- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.521
cnm bizim daha arka azılar çıkmadı bil 18 olması lazım diş bizde şuan.ama normalde 20 tamamlamış oluo gerisi kaçta tamamlanıo bilmemherkese günaydın kızlar
kızlar bişey soracağım
bizimkilerin toplamda kaç dişi olması gerekir?
kv 2 gündür defnenin diş çıkardığını iddia ediyor
ama defnenin 20 tane dişi var
ağzı acıyormuş yemek yiyemiyormuş
ayyyyy o öndekiler düşüncee çok komik oluolar yaaa:)Evet canlar 6 yaşına kadar 20dis.sonra arkalardan birer azi daha cikack dort tane yani.ondan sonra ondekiler dusmeye basliycak..en son 11 12yaslarinda en arkadan birer olmk uzere dort tane daha cikip 28e tamamliycaz...ondan sonrasi artuk yirmiliklere kalmis durumda cikar mi cikmaz mi net değil:))
ay zaten o 20lıklar çıksada pek sağlıklı olmuyoki hem zor çıkıyor birde sağlıksız he he:Evet canlar 6 yaşına kadar 20dis.sonra arkalardan birer azi daha cikack dort tane yani.ondan sonra ondekiler dusmeye basliycak..en son 11 12yaslarinda en arkadan birer olmk uzere dort tane daha cikip 28e tamamliycaz...ondan sonrasi artuk yirmiliklere kalmis durumda cikar mi cikmaz mi net değil:))
bilmiyorum ki cnmay zaten o 20lıklar çıksada pek sağlıklı olmuyoki hem zor çıkıyor birde sağlıksız he he:
fundam belki defnenin ağzı yara falan olduysa aft falan çıkmış olmasın cnm.
ay neyse cnm bu akşam gidiyosun inş iyidir kuzum...bilmiyorum ki cnm
yanında olmadığım için hiç bi fikrim yok
herşey sorunsuz olacak canım inşşşşş sen içini ferahtut.bilmiyrum ki güldenim inş. bi alakası yoktur. biraz önce eczaneye gittim.calsium hapım bitmişti. gitmişken yalancı emzik ve göğüs pedini de aldım aradan çıktı ii oldu:)
Herkeze merhabalad canlaf burdan giris yapayim:)şimdi size bi sorum var güzel annişler. ağrısız sancısız gidip sezaryen olan anneler hemen sütünüz gelmiş miydi. şu sıralar bu kafama takıldı. ben sancı çekip gittim sezaryen oldu ve sütüm hemen gelmişti. şimdi tarih belli sancı olmadan gidersem ya sütüm gelmezse diye düşünmeye başladım.
Ikincide insalla fistikyaseminim onun bir alakası olduğunu sanmıyorm cnm sonuçta doğum yapınca vicut o hormanı salgılıyo bence.
benimde sancım vardı ama sütüm gelmedi malesef. puffff
inş biran önce gelir ama 3 gün boyunca gele bilirmiş oyüzden stres yapma benimki ondan gelmedi büyük bir ihtimallee
Gecmis olsun cnm benimbilmiyorum ki cnm
yanında olmadığım için hiç bi fikrim yok
6 yasina kadar mi cok uzun degilmi arasin 22 aylikken bitti 20 disEvet canlar 6 yaşına kadar 20dis.sonra arkalardan birer azi daha cikack dort tane yani.ondan sonra ondekiler dusmeye basliycak..en son 11 12yaslarinda en arkadan birer olmk uzere dort tane daha cikip 28e tamamliycaz...ondan sonrasi artuk yirmiliklere kalmis durumda cikar mi cikmaz mi net değil:))
inş. benim de öyle olur cnm... maşalah san da inş. darısı bana:) hastaneden naklen yayın yaparımm sze:)... görümcem de dün dio ki sen 5 haziranı beklemezsin aman dur abla dedim:)Herkeze merhabalad canlaf burdan giris yapayim:)
Brnim ikiside sezeryan olmasina ragmen hemen sutum geldi ki aras bikiyordun erken dogdu vucut ona adeote oluyor
Oyyy zor bir geceymis canim ya mumkunse dun aksamla kalsij yorulmasin benum arkadasimherkese günaydın ... günaydın güldenim. felaket bir gece geçirdimmm... dün eve gitttim 10 a kadar hiç oturma fırsatım olmadı. zeynep ilayda sağolsun önce çiş yapmamak için sonra uyumamak giyinmemek için direndi de direndi. sonra içeri bi gittim uyumuş kalmış neyse götürüp yatırdım. bir buçukta bir uyandı pir uyandı. bi taraftan ağlıo bi taraftan yanıma gel dio yatıyorum sen git baba gelsin dio eşim gelio beş dk sonra anne gelsin dio. ayağında salla dio ay böyle böyle sabah ettik. kaç saat uykum var bilmiyorum inanın. pertim çıktı resmen her yerim ağrıo.nasıl akşam olcak bilmiyorum
Hahah sen cok bilme bakim deseydininş. benim de öyle olur cnm... maşalah san da inş. darısı bana:) hastaneden naklen yayın yaparımm sze:)... görümcem de dün dio ki sen 5 haziranı beklemezsin aman dur abla dedim:)
kısmet olcak inş gülden hanımcım:)hoşgeldiniz songül hanımcım. kısmet diğelim şekerim bu konuyu geçiştirelim:):).)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?