2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay katrem şu anben benim hiç mümkün değil inan. bi de ben wc ye gidince snirlenio gitme diye çok komikler yaaa ama bazen sinir bozabilolar. inş annenler gelir cnm sana da ii gelecek eminim berraya da

ay bu çocukların sağları solları belli olmuyoki kızlarya.
onlar neserse öyle yapıyolar bir bakıyosun iyiler bir bakıyosun bir anda kıriz geçire biliyorlar yani ..
ama artık iyice büyüdülerya eşimdedi yo geçen artık iyice bebeklikten çıktı diye ..

Canim ulusta cocuk hastanesi var oraya goturduk .iki dr a gosterdk ikiside ayniseyleri soyledi .cok hafif dilbagi varmis ameliyata gerek yok dediler bitanesi docentti.birazdaha buyuyunce tekrar bakariz dedi

Anladim canim ozamn annenler biran once gelir insallah alpte ustuste cok hasta oldgu zaman bende cok yiprnyorumda oyuzden dedim

Funda canjm cok gecmis olsunsimdi nasil

Bu arada fundacim cok gecnis olsun canim yaa Simdi nasil acaba defne.

Nuraycim elifime de gecmis olsun inşallah ilerlemez canim

sağolun kızlar
çok şükür daha iyi
balgam kaynaklı kusuyor dedi dr
çok şükür dün geceden beri kusmadı

wavvs cnm evet il dışındayım
sabah geldim yine

Tunaydin kizlar
Katre nuray funda gecmis olsun kuzulara
Berra yapmistir ins cisini...
Gulden video gelince paylas mutlaka keske sayfani kesmeselermis...
Yasemin oy cok az kalmis buralara sadece misafir olarak takilcak olmana uzuldum iletisimimiz hepten kesilecek o zaman, ins hersey istedigin gibi gonlunce olur cnm...
Songul Gulden sagolun kizlar babanne hediyemiz cok ozel olarak masada yerini aldi:)
Wavs sen nasilsin cnm donmussunuzdur evinize..

kızlar bu arada defne çok güzel çişini tuvalete yapıyor benimleyken ama kv yi görünce inatlaşıyor
haftasonu altına sadece 1 kere babasıyla parka gidince yaptı
ama dün kv lerde inatlaştı yapmadı
güç bela ikna ettim
sabaha kadar da çişini yapmamış.sabah uyanınca kv sakız ile ikna etmiş öyle yapmış.
sanırım ben yanında olunca çok daha rahat tuvalet eğitimi alacak

sağol canım benim

beni hoşgeldiniz ama gerçekten hediye süper yani.
evet yani ben o röportajı sırf sayfam için önemsedim yoksa önemli değiki banane dimi ama.
sinir oldum.
bu arada fundam dediğim gibi inatlaşır babanneyle baskı yapmamak gerekiyor çünkü..
neyse az kaldı iyice alışır sen yanındayken..

canım malesef çok kötü inatlaşıyor onlarla
nedenini henüz çözebilmiş değilim

buara tüm kuzularda genel bir inatlaşma söz konusu benim gördüğüm kadarıyla. öylee ya da böyle birileriyle inatlaşıo bu minik ergenler

ha ha dün dayanamadım yanağını ısırdım valla ay nasıl sinirlendi beni yemeeee diye ağlıo sıpam öpim annem diyorum öpmeee istemiyorum dio nasıl sinirlendi bi anda gülmemek için zor tuttum kendimi tam kameralıktı vallahi:)

ha hah a ne ısırıyon sen benim kuzumun yanağını bakyim.
eşimde arada yyapıyo sonrada nil onu sırnca kızıyo ha ha yapma sende öğrenmesin diyorum
ay size ne zsorucamya
nil bu ara anne meme emicem diye tutturuyo ve ben neasın bir yöntem izleyeyim bulamadım
sonra 2 3 kere yalıyo tamam
ben emmediği içinmi istek duyuyo diyorum ama işin içinden çıkamadımyani.
neyin özlemi bu acabayada neyin belirtisi.

benim kız da babasına gel oğlum memenı em dio:) kendi göğsüne yanaştırıo.eşim gülmekten ölüo:) valla cnm nasıl davranmalısın bilemedim ki

ay çok güldüm ya
defne de bişeyler söylediğinde defneye "ama sen bana gel beni ye diyorsun" diyorum
o da bana gel beni ye diyor
bende gidip gıdısından vs yermiş gibi yapıyorum
kıkır kıkır gülüyor sıpa

valla canım defne de haftasonu bana aynısını yaptı
yalnız defne yalamak yerine göğüslerimle baya baya oynadı
hatta yeter artık kızım kapatıyım dedimde bi hayır deyişi vardı ki anlatamam

benim kız da babasına gel oğlum memenı em dio:) kendi göğsüne yanaştırıo.eşim gülmekten ölüo:) valla cnm nasıl davranmalısın bilemedim ki
hahahah koptum ya
gel oğlum memeni em
nerden aklına geliyor bunların

ya kızlar haftasonu defnenin beni bir sevmesi vardı anlatamam
her yerimi okşuyor öpüyor
ayyy içim çok kötü oldu
sabahları beni öperk uyandırdı
kuzum benim ya
hatta sıpam bi ara işi abarttı beni yemeye kalktı
kolum,boynum,bacaklarım ısırık içinde
işin kötüsü çok fena ısırdı ve morardı
çok acıyınca da öpüyüm de geçsin diye öpüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…