2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar eger yazmazsanız kendı aranızda msjlasırsanız alınırım gercekten ben hergun gırmeye calısıyorum tel kafayı yedı sanıyede atıyo benı tabletten yazmak hıc hosuma gıtmıyo hem nıdanın yanında da olmuyo zaten:)
Sabah yazdım sonra temızlıge gırıstım ust katı hallettım beyzayı alınca da asagıyı temızlerım dedım kv de aradı bız gelıyoruz dıye hemen yemege gırıstım sımdı mutfak benı beklıyo yıne toplanmak ıcın sonrada cay faslı:)

Iyiyim canim bir hafta oldu donduk
Kizlar ne hediye alms sana merak ettim kv yede guzel hediye yapmissnz
Anneler gunumz kutlu olsn canim unuttum yazmayi
Sen naslsn kizlar nasil
Cok begendıgım ıkı parfum geldı cnm:)
Esımle anlastık ben bılmıyomusum gıdıp aldılar paket yaptırdılar:) ay bıde elımı opuyolar once cok tatlıydılar:)

benimmmm çaktırmaya kimse girmiyo diye duygu sömürüsü yapıyos belki girerler diye ama sen çaktırma...
hiç burdan vazgeçermiyiz şekerim.

günaydın kızlar.
kızlar şov tv 10 mayıs ana haber bültenini internetten baka bilirsiniz yanlız haberler açılınca 47 dakikaya getiririn haber orda başlıyo bilginize..

oyyyy biz duygu sömürüsü yaparken sen bizi de geçtin canım
yok şimdi senin hakkını yiyemeyiz sen yazıyorsun

Canlarr gunaydinnn
günaydın cnm
herkese günaydınnnn bi güne daha başladık çok şükür. nasıllsınız bakalımmm
günaydın cnm ben iyiyim sen nasılsın?

herkese günaydııın
günaydın canım

herkse kocamaaaan bi günaydın
ay ne güzel sabah sabah şenlenmiş buralar

Guldeeennnn cok cok guzelsiniz yaa..varya isyerinde olmasam hüngür hüngür aglardm xor tuttum kendimi...cnm arkadasm bnm

günaydın fundacım bugün daha iyiym çok şükür dün çok halsizdim. işten ayrılmayı bile düşündüm o derece. ama bugün daha iyiyim. defnecik nasıl olmuş...

Bu arada haftaya izinliyim...eşimin de izni vardi dogumdan önce son kez uc kişilik bir aile olarak biseyler yaplm istyoruz baklm...ondan sonra izin donusunde de az kalcak dogum izni icin....yasemin sana nasil ozeniyorm bi bilsen

sibel sağol tatlım ama çok acitasyon olmuş ben pek beğenmedim hem benim isteyim sayfamdan bahsedilmesiydi neyse.
bu arada ne yapıaksınız bakalım tatilemi gidiyonuz negüzel..

funda hanım funda hanım sizede günaydında bize günaydın yokmuş ekerimmmıh ıh ıh:
aşkolsun şekerim sana günaydın demez olurmuyum hiç?

günaydın fundacım bugün daha iyiym çok şükür dün çok halsizdim. işten ayrılmayı bile düşündüm o derece. ama bugün daha iyiyim. defnecik nasıl olmuş...
defne şükür daha iyi
okulda hiç kusmamış,evde de kusmamış

Bu arada haftaya izinliyim...eşimin de izni vardi dogumdan önce son kez uc kişilik bir aile olarak biseyler yaplm istyoruz baklm...ondan sonra izin donusunde de az kalcak dogum izni icin....yasemin sana nasil ozeniyorm bi bilsen
ohhh gezin bakalım bende izne ayrılınca bi sinoba kaçmak istiyorum ama kendime de güvenemiyoru:) valla ne yalan söylim bi an önce hamilelik bitsin istiyorum cnm sağlıkla.

Evt guldencm sayfandan bahsetnemisler ama yinede guzeldi yaa.gun gün cekmissinz nili ne guzel...
valla maddi durumlar uzun bi tatil icin elverisli degil ama günü birlik biyerlrre gigidebilirz.istanbulu da gezmedik hic firsat belki biraz ist. Gezerz hic biyere gitmesem de evimde olsam ona da razıyım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…