2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm bizim daha arka azılar çıkmadı bil 18 olması lazım diş bizde şuan.ama normalde 20 tamamlamış oluo gerisi kaçta tamamlanıo bilmem

Evet canlar 6 yaşına kadar 20dis.sonra arkalardan birer azi daha cikack dort tane yani.ondan sonra ondekiler dusmeye basliycak..en son 11 12yaslarinda en arkadan birer olmk uzere dort tane daha cikip 28e tamamliycaz...ondan sonrasi artuk yirmiliklere kalmis durumda cikar mi cikmaz mi net değil:))

ayyyyy o öndekiler düşüncee çok komik oluolar yaaa:)

ay zaten o 20lıklar çıksada pek sağlıklı olmuyoki hem zor çıkıyor birde sağlıksız he he:
fundam belki defnenin ağzı yara falan olduysa aft falan çıkmış olmasın cnm.

ay zaten o 20lıklar çıksada pek sağlıklı olmuyoki hem zor çıkıyor birde sağlıksız he he:
fundam belki defnenin ağzı yara falan olduysa aft falan çıkmış olmasın cnm.
bilmiyorum ki cnm
yanında olmadığım için hiç bi fikrim yok

şimdi size bi sorum var güzel annişler. ağrısız sancısız gidip sezaryen olan anneler hemen sütünüz gelmiş miydi. şu sıralar bu kafama takıldı. ben sancı çekip gittim sezaryen oldu ve sütüm hemen gelmişti. şimdi tarih belli sancı olmadan gidersem ya sütüm gelmezse diye düşünmeye başladım.

yaseminim onun bir alakası olduğunu sanmıyorm cnm sonuçta doğum yapınca vicut o hormanı salgılıyo bence.
benimde sancım vardı ama sütüm gelmedi malesef. puffff
inş biran önce gelir ama 3 gün boyunca gele bilirmiş oyüzden stres yapma benimki ondan gelmedi büyük bir ihtimallee

bilmiyrum ki güldenim inş. bi alakası yoktur. biraz önce eczaneye gittim.calsium hapım bitmişti. gitmişken yalancı emzik ve göğüs pedini de aldım aradan çıktı ii oldu:)

Herkeze merhabalad canlaf burdan giris yapayim:)
Brnim ikiside sezeryan olmasina ragmen hemen sutum geldi ki aras bikiyordun erken dogdu vucut ona adeote oluyor

Ikincide insalla fistik

6 yasina kadar mi cok uzun degilmi arasin 22 aylikken bitti 20 dis

Herkeze merhabalad canlaf burdan giris yapayim:)
Brnim ikiside sezeryan olmasina ragmen hemen sutum geldi ki aras bikiyordun erken dogdu vucut ona adeote oluyor
inş. benim de öyle olur cnm... maşalah san da inş. darısı bana:) hastaneden naklen yayın yaparımm sze:)... görümcem de dün dio ki sen 5 haziranı beklemezsin aman dur abla dedim:)

Oyyy zor bir geceymis canim ya mumkunse dun aksamla kalsij yorulmasin benum arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…