- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.561
funda alma zaten bırak sadece ara kutla okadar yada giderseniz al sadece bir çiçek git başkada birşey alma sanki kıymet biliyo anlasın biraz.HOŞGELDİN CNM
nidaya geçmiş olsun
inşallah çabucak geçer
cicilerini güle güle giy
canım öyle alışmasa daha iyi
sağlık açısından zararlı
sonra hastalık oluyor
her yerde tuvalete girebilsin
ben anneme bişey almadım
haziranda ankaraya gideceğim o zaman alırım
kv ye bişey almak zaten içimden gelmiyor
hatta şu sıralar yüzünü bile görmek istemiyorum
almayacağım zatenfunda alma zaten bırak sadece ara kutla okadar yada giderseniz al sadece bir çiçek git başkada birşey alma sanki kıymet biliyo anlasın biraz.
işte bak negüzel defneyi tuvalete asıl ozaman alıştırırsın cnm sen ne durumdaymış sahi. git dinle kafanı. boşver.kızlar haziranın 13 ünde ankaraya annemlere gidiyorum
29 unda da dönüyorum kısmetse
ankaraya bilet aldım bugün
evet canım baya yol katetmiş olacağız ankaradaişte bak negüzel defneyi tuvalete asıl ozaman alıştırırsın cnm sen ne durumdaymış sahi. git dinle kafanı. boşver.
kvden başka ne beklenirki cnm şaşırmadım yani.evet canım baya yol katetmiş olacağız ankarada
valla defne kreşte güzelce tuvaletini yaparken kv ile inatlaşıyor
ne yapacağım bilmiyorum, ben 2 hafta daha buradayım
valla ankaraya gitmek süper olacak
bir an önce haziran gelsin istiyorum
canlar anneler günümüz kutlu olsun
az önce Gülden i tv de izledik çok tatlisiniz guldencim nil çok şanslı bi bebek senin gibi bir annesi olduğu için
ayrıca çok guzeldiniz gulden hanim masallah
Ben goremedim ama yaaCanlarim hepimizin anneler gunu kutlu olsunnn
Guldencim bayildum adeta size masalla
Ay ne guzel nil i gungun cemmissiniz bayildim
Yok cnm elimden geldigince goturuyorum zaten Cok pis olmadigi surece disarida daHOŞGELDİN CNM
nidaya geçmiş olsun
inşallah çabucak geçer
cicilerini güle güle giy
canım öyle alışmasa daha iyi
sağlık açısından zararlı
sonra hastalık oluyor
her yerde tuvalete girebilsin
ben anneme bişey almadım
haziranda ankaraya gideceğim o zaman alırım
kv ye bişey almak zaten içimden gelmiyor
hatta şu sıralar yüzünü bile görmek istemiyorum
günaydın canım ama dediğim gibi ben pek beğenmedim cıkssss:herkese günaydn... funda çok geçmiş olsun cnm. hepimizin anneler günü kutlu olsu rabbim evlatlarımızl ömür boyu bugünleri görmeyi nasip etsin inş. gülden cok tatlıydınız nm. seni ve nili izlemek güzeldi:)
Amin canım.herkese günaydn... funda çok geçmiş olsun cnm. hepimizin anneler günü kutlu olsu rabbim evlatlarımızl ömür boyu bugünleri görmeyi nasip etsin inş. gülden cok tatlıydınız nm. seni ve nili izlemek güzeldi:)
Günaydın canım.günaydın kızlar umarım herkez iyidir.
öncelikle anneler günümüz kutlu olsun.
benicim bakalım bana gönderecekler yada bulmaya çalışıcam cnm paylaşıcam ozaman.
funda, nuray, songül kızlar teşekür ederim ama istediğm bu değildi ben orda daha farklı bir anne imajı vardı bence.
ve ben sayfamdan bahsettim yoktu anneler gününü kutladım yoktu yani ben beğenmedim cıkssss:
fundam bu arada çok geçmiş olsun cnm.
beni negüzel yapmışsın kv için kızlar ne hediye aldılar sana bakalım..
günaydın cnm sağol ben bulunca palylaşıcam inş..Gunaydin canlar gecmis de olsa anneler gunumz kutlu olsun.
funda defneye gecmis olsun
Gulden ben de izleyrmedim yaaaa...
yasmn sen nasılsın ömer paşa zeynep hnm nasllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?