- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.581
yerim ben o bıcırığı....Iyiyiz guldencim meryem alışmaya basladi kardes fikfikrine.gelip gobegme yatiyo kardese yatcm diyo..oonu bici bici yaptrcam ayakkabisini giydrceem diyo...
cnm çok geçmiş olsun. yanında suyu filan açık bırak su sesi oluşssun. zeynebe de yaptıramayınca annem bardaktan bardağa su boşaltıp çişşş diyerek yaptırmıştı. bizde işe yaramıştı cnm aklıma o geldi.Günaydın kızlar
Kizlar yaa cok canim sıkkın. Berranin dun akşam yine ateşi çıktı. Antibiyotiğin 6. Günü. Kullanmaya devam ediyoruz. Acile gittik gece. Idrar yollari iltihabi olabilir dedi aksamdan beri idrar almaya calisiyoruz. Su anda da 1 saattir lazimlikta oturuyor. Eline tlfn verdik cizgi film izliyo. Yoksa kesinlikle kabul etmiyordu oturmayi. Ama yok bi damla yapmadi. Catliycam sinirden. Cok caresiz hissediyorum kendimi. Dua edin ne olur. Cisini yaptirmak icin ne yapabilirim var mi bi yönteminiz
günaydın cnm nasılsın elifim nasıl. nasıl gidiyor kv kp li hayat:)Günaydın kizlar
Katreinur şu icir bol bol icerse yada şu ile oynat yada su Aksın ceesmeyi aç o zaman belki dayanamaz yapar
günaydın cnmGunaydin canlar gecmis de olsa anneler gunumz kutlu olsun.
funda defneye gecmis olsun
Gulden ben de izleyrmedim yaaaa...
yasmn sen nasılsın ömer paşa zeynep hnm nasllar
günaydın cnmgüldenim çok şirindniz farkettim kısa kestiler cnm. ama olsun bu da bişe devamı gelir . o zaman anlatırsın engelsiz anne projesini.
biz iyiyiz çok şükür. pek bişey yapmadık haftasonu çekirdek aileydik kv eşimin abisine gtti. dün akşama kadar yoktu. bizde biraz yalnız kaldık. ben genelde yattım fırsat bulmuşken. dün dışarı çıktık onda da zeynebe kot gömlek giydirdm en son geçen kurbanda giydirmiştim. ay nasıl sevindi anlatamam bana mı aldın anne teşekkür ederim baba gibi oldum dedi koptum:) baba kız kot gömlek giydiler.çok tatlılydılar. hamile olmasaydım ben de size eşlik ederdim dedim he he:) sonra sahile gittik. ben kuma giremedim hiç, kuzum avuç avuç bana kum taşıdı anneler günün kutlu olsun diye diye:) sonrada babaannemizi alıp eve geldik haftasonu bittii:)
sibel iyiyiz bizcnm çok şükür. siz nasısnız
funda sen nasılsın cnm defnecik nasıl olmuş konuşabildin mi
günaydın cnmGünaydın kızlar
Kizlar yaa cok canim sıkkın. Berranin dun akşam yine ateşi çıktı. Antibiyotiğin 6. Günü. Kullanmaya devam ediyoruz. Acile gittik gece. Idrar yollari iltihabi olabilir dedi aksamdan beri idrar almaya calisiyoruz. Su anda da 1 saattir lazimlikta oturuyor. Eline tlfn verdik cizgi film izliyo. Yoksa kesinlikle kabul etmiyordu oturmayi. Ama yok bi damla yapmadi. Catliycam sinirden. Cok caresiz hissediyorum kendimi. Dua edin ne olur. Cisini yaptirmak icin ne yapabilirim var mi bi yönteminiz
günaydın cnmGünaydın kizlar
Katreinur şu icir bol bol icerse yada şu ile oynat yada su Aksın ceesmeyi aç o zaman belki dayanamaz yapar
Ay çok güzel senin için ama sen evde olunca iletisimimiz kesiliyor ya nasıl olacakbuarada benim işyerinde son 9 günüm. hatta bugünü saymazsammmm 8 işgünüm kaldıııııı:)
Kp yok kız gelmedi o kv var sadece sıkıldı o da gitmek istiyor hergün yürüyüş yapması gerekiyor ama burda çıkamıyor dışarı dün hava güzel biraz diye bi piknik yapalım dedik Bi rüzgar başladı yedik kalktik elif bugün daha hasta o yüzdengünaydın cnm nasılsın elifim nasıl. nasıl gidiyor kv kp li hayat:)
İyiyiz canim cok sukur yoğun geçiyor günler kv ni sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum hergün mutfak isim bitmiyorgünaydın nurayım nasılsın?
cnm artık hep evde olacağım için bi süre sonra alışırım bolbol görüşürüz inş.Ay çok güzel senin için ama sen evde olunca iletisimimiz kesiliyor ya nasıl olacak
Canim cok gecmis olsun gecen yaz arastanda bir turlu alamamistik ozcanan bir yontem soylemistiGünaydın kızlar
Aaaa hadi ya nasil okadar kesmisler kizdim ama ya sayfa cok onemliydigünaydın kızlar umarım herkez iyidir.
öncelikle anneler günümüz kutlu olsun.
benicim bakalım bana gönderecekler yada bulmaya çalışıcam cnm paylaşıcam ozaman.
funda, nuray, songül kızlar teşekür ederim ama istediğm bu değildi ben orda daha farklı bir anne imajı vardı bence.
ve ben sayfamdan bahsettim yoktu anneler gününü kutladım yoktu yani ben beğenmedim cıkssss:
fundam bu arada çok geçmiş olsun cnm.
beni negüzel yapmışsın kv için kızlar ne hediye aldılar sana bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?