- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.601
Iyi efendim siz nasilsiniz.ooo songül hanımlar gelmiş günaydın efendimmmmm... nasılsınız
cnm iki yıl düşünüyoruz hala. ama alternatif çok düşünce çok bakıcaz artık. ama şuan en net fikir iki yılücretsiz izin gözüküyor. nasip inş. hayırlsı olsunIyi efendim siz nasilsiniz.
Ay az kalmis ya calisma gunlerine
Sen pc sendeykenn isyerinden iletisime gec canim com yardimci oluyorlar olmaz boylr izni ne kadar kullanacagina karar verdin mi
cnm yap deyince yapmıolar ki. zeynep te hayatta yapmaz . tutuo. günde belki iki belki üç kez gidio wc yeTam 2 saat oldu kizlar damla yok. Artik bagliycam sanirim bezini. Dediginiz yontemlerin hepsini denedim. Afedersiniz ben bile 2 kere wc ye gittim. Yok inat mi yapiyor bilmiyorum. Guldenin dediği gibi bbaglayim olmazsa. Songülüm hemen yapsa da gondersek diye uğraştım ama plmadi canim pes etcem sanırım. Yiprandi iyice sinirlerim. Ben tuvaleti nasil ogretcem onu düşünüyorum şimdi.
Sağol canım. Gercekten öyle yoksa bu kadar tutmasi imkansiz üstünü giydirsem 10 dk da bi yapiyirdu. Simdi nasil tutuyor bilmem. Biraktim artik bakalim napcazcnm yap deyince yapmıolar ki. zeynep te hayatta yapmaz . tutuo. günde belki iki belki üç kez gidio wc yesen onun peşini bırak yapınca götürürsünüz üsteledikçe inatlaşıo sıpalar. allah kolaylık versin cnm
cnm ben zeynebin yanında 0nu geçik gidiyoroum wc ye inan. çişim yok dio ama sıkıo kendini tutuo biliyorum. ama inatlatıkça onlarda inatlşıo e zaten zorla da yaptıramıosun ki. sabret bırak peşini yapacaktır eminim. o idrar poşetlerinden yokmu cnm taktırmıo mu...Sağol canım. Gercekten öyle yoksa bu kadar tutmasi imkansiz üstünü giydirsem 10 dk da bi yapiyirdu. Simdi nasil tutuyor bilmem. Biraktim artik bakalim napcaz
Yok canim taktirmiyor. Dün takacaktim yıktı hastaneyi. Onu taktigimda da bi kere tam 5 saat tutmuştu. Simdi de 3 saate dogru gidiyoruz bakalim. iyi bisey olabilir aslinda bu ogrendiginde rahat tutacagini mi gosterir ki:)cnm ben zeynebin yanında 0nu geçik gidiyoroum wc ye inan. çişim yok dio ama sıkıo kendini tutuo biliyorum. ama inatlatıkça onlarda inatlşıo e zaten zorla da yaptıramıosun ki. sabret bırak peşini yapacaktır eminim. o idrar poşetlerinden yokmu cnm taktırmıo mu...
hoşgeldin cnm alp tuğra nasıl sen nasılsın. cnm zeynepte toplam da 10 kg ile doğuma gitmiştim. 12 ile tamamlayabilsem bari bunu:)Merhabalar hanimlar
Nur cok gecmis olsun canim insanim sinrleri yipranyo ya soyle annenlerin yanina gitmeyi dusunsene biraz olsun rahatlarsn hastalklar yoruyo insani
Guldencm ben izleyemedm ama insallah izlwyeblrim
Yasemn hadibakalim az kalms isi birakmana kilonda gayet iyi zeynepte kac kilo almstn
Nuray elifimede gecmis olsun insallah ilerlemz
Funda defnem naslms simdi gecms olsun yine il disindsn heralde
Evet canim hastaliklar cok yipratiyor gerçekten. Ama bayramda gidecez ve kaynimin düğünü de eylül de olacakmış uzun süre duracak gibiyim o yüzden şimdi gitmeyeyim dedim hem sinav var ondan sonra da tuvalet isini halletmek istiyorum bakalım. Annemler gelecek ne zaman olacagi belli degil de ramazandan once gelecekler inşallah. Onlari bekliyoruz.Merhabalar hanimlar
Nur cok gecmis olsun canim insanim sinrleri yipranyo ya soyle annenlerin yanina gitmeyi dusunsene biraz olsun rahatlarsn hastalklar yoruyo insani
Guldencm ben izleyemedm ama insallah izlwyeblrim
Yasemn hadibakalim az kalms isi birakmana kilonda gayet iyi zeynepte kac kilo almstn
Nuray elifimede gecmis olsun insallah ilerlemz
Funda defnem naslms simdi gecms olsun yine il disindsn heralde
Ayy maşallah o da cokmus. Sahsen ben tutamam o kadar:)))cnm tutması güzel de inş bizimki kadar tutmasın. 12 saat yapmadığını biliyorum ben zeynep ilayın. anasına çekmiş bende öyleydim bir zamanlar:)
Inşallah canim. Ben de izleyemedim seni bulursan eger link istiyorum canimkatrem inş çözülür biran önce nediyeyim.
ay bu inatlaşmalar ahhh küçük ergenmiş bunlar ay pardon minik ergen şşekerimmm:
wavsum hoşgeldin cnm
ben alpin amilyat işini anlamadım neler oldu azıcık anlatırmsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?