- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.681
iş yerinde izledim çoook güzeldi ya en güzel anne gülden :)günaydın kızlar.
kızlar şov tv 10 mayıs ana haber bültenini internetten baka bilirsiniz yanlız haberler açılınca 47 dakikaya getiririn haber orda başlıyo bilginize..
teşekkür ederim cnm ama bütün anneler güzel ve özel bence..iş yerinde izledim çoook güzeldi ya en güzel anne gülden :)
cnm illa ki ilk zamanlar çok zorlıycak ama bundan kçış yok. her yaşta başka zorluklar olacak. biz neler yaşıycaz bekleyip görcez.ama şuan bedenen çok zorlanıorum en azından doğum olduğunda vücudumuz bi nebze rahatlamş olacak. karnım çok zorluo beni.zeynepte bu kadar değildim . buna şükür tabi hala çalışabiliyorumYani yasemn hem bitsin istyorum hem bitmesin..gozm korkuyo iki taneyle nasil olcak diye
cnm bu haftayı bitirirsek inş sıkıntı olmaz.36 yı dolduralım da hayırlısıyla.zaten 38+5 de alcak dr. ama nedense 25 inde doğurasım var he he:)yaseminim hayırlısıyla iş ama artık sıkıntı yok benim dr bana 36 hafta olsun yeterki sonra nezaman isterse doğa bilir demişti sende ona geldin bundan sonra hayırlısı cnm..
evet nili gün gün çektik cnm bu ara çektirmiyo kendini sıpa çekildiğini anlayınca hemen susuyo..
olsun çocuğunla eşinle zaman geçirmek bile güzel cnm..
yaklandınnnn slm sabah yok mu bizeeee:) napıosn baklımiş yerinde izledim çoook güzeldi ya en güzel anne gülden :)
günaydın dedim kız görmedin mi hem çalışıyorum hem de takip etmeye çalışıyorum nasılsın bakalım iyicene almışsın kiloları söylemeycektim ama sen sordun :)yaklandınnnn slm sabah yok mu bizeeee:) napıosn baklım
dur daha bunlar ii günlerin diomuşum:) cnm şuana da pek uyuduğum söylenemez zaten. zeynepte uyumayan bi bebekti inş bu sefer öyle olmaz:)Ay bilmiyorum yasemn meryem de çok zorlanmistim uyku anlamnda ondan korkuyorum sanirim.hamilelik bnm fena degil ya yorgunluk var biraz bel bacak ağrım var ama asiri rahatsz oldgumu soyleyemem:))bu sabh itibaryle sanirim 8kg aldim bklim
aaaa ne kadar ayıp öyle söylenir mi kim kg almış ki. altı üstü 10 kilocuk:)günaydın dedim kız görmedin mi hem çalışıyorum hem de takip etmeye çalışıyorum nasılsın bakalım iyicene almışsın kiloları söylemeycektim ama sen sordun :)
ben iyiyim canım çalışıyorum işte haftaya rapor alacam kız kardeşim izin aldı 4 günlüğüne cuma akşam biniyo ankaradan bir seneyi geçgin göremiyorum ilk defa bu kadar uzun oldu çok özledim
allah kavuştursun cnmgünaydın dedim kız görmedin mi hem çalışıyorum hem de takip etmeye çalışıyorum nasılsın bakalım iyicene almışsın kiloları söylemeycektim ama sen sordun :)
ben iyiyim canım çalışıyorum işte haftaya rapor alacam kız kardeşim izin aldı 4 günlüğüne cuma akşam biniyo ankaradan bir seneyi geçgin göremiyorum ilk defa bu kadar uzun oldu çok özledim
aaaaaaaaaaaminnnnnnnnn:) ins cnm...yasemin cnm inşallah ömer paşa bol uykulu,yemesinde sorun olmayan,kaka problemi yaşamayacağın(kabızlık anlamında), seni hiç üzmeyecek bi bebek olur
bu arada gelininizden bi haber var mı?
ay bol bol dua ediyorum
rabbim inşallah onların da kucağını doldurur
aaaaaaaaaaaminnnnnnnnn:) ins cnm...
ay yrn söyliycektim cnm ama sorunca dayanadım. haftasonu kese göründü çok şükür. ama alttan muayeneyle. yarın kesinleşek inş. rabbim tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin . kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. dualarınız için de allah razı olsn:)
ayyy gerçekten mi canımaaaaaaaaaaaminnnnnnnnn:) ins cnm...
ay yrn söyliycektim cnm ama sorunca dayanadım. haftasonu kese göründü çok şükür. ama alttan muayeneyle. yarın kesinleşek inş. rabbim tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin . kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. dualarınız için de allah razı olsn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?