2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay yaseminim bilemedimya .
fundam defnem çok özlüyo seni ondan böyle yapıyo bence cnm.
ay şu meme emmesini bir ara sizin kıreşin pedagokuna sora bilirmisin cnm bizdaha başlamadığımız için ben soramıyorum.

herzamanki gibi 3 kişi yanlız yaseminde gidince kalıcaz 2 fundacım artık watsaptan devam edelim bari
nasılsa kimse bize yazmıyo ha ha ha ha ha.==:):):)

ay yaseminim bilemedimya .
fundam defnem çok özlüyo seni ondan böyle yapıyo bence cnm.
ay şu meme emmesini bir ara sizin kıreşin pedagokuna sora bilirmisin cnm bizdaha başlamadığımız için ben soramıyorum.
evet canım özlediği için yapıyor
beni sevmesi,okşaması,öpmesi çok hoşuma gidiyor ama içim de burkuluyor
sorarım canım neden sormayım

herzamanki gibi 3 kişi yanlız yaseminde gidince kalıcaz 2 fundacım artık watsaptan devam edelim bari
nasılsa kimse bize yazmıyo ha ha ha ha ha.==:):):)
evet canım zaten bizim için en mantıklısı whatsapp dan devam etmek olacak

Ya meme isi bizde de var.bakicam faln diyo. .kardessle konusmk icin gobegimi acinca drek Memişe bakcm diyo.esim de bana kiziyo sanki ben gosteriyomusum gibi.

ben bilmem
artık iyice boş kaldı buralar
biz güldenimle whatsapp a geçeceğiz böyle devam ederse

Ay kizlar cumartesi aksam cok komik oldu.evdeydim ruj sürmüştüm merym gördü o bnmdi bende istyorum dedi aldik ona da surduk. Cis eğitimine basldgmzda her cisini yaptgnda ödül olarak ruj sürmüştük diger oduller ise yaramayinca...nneyse aklinda kalmis uzun zmndr da susurmemistik.aradsn biraz zamn gecti kek yiyordu annecimm cis yaplim ödül alalım tamam mi dedi.tamam dedim gotrdm wcye otururkn diyorki ama kek ödül olarak verilmez:))))

Ruj istyorms cadi

aynen fundam bak kimse girmezse geçeriz watsaba ona göre ozaman sende giricen arada yasemin hanımcım
ama ziyaretçi olarak değil ziyaretçi giren normalde girer
alltarafı kullanıcı adını ve şifreni yazıcan.
oyyy maşallah meryemime he he akıllı kuzu..

Iyiyim canim bir hafta oldu donduk
Kizlar ne hediye alms sana merak ettim kv yede guzel hediye yapmissnz
Anneler gunumz kutlu olsn canim unuttum yazmayi
Sen naslsn kizlar nasil

kız ben yazıom aynı şifreyi de tel kabul etmio. yazdım şifreyi değiştiler filann yineolmadı. bi dahada denemedim. yoksa ziyaretci olmak daha zor diyeceklerin içinde kalıo he he:)

oh maşalah meryeme. bize artık ödül mödül hayretmio. iice sıkışmadan wc ye kesinlikle gitmio mümkün değil yani.

sibel cnm valla ruj merakı defnede de var
makyaj malzemesi gördüğü zaman çıldırıyor resmen

sağol wavsum seninde anneler günün kutlu olsun şekerim.
yaseminim ama sonuçta tuvalete yapıyor dimi zeynebim .
siz çok iyi gidiyordunuzya nazarmı deydiki kuzuma.
bende çok korkuyorum nazar deyecek diye.

sağol wavsum seninde anneler günün kutlu olsun şekerim.
yaseminim ama sonuçta tuvalete yapıyor dimi zeynebim .
siz çok iyi gidiyordunuzya nazarmı deydiki kuzuma.
bende çok korkuyorum nazar deyecek diye.
cnm bezi attık uzun zaman oldu çok şükür. ama günboyu çok uzun süre tutuo. mesela hafta sonu nerdeyse 12 saatte yaptı. gece dersen sadece ilk yatırdığımda böyle yarım saat sonra filan oturtursam oturuo. bi daha mümkün değil oturmuo. sanırım en ağır uykuda oluo farketmio. gerisinde mümkün değil oturmuo lazımlığa.popişine soğuk değmesin diye lazımlığın her yanına peçete bile koyuyoum ama nafile oturmuo ki o bile boşa.mesela bu gece 1 de kaldıdım oturtamadım yok anne çişim dio. sonra 4 te yine kaldırdım yine yok. ama bazende yok deyip altına kaçırıo.ne olcak bilmem bize durum bu.nedir benim bu wc işinden çwktiğim yahu. önce kabızlık şimdi de bu. bugünümüze şükür tabi.

Ödül isini bizde kaldrdik aslinda ilk gunler yaptk sadece de yavrum görünce cani istemis oyle bi bahane söylüyor...bbi de kreste Nurcan teyze diye biri var bazen bana ozellkle nurcan teyzee diye sesleniyo bi de pis pis siritiyo....hayali kisilerle oyun oynuyo konusuyo faln cok hosuma gidiyo o bunlari yapinca

ah yaseminim ah inş çözülür biran önce cnm peki enbaşlarda gece otutturduğunda oturuyomuydu yeni mi başladı bu?
sibel nilde yapıyo çok komik oluyo dimi ama bu iyi birşeymiş he heh e:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…