2012 kasım bebekleri büyüyor..

funda alma zaten bırak sadece ara kutla okadar yada giderseniz al sadece bir çiçek git başkada birşey alma sanki kıymet biliyo anlasın biraz.

funda alma zaten bırak sadece ara kutla okadar yada giderseniz al sadece bir çiçek git başkada birşey alma sanki kıymet biliyo anlasın biraz.
almayacağım zaten
diyorum ya yüzünü bile görmek istemiyorum
en fazla bi çiçek (ki çiçeğe bile layık görmüyorum onu)
her sene altınlar alıyordum bu sene oğlu düşünsün ne alacağını

kızlar haziranın 13 ünde ankaraya annemlere gidiyorum
29 unda da dönüyorum kısmetse
ankaraya bilet aldım bugün

işte bak negüzel defneyi tuvalete asıl ozaman alıştırırsın cnm sen ne durumdaymış sahi. git dinle kafanı. boşver.
evet canım baya yol katetmiş olacağız ankarada
valla defne kreşte güzelce tuvaletini yaparken kv ile inatlaşıyor
ne yapacağım bilmiyorum, ben 2 hafta daha buradayım
valla ankaraya gitmek süper olacak
bir an önce haziran gelsin istiyorum

kvden başka ne beklenirki cnm şaşırmadım yani.
bencede ankara çok iyi olacak sizin için..

canlar anneler günümüz kutlu olsun
az önce Gülden i tv de izledik çok tatlisiniz guldencim nil çok şanslı bi bebek senin gibi bir annesi olduğu için
ayrıca çok guzeldiniz gulden hanim masallah

Iyi geceler kasim annecikleri
Son dakkalarimiz olsada anneler gunumuz kutlu olsun her gunumuz boyle gecsin
Kizlarim tarafindan anneler gunum kutlandi hediyelerim verildi Ve bol gezmeli bir gundu rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu ve evlerimizden saglik huzur eksik olmasin

canlar anneler günümüz kutlu olsun
az önce Gülden i tv de izledik çok tatlisiniz guldencim nil çok şanslı bi bebek senin gibi bir annesi olduğu için
ayrıca çok guzeldiniz gulden hanim masallah

Canlarim hepimizin anneler gunu kutlu olsunnn

Guldencim bayildum adeta size masalla
Ay ne guzel nil i gungun cemmissiniz bayildim
Ben goremedim ama yaa
Tekrar izleme sansimiz yokmu??

Yok cnm elimden geldigince goturuyorum zaten Cok pis olmadigi surece disarida da
Bencede alismasin:)

Ben cicek aliriz dedim ama fikrim degisti:) iki katli pasta kurabiye standlari varya onlardan aldim icinede kizlarla maffin yapip susledik guzelde seffaf paket yaptik harika bir hediye oldu:)

Günaydın kızlar.
Anneler günümüz kutlu olsun.
güldenim çok tatliydiniz.
kızlar dün güzeldi ama akşam kötü bitti. Dün akşam üzerine kadar evdeydik akşam üzeri defne ile kv ye geçtim. Eşim sınav çıkışı oraya gitmişti. giderken çiçek aldım. gittik. 8 den sonra sahile gidelim dedik . Defne koştu. Eğlendi. sonra bir yerde oturduk dondurma yiyecektik defne kusmaya başladı. ama aralıksız kustu. Acile gittik apar topar. Boğaz enfeksiyonu olmuş. hava verdik. sonra ilaçları alıp kv.ye geçtik. ben sabah erken çıkacağım için kv de kaldı defne.

herkese günaydn... funda çok geçmiş olsun cnm. hepimizin anneler günü kutlu olsu rabbim evlatlarımızl ömür boyu bugünleri görmeyi nasip etsin inş. gülden cok tatlıydınız nm. seni ve nili izlemek güzeldi:)

günaydın kızlar umarım herkez iyidir.
öncelikle anneler günümüz kutlu olsun.
benicim bakalım bana gönderecekler yada bulmaya çalışıcam cnm paylaşıcam ozaman.
funda, nuray, songül kızlar teşekür ederim ama istediğm bu değildi ben orda daha farklı bir anne imajı vardı bence.
ve ben sayfamdan bahsettim yoktu anneler gününü kutladım yoktu yani ben beğenmedim cıkssss:
fundam bu arada çok geçmiş olsun cnm.
beni negüzel yapmışsın kv için kızlar ne hediye aldılar sana bakalım..

günaydın canım ama dediğim gibi ben pek beğenmedim cıkssss:
sen nasılsın zeynebim nasıl?

Amin canım.
Sağol tatlım

Günaydın canım.
Sağol tatlım

Gunaydin canlar gecmis de olsa anneler gunumz kutlu olsun.
funda defneye gecmis olsun

Gulden ben de izleyrmedim yaaaa...
yasmn sen nasılsın ömer paşa zeynep hnm nasllar

Gunaydin canlar gecmis de olsa anneler gunumz kutlu olsun.
funda defneye gecmis olsun

Gulden ben de izleyrmedim yaaaa...
yasmn sen nasılsın ömer paşa zeynep hnm nasllar
günaydın cnm sağol ben bulunca palylaşıcam inş..
bu arada sizin merryehm hanımlar ve metin beyler nasıllar acaba?

Iyiyiz guldencim meryem alışmaya basladi kardes fikfikrine.gelip gobegme yatiyo kardese yatcm diyo..oonu bici bici yaptrcam ayakkabisini giydrceem diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…