- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.661
Cok begendıgım ıkı parfum geldı cnm:)Iyiyim canim bir hafta oldu donduk
Kizlar ne hediye alms sana merak ettim kv yede guzel hediye yapmissnz
Anneler gunumz kutlu olsn canim unuttum yazmayi
Sen naslsn kizlar nasil
benimmmm çaktırmaya kimse girmiyo diye duygu sömürüsü yapıyos belki girerler diye ama sen çaktırma...Kızlar eger yazmazsanız kendı aranızda msjlasırsanız alınırım gercektenben hergun gırmeye calısıyorum tel kafayı yedı sanıyede atıyo benı tabletten yazmak hıc hosuma gıtmıyo hem nıdanın yanında da olmuyo zaten:)
Sabah yazdım sonra temızlıge gırıstım ust katı hallettım beyzayı alınca da asagıyı temızlerım dedım kv de aradı bız gelıyoruz dıye hemen yemege gırıstım sımdı mutfak benı beklıyo yıne toplanmak ıcın sonrada cay faslı:)
günaydın sibelcimmm:Canlarr gunaydinnn
iyiyiz efenim siz nasılsınız bakalım?herkese günaydınnnn bi güne daha başladık çok şükür. nasıllsınız bakalımmm
oyyyy biz duygu sömürüsü yaparken sen bizi de geçtin canımKızlar eger yazmazsanız kendı aranızda msjlasırsanız alınırım gercektenben hergun gırmeye calısıyorum tel kafayı yedı sanıyede atıyo benı tabletten yazmak hıc hosuma gıtmıyo hem nıdanın yanında da olmuyo zaten:)
Sabah yazdım sonra temızlıge gırıstım ust katı hallettım beyzayı alınca da asagıyı temızlerım dedım kv de aradı bız gelıyoruz dıye hemen yemege gırıstım sımdı mutfak benı beklıyo yıne toplanmak ıcın sonrada cay faslı:)
günaydın cnmCanlarr gunaydinnn
günaydın cnm ben iyiyim sen nasılsın?herkese günaydınnnn bi güne daha başladık çok şükür. nasıllsınız bakalımmm
günaydın canımherkese günaydııın
aşkolsun şekerim sana günaydın demez olurmuyum hiç?funda hanım funda hanım sizede günaydında bize günaydın yokmuş ekerimmmıh ıh ıh:
defne şükür daha iyigünaydın fundacım bugün daha iyiym çok şükür dün çok halsizdim. işten ayrılmayı bile düşündüm o derece. ama bugün daha iyiyim. defnecik nasıl olmuş...
ohhh gezin bakalım bende izne ayrılınca bi sinoba kaçmak istiyorum ama kendime de güvenemiyoru:) valla ne yalan söylim bi an önce hamilelik bitsin istiyorum cnm sağlıkla.Bu arada haftaya izinliyim...eşimin de izni vardi dogumdan önce son kez uc kişilik bir aile olarak biseyler yaplm istyoruz baklm...ondan sonra izin donusunde de az kalcak dogum izni icin....yasemin sana nasil ozeniyorm bi bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?