizinkilerde çok seviomu çıplaklığı kızlar ya yoksa benim kıza samsun mu yaraması:) bıraksam çıplak gezecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…