- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.501
hahaha senin kv izmirde olsa isilik yapar çocuğubenim kv o fotoyu görse bi daha o kreşe yollamaz valahi:) çünkü ona göre çocuk yazın bile sıfır kollu gymemeli yoksa üşütür he he:) anlıyorum cnm bişey olmaz inş belki fotodan sonra giydirmişlerdir. sizinkilerde çok seviomu çıplaklığı kızlar ya yoksa benim kıza samsun mu yaraması:) bıraksam çıplak gezecek:)
yok kız aman topları atayım içine oynasın işte sıpa.. he he heGuldencim kusura bakma canim sarjim bitti. Sonra da uyuyakalmışım berrani yaninda. Küçük istiyorsan onlar ideal aslimda canim. Hem fiyat olarak da uygun normal top havuzlarina göre. Ama tabi sert ya biraz dikkatli olmak gerekebilir. Sisme havuz olur mu bilemedim dediğin gibi yüksekliği cok az. Kaydirak almiycaksin de mi. Kaydiraksiz da top havuzunun tadi olmaz simdi haha
:) haklısın yeter yani di miyok kız aman topları atayım içine oynasın işte sıpa.. he he he
bencede katrem yeter. ay ama çözömem lazım artık bu işi pufffderin olmasını ıistememin sebebide toplar çok dağalmasın diye biraz rahat oynasın diye..f..:) haklısın yeter yani di mi
günaydın cnmgünaydın kızlar hayırlı cumalar..
günaydın cnmherkese günaydın ... günaydın güldenim. felaket bir gece geçirdimmm... dün eve gitttim 10 a kadar hiç oturma fırsatım olmadı. zeynep ilayda sağolsun önce çiş yapmamak için sonra uyumamak giyinmemek için direndi de direndi. sonra içeri bi gittim uyumuş kalmış neyse götürüp yatırdım. bir buçukta bir uyandı pir uyandı. bi taraftan ağlıo bi taraftan yanıma gel dio yatıyorum sen git baba gelsin dio eşim gelio beş dk sonra anne gelsin dio. ayağında salla dio ay böyle böyle sabah ettik. kaç saat uykum var bilmiyorum inanın. pertim çıktı resmen her yerim ağrıo.nasıl akşam olcak bilmiyorum
günaydın cnmGunaydinn felaket yagmurlu bir cuma sabahindan gunaydin....yyasemine pek aymamis ama allah guc versn cnm:)
günaydın cnm bizimkiler daha 20 olmadı galibaya ama zaten olması gereken 20 ee sonrası sibelde sibel söyle bakalım kaç yaşında kaç dişi olacak bizim sıpaların..herkese günaydın kızlar
kızlar bişey soracağım
bizimkilerin toplamda kaç dişi olması gerekir?
kv 2 gündür defnenin diş çıkardığını iddia ediyor
ama defnenin 20 tane dişi var
ağzı acıyormuş yemek yiyemiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?