2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gecmis olsun cnm benim
sağol canım benim

6 yasina kadar mi cok uzun degilmi arasin 22 aylikken bitti 20 dis
defnenin de erkenden tamamlandı
inş. benim de öyle olur cnm... maşalah san da inş. darısı bana:) hastaneden naklen yayın yaparımm sze:)... görümcem de dün dio ki sen 5 haziranı beklemezsin aman dur abla dedim:)
inşallah öyle olur da görümcen nereden o kanıya vardı?

Canim ben baslarda yereni 3 saatte bir kaldirdim sonra kendi alisti kaldirmadim gozu kapali kalkti dogri vc ye haha zaman lazim goz gore gore iseticekmisin yahu

hahahah gülden canım farkında mısın artık 2. çocuğa kesinlikle olmaz demiyorsun
bak bu da bi gelişme

hahahah gülden canım farkında mısın artık 2. çocuğa kesinlikle olmaz demiyorsun
bak bu da bi gelişme
kesin konuşunca başıma gelir diye konuşmak istemiyorum cnm oyüzden kesin olmaz demiyorum yani büyük konuşmuyorum yoksa olmaz yani ha ha ha::):).)
çaktırma piştttt

Sezeryan dikisimmi canim neden ki aciyor ay bu afada bildigin az kaldi bir aydan dusti resmen
evet cnm gerildiğini hissediyorum son bir iki gündür yani böyle iç çamaşırı skıomuş gibi bir his var tam orda. ayakta fazlakalınca oluo. paşa ittirio sanırım ordan onunda etkisi olabilir

sağol canım benim

defnenin de erkenden tamamlandı

inşallah öyle olur da görümcen nereden o kanıya vardı?
görümcem 7 yıl bebek hemşireliği yapmış cnm fakültede. sanırım tecrübe işi. bilemiyorum ki. belki zeynebin erken doğmasından etkilenmiştir.

kesin konuşunca başıma gelir diye konuşmak istemiyorum cnm oyüzden kesin olmaz demiyorum yani büyük konuşmuyorum yoksa olmaz yani ha ha ha::):).)
çaktırma piştttt
canım bence sen kesin konuş,nilim kardeşsiz kalmasın

görümcem 7 yıl bebek hemşireliği yapmış cnm fakültede. sanırım tecrübe işi. bilemiyorum ki. belki zeynebin erken doğmasından etkilenmiştir.
aman hayırlısı olsun cnm
sağlıklı olsun da isterse erken gelsin

aynen cnm sağlıkla gelsin inş. gerisi boş. bi de bakmışsınız toplu bi mesaj doğurdummmmmmmmmmmmm diye he he:)

Merhaba kizlar
Herkes iyidir ins
Nida nin oksurugu gecmedigi Icin sabah Dr goturdum geceleri cok kotu oluyo
Muayene etti ve kotu olmadigini soyledi surubu degisti sadece ben antibiyotik falan verir diye dusunuyodum, gece balli zencefilli limonlu su falan veriyorum banamisin demiyo varmi baska onerisi olan rahatlatacak biseyler?
Bu arada dr ilk kez yalniz basima gittim esimin gelme ihtimali yoktu Dr anlamadigim yerde esime tel acacaktim sukur anlastik is basa dusunce derdimizi anlatabildik:)
Sonrasi na gelince:) hem surubu almaya hem de hava iyi diye carsiya gittik (tatil alisverisi yapiyorum bi yandan:) kendime guzel ciciler buldum:) kiyafet denerken nida kakam var dedi hemen wc aramaya ciktik gittik baya bekledim yapmadi yokmus:) iyi hadi biraz daha dolasalim dedik ilk girdigimiz magazada 15 dak gecmedi anne kakam dedi baktim tutmaya hali yok kucagima aldim o an yapmisti zaten:) o halde arabaya goturdum yanimda yedek kiyafet vardi arabada degistik neyseki arkasindan cis falan gelmedi bez degisir gibi degistik bulasmadan:) Sonra beyzayi almaya gittik kuzucum bana anneler gunu hediyesi hazirlamis yine kac gundur sana surprizim var deyip duruyodu:) eve gelince gozunu kapat dedi birde guzel bi konusma hazirlamislar ben hepsini anlamadim tabi almanca:) ama sevgili opucuklu bi konusmaydi ve El emegi hediyesini verdi cok mutlu oldum tabi:) Bugun erken aldik kresten simdi yatirdim ikisinide uykudalar aksam ustu bebek gormeye gidicez
Bizden haberler biraz uzun olmus:) aksionlu bi gun:)

hoşgeldin cnm gerçekten aksiyon olmuş ama olsun halletmişsiniz hemencecik. ohhh negüzel dimi onlardan hediye almak ay bende anneme ne alıcam hala bulamadım he he he..

hoşgeldinnnn cnm güzel aksiyonlu birgüün olmuş. nidanın da öksürüğü geçsiin inş

hoşgeldin cnm gerçekten aksiyon olmuş ama olsun halletmişsiniz hemencecik. ohhh negüzel dimi onlardan hediye almak ay bende anneme ne alıcam hala bulamadım he he he..
Evet ya hic beklemiyordum bide disarda totosu saglamdir normalde:)
Bide bisey farkettim evden baska yerde rahat edemiyo benim kizim ondan yapmadi sanirim wc ye tam sksmayinca baska yerlerde de git gel yapiyoruz wc ye var diye goturuyo sonra yokmus diyo:) oksurugude gecsin ins...
Evet cnm cok guzel bi duygu:) sen bulursun biseyler:) biz kV deye cicek alip gideriz herhalde:)

benim bu arada aldıklarını güle güle giyi şekerim..
Sagol cnm ufaktan hazirliklara basladik bir yandan kendimize diger yandan hediyeliklere bakmaya basladim 2 aydan az kaldi hepsini son ana birakmamam lazim hem maddi hem manevi:) daha kizlara alisveris yapicam en zevkli kismi onlarin zaten dun birer mayo aldik bugun sisme simit aldik:)

HOŞGELDİN CNM
nidaya geçmiş olsun
inşallah çabucak geçer
cicilerini güle güle giy

canım öyle alışmasa daha iyi
sağlık açısından zararlı
sonra hastalık oluyor
her yerde tuvalete girebilsin

ben anneme bişey almadım
haziranda ankaraya gideceğim o zaman alırım

kv ye bişey almak zaten içimden gelmiyor
hatta şu sıralar yüzünü bile görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…