2012 kasım bebekleri büyüyor..

yaseminim hayırlısıyla iş ama artık sıkıntı yok benim dr bana 36 hafta olsun yeterki sonra nezaman isterse doğa bilir demişti sende ona geldin bundan sonra hayırlısı cnm..
evet nili gün gün çektik cnm bu ara çektirmiyo kendini sıpa çekildiğini anlayınca hemen susuyo..
olsun çocuğunla eşinle zaman geçirmek bile güzel cnm..

Yani yasemn hem bitsin istyorum hem bitmesin..gozm korkuyo iki taneyle nasil olcak diye
cnm illa ki ilk zamanlar çok zorlıycak ama bundan kçış yok. her yaşta başka zorluklar olacak. biz neler yaşıycaz bekleyip görcez.ama şuan bedenen çok zorlanıorum en azından doğum olduğunda vücudumuz bi nebze rahatlamş olacak. karnım çok zorluo beni.zeynepte bu kadar değildim . buna şükür tabi hala çalışabiliyorum

cnm bu haftayı bitirirsek inş sıkıntı olmaz.36 yı dolduralım da hayırlısıyla.zaten 38+5 de alcak dr. ama nedense 25 inde doğurasım var he he:)

Ay bilmiyorum yasemn meryem de çok zorlanmistim uyku anlamnda ondan korkuyorum sanirim.hamilelik bnm fena degil ya yorgunluk var biraz bel bacak ağrım var ama asiri rahatsz oldgumu soyleyemem:))bu sabh itibaryle sanirim 8kg aldim bklim

yaklandınnnn slm sabah yok mu bizeeee:) napıosn baklım
günaydın dedim kız görmedin mi hem çalışıyorum hem de takip etmeye çalışıyorum nasılsın bakalım iyicene almışsın kiloları söylemeycektim ama sen sordun :)
ben iyiyim canım çalışıyorum işte haftaya rapor alacam kız kardeşim izin aldı 4 günlüğüne cuma akşam biniyo ankaradan bir seneyi geçgin göremiyorum ilk defa bu kadar uzun oldu çok özledim

Ay bilmiyorum yasemn meryem de çok zorlanmistim uyku anlamnda ondan korkuyorum sanirim.hamilelik bnm fena degil ya yorgunluk var biraz bel bacak ağrım var ama asiri rahatsz oldgumu soyleyemem:))bu sabh itibaryle sanirim 8kg aldim bklim
dur daha bunlar ii günlerin diomuşum:) cnm şuana da pek uyuduğum söylenemez zaten. zeynepte uyumayan bi bebekti inş bu sefer öyle olmaz:)

aaaa ne kadar ayıp öyle söylenir mi kim kg almış ki. altı üstü 10 kilocuk:)
gözün aydın cnm bende ablamı görmeyeli 7 ay oldu çok özledimmmmmmm

allah kavuştursun cnm

yasemin cnm inşallah ömer paşa bol uykulu,yemesinde sorun olmayan,kaka problemi yaşamayacağın(kabızlık anlamında), seni hiç üzmeyecek bi bebek olur
bu arada gelininizden bi haber var mı?
ay bol bol dua ediyorum
rabbim inşallah onların da kucağını doldurur

aaaaaaaaaaaminnnnnnnnn:) ins cnm...
ay yrn söyliycektim cnm ama sorunca dayanadım. haftasonu kese göründü çok şükür. ama alttan muayeneyle. yarın kesinleşek inş. rabbim tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin . kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. dualarınız için de allah razı olsn:)

ç

ay hadi inşallah cnm sorunsuz iş...

ayyy gerçekten mi canım
çok sevindim
rabbim tamamına erdirsin
onların da yüzü gülsün inşallah
ya çok sevindim anlatamam
sanki kendim için haber almış kadar mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…