2012 kasım bebekleri büyüyor..

güldenim çok şirindniz farkettim kısa kestiler cnm. ama olsun bu da bişe devamı gelir . o zaman anlatırsın engelsiz anne projesini.
biz iyiyiz çok şükür. pek bişey yapmadık haftasonu çekirdek aileydik kv eşimin abisine gtti. dün akşama kadar yoktu. bizde biraz yalnız kaldık. ben genelde yattım fırsat bulmuşken. dün dışarı çıktık onda da zeynebe kot gömlek giydirdm en son geçen kurbanda giydirmiştim. ay nasıl sevindi anlatamam bana mı aldın anne teşekkür ederim baba gibi oldum dedi koptum:) baba kız kot gömlek giydiler.çok tatlılydılar. hamile olmasaydım ben de size eşlik ederdim dedim he he:) sonra sahile gittik. ben kuma giremedim hiç, kuzum avuç avuç bana kum taşıdı anneler günün kutlu olsun diye diye:) sonrada babaannemizi alıp eve geldik haftasonu bittii:)
sibel iyiyiz bizcnm çok şükür. siz nasısnız
funda sen nasılsın cnm defnecik nasıl olmuş konuşabildin mi

Günaydın kızlar

Kizlar yaa cok canim sıkkın. Berranin dun akşam yine ateşi çıktı. Antibiyotiğin 6. Günü. Kullanmaya devam ediyoruz. Acile gittik gece. Idrar yollari iltihabi olabilir dedi aksamdan beri idrar almaya calisiyoruz. Su anda da 1 saattir lazimlikta oturuyor. Eline tlfn verdik cizgi film izliyo. Yoksa kesinlikle kabul etmiyordu oturmayi. Ama yok bi damla yapmadi. Catliycam sinirden. Cok caresiz hissediyorum kendimi. Dua edin ne olur. Cisini yaptirmak icin ne yapabilirim var mi bi yönteminiz

yaseminim sağol cnm anlattım ama yayınlanmadı sinir oldum.
bu arada katrem çok geçmiş olsun
bizim dr bezi tersten bağla demişti bana bir dene istersen bezin içine çiş yapınca yanı dış kısmına ordan 3 4 damla bardağa al yeter dedi dr.

cnm çok geçmiş olsun. yanında suyu filan açık bırak su sesi oluşssun. zeynebe de yaptıramayınca annem bardaktan bardağa su boşaltıp çişşş diyerek yaptırmıştı. bizde işe yaramıştı cnm aklıma o geldi.

Gunaydin canlar gecmis de olsa anneler gunumz kutlu olsun.
funda defneye gecmis olsun

Gulden ben de izleyrmedim yaaaa...
yasmn sen nasılsın ömer paşa zeynep hnm nasllar
günaydın cnm
sağol canım

günaydın cnm
cnm ben iyiyim de defne hasta olmasaydı daha mutlu olurdum
sabah konuştum çok şükür gece kusmamış, sabah da iyiydi
bakalım günü nasıl geçecek

günaydın cnm
geçmiş olsun kuzuma
inşallah biran önce çişini yapar

Günaydın kizlar
Katreinur şu icir bol bol icerse yada şu ile oynat yada su Aksın ceesmeyi aç o zaman belki dayanamaz yapar
günaydın cnm

guldencim seni Tvde görmek çok güzeldi istediğin gibi olmasa da bu bi adım olsun ins
yaseminim yerim ben o Gömlekli zeynebi hani resim yokmu
fundacim geçmiş olsun ins daha iyidir Defnem
elifinde iki gündür burnu akıyor ve biraz oksuruyor ins ilerlemeden atlatoriz bizde

günaydın cnm nasılsın elifim nasıl. nasıl gidiyor kv kp li hayat:)
Kp yok kız gelmedi o kv var sadece sıkıldı o da gitmek istiyor hergün yürüyüş yapması gerekiyor ama burda çıkamıyor dışarı dün hava güzel biraz diye bi piknik yapalım dedik Bi rüzgar başladı yedik kalktik elif bugün daha hasta o yüzden

veeee bu sabah itibariyle 66 kg yi hayatımda ilk kez tartıda gördüm. 10 kg almışımmmmmmmmm... kaçla tamamlarım acep:)

nuray ben kp de var sanıyordum ya:) kv de gidici gibi görünüo cnm sıkılmış şimdiden.elifime ne oldu ki bi sıcak bi soğuk hemen hasta oluveriolar. çabuk atlatsın inş.

işin kötüsü kk ya sadece ziyaretçi olarak girebiliyorumm... onu çözmek gerekecek. yoksa yıllarca ziyaretçi takılabilim:)

Canim cok gecmis olsun gecen yaz arastanda bir turlu alamamistik ozcanan bir yontem soylemisti
Bolca sivu ver uyut uyanduginda ilk ayaga kalktigu anda yapiyor fok etkili olmustu

Aaaa hadi ya nasil okadar kesmisler kizdim ama ya sayfa cok onemliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…