- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.701
sağol canım benimallah kavuştursun cnm
ayy çok sevindim inşallah sorunsuz sıkıntısızı sağlıkla kucağına alır bebeğini :)aaaaaaaaaaaminnnnnnnnn:) ins cnm...
ay yrn söyliycektim cnm ama sorunca dayanadım. haftasonu kese göründü çok şükür. ama alttan muayeneyle. yarın kesinleşek inş. rabbim tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin . kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. dualarınız için de allah razı olsn:)
teşekkür ederim canım :)özcenanım gözün aydın şimdiden cnm
yaseminim bende dua adiyorum allahım hayırlısıyla versin inşşş...
amin cnm aminnnn: allahım isteywen herkese nasip etsin..sağolun kızlarr allah razı olsunnn... rabbim tamamına erdirsin inş. isteyen herkse nasip etsin inş.
amin canım aminnn..abimin de baba olabileceğini bilmek çok tarifsiz değişik bi duygu... rabbim kucağında görmeyi nasip etsin inş.
günaydın cnm aaaa nezaman gidiyo kaveler amann onlarda bir duradılar yani .. he he he::herkese günaydınnn... nasılsınız kızlar herşey yolundadır inş. sibel cnm yapacak bişey yok malesef onların da tatil değerlendirmesi işte... bizde sinopa gidelim derken kv erken gitme kararı alınca haliyle annemler erken gelecek doğal olarak bizim sinop işi yattı:) sağlık olsun
cnm kv nin yeğeninin 24 ünde düğünü var mecbur gidio yani. annemler salı gelcek o da salı gidecek işte. kp bahçe işleri nedeniyle haftasonu gitti zaten. ay bu gelgitlerden en çok kuzum etkilenio. neyse ki bu sefer son inş. ben bu wc işini de bu değişimlere bağlıyorum tepki verio kuzum. bi de sabah kv zeynebi bana şikayet edio kahvaltı da bi yumurta bi pekmez yio hiç bişey yediremiyorum o da tv karşısında yio onları bile diye. zeytin peynir hiç yemio dedi. sen varken hep birlikte yemeye kahvaltıya alışssa filan diye. bende ekmeğin arsına peyniri koyunca birazda uğraşınca yio bizle aslında filan dedim. zeynepte kucağıma geldi. peynir yermisin annecim dedim ama kocaman dedi. tamam dedim inat gibi baya peynir ekmek yedi kuzum .şaka gibiydi:)günaydın cnm aaaa nezaman gidiyo kaveler amann onlarda bir duradılar yani .. he he he::
canım benim ya ne desen boşCok cok sinirliyim ne kadar dusuncesiz insanlar yaaa...guya haftaya izne ayrilcaktim ya sevgili gorumcem de iznini ayarlamis sali gun bize geliyolarmis bu ne ya insan bi düşünür bu adamlarn izni bi yalnz kalsnlar izin sonuna dogru gidelim bari diye çok sinirliyum ve agliycam ya nerdeyse ...yyuh yani yuhhh
günaydın cnmgünaydın kızlar umarım herkes iyidir.
sibelim nediyeyim bilemedim.
günaydın canımherkese günaydınnn... nasılsınız kızlar herşey yolundadır inş. sibel cnm yapacak bişey yok malesef onların da tatil değerlendirmesi işte... bizde sinopa gidelim derken kv erken gitme kararı alınca haliyle annemler erken gelecek doğal olarak bizim sinop işi yattı:) sağlık olsun
hahaha ya bu çocuklar gerçekten kime nasıl davranacağını çok iyi biliyorcnm kv nin yeğeninin 24 ünde düğünü var mecbur gidio yani. annemler salı gelcek o da salı gidecek işte. kp bahçe işleri nedeniyle haftasonu gitti zaten. ay bu gelgitlerden en çok kuzum etkilenio. neyse ki bu sefer son inş. ben bu wc işini de bu değişimlere bağlıyorum tepki verio kuzum. bi de sabah kv zeynebi bana şikayet edio kahvaltı da bi yumurta bi pekmez yio hiç bişey yediremiyorum o da tv karşısında yio onları bile diye. zeytin peynir hiç yemio dedi. sen varken hep birlikte yemeye kahvaltıya alışssa filan diye. bende ekmeğin arsına peyniri koyunca birazda uğraşınca yio bizle aslında filan dedim. zeynepte kucağıma geldi. peynir yermisin annecim dedim ama kocaman dedi. tamam dedim inat gibi baya peynir ekmek yedi kuzum .şaka gibiydi:)
günaydın cnm aynen. önceden de zeytin yemio dediğinde bizim ki oturup bir güzel zeytin yemişti:) inat yapıolar herhalde. buarada bugece yorgan yastık ne varsa suladı sıpam. üstelik iki kez lazımlığa yaptırdım. ilki hemen yattıktan sonra 10 gibi. çünkü yapmadan yatmıştı. ikincisi de 11 buçukta. sonra bende uyumuş kalmışım ,aslında daha da yapmaz diye de rahat yatmıştım ki halletmiş sıpa. sabah sabah iki makine çamaişır attım yastık yorgan yıkanmış oldu:) napıcaz bilemm. çünkü 3 gibi filan kaldırdığımda yapmıo. ancak yeni yatıığı saatlerde kadırırsam yapıo puffffffhahaha ya bu çocuklar gerçekten kime nasıl davranacağını çok iyi biliyor
aslında gece yapmaması iyi uykusu blünmemiş oluyorgünaydın cnm aynen. önceden de zeytin yemio dediğinde bizim ki oturup bir güzel zeytin yemişti:) inat yapıolar herhalde. buarada bugece yorgan yastık ne varsa suladı sıpam. üstelik iki kez lazımlığa yaptırdım. ilki hemen yattıktan sonra 10 gibi. çünkü yapmadan yatmıştı. ikincisi de 11 buçukta. sonra bende uyumuş kalmışım ,aslında daha da yapmaz diye de rahat yatmıştım ki halletmiş sıpa. sabah sabah iki makine çamaişır attım yastık yorgan yıkanmış oldu:) napıcaz bilemm. çünkü 3 gibi filan kaldırdığımda yapmıo. ancak yeni yatıığı saatlerde kadırırsam yapıo puffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?