- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.621
hoşgeldin cnm alp tuğra nasıl sen nasılsın. cnm zeynepte toplam da 10 kg ile doğuma gitmiştim. 12 ile tamamlayabilsem bari bunu:)
katrem inş çözülür biran önce nediyeyim.
ay bu inatlaşmalar ahhh küçük ergenmiş bunlar ay pardon minik ergen şşekerimmm:
wavsum hoşgeldin cnm
ben alpin amilyat işini anlamadım neler oldu azıcık anlatırmsın?
Evet canim hastaliklar cok yipratiyor gerçekten. Ama bayramda gidecez ve kaynimin düğünü de eylül de olacakmış uzun süre duracak gibiyim o yüzden şimdi gitmeyeyim dedim hem sinav var ondan sonra da tuvalet isini halletmek istiyorum bakalım. Annemler gelecek ne zaman olacagi belli degil de ramazandan once gelecekler inşallah. Onlari bekliyoruz.
Funda canjm cok gecmis olsunsimdi nasil
Bu arada fundacim cok gecnis olsun canim yaa Simdi nasil acaba defne.
Nuraycim elifime de gecmis olsun inşallah ilerlemez canim
Merhabalar hanimlar
Nur cok gecmis olsun canim insanim sinrleri yipranyo ya soyle annenlerin yanina gitmeyi dusunsene biraz olsun rahatlarsn hastalklar yoruyo insani
Guldencm ben izleyemedm ama insallah izlwyeblrim
Yasemn hadibakalim az kalms isi birakmana kilonda gayet iyi zeynepte kac kilo almstn
Nuray elifimede gecmis olsun insallah ilerlemz
Funda defnem naslms simdi gecms olsun yine il disindsn heralde
çok sevindim wavsum inş gerek kalmaz cnm..Canim ulusta cocuk hastanesi var oraya goturduk .iki dr a gosterdk ikiside ayniseyleri soyledi .cok hafif dilbagi varmis ameliyata gerek yok dediler bitanesi docentti.birazdaha buyuyunce tekrar bakariz dedi
sağol canım benimTunaydin kizlar
Katre nuray funda gecmis olsun kuzulara
Berra yapmistir ins cisini...
Gulden video gelince paylas mutlaka keske sayfani kesmeselermis...
Yasemin oy cok az kalmis buralara sadece misafir olarak takilcak olmana uzuldum iletisimimiz hepten kesilecek o zaman, ins hersey istedigin gibi gonlunce olur cnm...
Songul Gulden sagolun kizlar babanne hediyemiz cok ozel olarak masada yerini aldi:)
Wavs sen nasilsin cnm donmussunuzdur evinize..
canım malesef çok kötü inatlaşıyor onlarlabeni hoşgeldiniz ama gerçekten hediye süper yani.
evet yani ben o röportajı sırf sayfam için önemsedim yoksa önemli değiki banane dimi ama.
sinir oldum.
bu arada fundam dediğim gibi inatlaşır babanneyle baskı yapmamak gerekiyor çünkü..
neyse az kaldı iyice alışır sen yanındayken..
yanlız ben o minik ergenleri yiyecem haberleri yokkk..:):):):)buara tüm kuzularda genel bir inatlaşma söz konusu benim gördüğüm kadarıyla. öylee ya da böyle birileriyle inatlaşıo bu minik ergenler
ha hah a ne ısırıyon sen benim kuzumun yanağını bakyim.ha ha dün dayanamadım yanağını ısırdım valla ay nasıl sinirlendi beni yemeeee diye ağlıo sıpam öpim annem diyorum öpmeee istemiyorum dio nasıl sinirlendi bi anda gülmemek için zor tuttum kendimi tam kameralıktı vallahi:)
benim kız da babasına gel oğlum memenı em dio:) kendi göğsüne yanaştırıo.eşim gülmekten ölüo:) valla cnm nasıl davranmalısın bilemedim kiha hah a ne ısırıyon sen benim kuzumun yanağını bakyim.
eşimde arada yyapıyo sonrada nil onu sırnca kızıyo ha ha yapma sende öğrenmesin diyorum
ay size ne zsorucamya
nil bu ara anne meme emicem diye tutturuyo ve ben neasın bir yöntem izleyeyim bulamadım
sonra 2 3 kere yalıyo tamam
ben emmediği içinmi istek duyuyo diyorum ama işin içinden çıkamadımyani.
neyin özlemi bu acabayada neyin belirtisi.
ay çok güldüm yaha ha dün dayanamadım yanağını ısırdım valla ay nasıl sinirlendi beni yemeeee diye ağlıo sıpam öpim annem diyorum öpmeee istemiyorum dio nasıl sinirlendi bi anda gülmemek için zor tuttum kendimi tam kameralıktı vallahi:)
valla canım defne de haftasonu bana aynısını yaptıha hah a ne ısırıyon sen benim kuzumun yanağını bakyim.
eşimde arada yyapıyo sonrada nil onu sırnca kızıyo ha ha yapma sende öğrenmesin diyorum
ay size ne zsorucamya
nil bu ara anne meme emicem diye tutturuyo ve ben neasın bir yöntem izleyeyim bulamadım
sonra 2 3 kere yalıyo tamam
ben emmediği içinmi istek duyuyo diyorum ama işin içinden çıkamadımyani.
neyin özlemi bu acabayada neyin belirtisi.
hahahah koptum yabenim kız da babasına gel oğlum memenı em dio:) kendi göğsüne yanaştırıo.eşim gülmekten ölüo:) valla cnm nasıl davranmalısın bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?