2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha hah a koptum zeynebe cnm inatlaşıyolar kesinlikle.
çiş olayı kötü olmuş ama olacak bunlar cnm yapacak birşey yok..
bu arada günaydın fundam sizde çişte durumlar nedir..
nilde sabaha karşı kalktığında herzaman yapmıyo..

cnm alıştırma külodu giydiriyorum zaten. ama bugün bi yazı okudum giydirmemek gerek dio. çocuk onu bez niyetine algılıo dio. ben zeynep uyuduktan sonra çarşafın üzerine alt açma bezleri var ya canbebenin filan onlardan seriyorum. ama benim sıpa yorganın yastığın üstünde yattığı için alt açmaya hiç bişey olmamış çarşafta damla yok yorgan yastık batmış:)

canım çişte sorun var
şöyle ki evde ve kreşte sorun yaşamıyoruz ama kv lerde malesef inat ediyor tuvalete gitmeyip altına yapıyor
nasıl aşacağız bu sorunu bilmiyorum
neden kvlerde inat ediyor onu anlamıyorum
ben olsam da kvlerde tuvalete gitmek istemiyor
ama evde hiç sorunsuz tuvalete gidiyoruz
kreşte de sorun yaşamıyoruz

canım defneyi uyuturken normal külot ile uyutuyorum,sonra o uyuduktan sonra alıştırma külodu giydiriyorum

cnm alıştırma külodu hava aldırmadığı için çocuğa uykuda bez hissini veriyormuş.yani o onu algılıo bez gibi. bende giydiriyorum ama nasıl olcak bilmem. giydirmemek en iyisi galiba. direkt ıslaklığı hissetmeli demek ki . süreci uzaltıo alıştırma külotları denio. ay zor bi süreç çünkü her daim biz başlarında değiliz.

kv yanlış kelimeler kullanıyo ola bilir cnm yada inatlaşıyodur.
muhtemelen oda oyüzden gitrmek istemiyordur..

alıştırma kilotları konusunda katılıyorum nuray söylemişti bana ve kesinlikle faydası oldu alıştırma sürecinde kızlar bende giyydirmiyorum artık tamamen kilotla yatarkende gündüzde..
belkide zeynebimde kilodu bez zannedip yapıyo yaseminim denesene bakalım hafta sonu en azından..

kv yanlış kelimeler kullanıyo ola bilir cnm yada inatlaşıyodur.
muhtemelen oda oyüzden gitrmek istemiyordur..

kızlar alıştırma külodu hakkında haklısınız aslında
belki de en doğrusu giydirmemek ama ben eve dönünceye kadar öyle idare edeceğiz
çünkü kv gece bez bağlamak konusunda benimle iddalaşıyor
hatta ona da alıştırma külodu almış olmama karşın o bez bağlıyor inatla

gülden cnm bilmiyorum kv nasıl konuşuyor ama orada kesinlikle tuvalete oturmak istemiyor

sen kesinlikle haklısın cundam ben diorum defnem sen izne ayrılınca çözecek buişi tamamen merak etme.
bir bez balayıp bağlamamakta çocuğun aklını karıştırıyormuş
biliyorsun onu bizde yaşadık ben hafta sonu açıyodum annemde aa söylemiyo deyip bağladıve nil ilk denediğşimde benle inatlaştı.
kafası karıştığı için. ben otuturuyorum o yapmıyo kaldırıyorum altına yapıyo çok korkmuştum ozaman neyseki 1 gün sürdü ankaraya gidip gelince öğrendi..

bende

giydirmiycem cnm bende zaten giydirsemde geçio çok bi faydası yok. giydrimezsem en fazla çarşafda batar. zaten alt açma seriorum sıkıntı yok alezde var.

aynen cnm muhtemelen öyle olacak
hatta muhtemelen biz de ankaraya gidip geldikten sonra defne bu işi tamamen halletmiş olacak

bu arada defnenin öğretmeni bugün defnenin sesini gönderdi bana
sağolsun hergün resmini de gönderiyor
çok mutlu oldum

aaaa watsaptansa banada gönderirmisin cnm?

Merhaba kızlar nasılsınız

Ay bi de biz baslasaydik su tuvalet işine. Siz anlattikca heycan basıyor. Su idrar alma isi hic iyi olmadi. Cok fena inatlasti kuzum. Korktu mu bilmiyorum. Sonuc olarak alamadik ve simdi hadi lazimliga yap desem bile agliyor. 2 hafta var unutur inşallah.

Guldencim izledim sizi harikaydıniz canim tebrikler:)

Sibelcim hic iyi olmamış ama hayirkisi canim. Planladigin gibi gitmiyor hic bisey iste.

Yasemincim maşallah zeynebe istahi duzelmis gibi artık. Inadina bile yiyor desene

hoşgeldin cnm nasıl oldu berracık. yok cnm tv karşısında olursa ya da eline telefon filan verirsem yio yoksa ancak işine geleni yio dondurma tatlı pasta ver hiç yok demio sağolsun. ama arada beni şaşırtmıo da değil bu sabah ki gibi:)

valla cnm o saydıklarını defne de çok seviyor

kızlar bu öğle arasında defneye 2 tane babet 1 tane de sandalet aldım
kendime bişey almak aklıma bile gelmezken defne söz konusu olunca kendimi tutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…