- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.741
çocukların geneli bayılıo sanırım cnm bunlara. ben ne kadar sakınsam da kv sağolsun çok önemliymiş gibi her öğünün arkasına tatlıyı ekliyor. biraz önce de aradığımda köfte yoğurt yedirdim arkasından da pasta yedirdim dio. eee pastayı yiyince sütü içmeden uyuyo. ama ona göre gündüz süt içmese de olur. zaten içirmio da. ben veya annem olunca gündüz uyumadan önce süt içip uyuyor. çünkü biz pastaydı tatlıydı vermiyoruz. pufffvalla cnm o saydıklarını defne de çok seviyor
cnm babetler bizim için bile sağlıklı değil ki ben giyiyorum malesef. çocuklar için uygun mu ki acaba. ben daha hiç giydirmedim. güle güle giysin tabi defnecik. çocuklara alırken hiç elimiz titremio zaten:)kızlar bu öğle arasında defneye 2 tane babet 1 tane de sandalet aldım
kendime bişey almak aklıma bile gelmezken defne söz konusu olunca kendimi tutamıyorum
ben hatırlamıyorum kimse onu. demek ki ben buralarda değilmişim o zamanlar:)kızlar bu arada alakasız olacak ama bizler hamileyken erken doğum yapan bi ikiz annesi vardı(yanlış hatırlamıyorsam 27. haftada doğum yapmıştı)
çocuklardan birisinin hayati tehlikesi vardı
ne oldu acaba?
canım insan kendi bakmayınca öyle oluyor malesefçocukların geneli bayılıo sanırım cnm bunlara. ben ne kadar sakınsam da kv sağolsun çok önemliymiş gibi her öğünün arkasına tatlıyı ekliyor. biraz önce de aradığımda köfte yoğurt yedirdim arkasından da pasta yedirdim dio. eee pastayı yiyince sütü içmeden uyuyo. ama ona göre gündüz süt içmese de olur. zaten içirmio da. ben veya annem olunca gündüz uyumadan önce süt içip uyuyor. çünkü biz pastaydı tatlıydı vermiyoruz. pufff
cnm babet neden sağlıksız ki?cnm babetler bizim için bile sağlıklı değil ki ben giyiyorum malesef. çocuklar için uygun mu ki acaba. ben daha hiç giydirmedim. güle güle giysin tabi defnecik. çocuklara alırken hiç elimiz titremio zaten:)
canım hamileydik o zamanben hatırlamıyorum kimse onu. demek ki ben buralarda değilmişim o zamanlar:)
VAlla canım 1 haftadır dolaşıyorum en sonunda çocuk ayakkabısı satan bi mağaza buldum oradan aldımkatre teşekkür ederim cnm berracık ityi değilmi?
fundam nerden aldın cnm ve kaç tl nile çok acil sandelet, sipor ve normal ayakkabı almam lazım ya nilin ayakları çok hızlı büyüyor yetişemiyorum..
cnm zeynep kimle giderse gitsin 1 tane alır bi tane bi tane diye gidio zaten. tabi ben sürekli diyorum bizimkilere istese de almayın diye belki ondandır. nilin ve defnenin ayakları kaç numaraki. bizimki de ince sayılmaz. 24 şuan sanırım:)malesef yaseminim bende evde yokken niln yediklerine engel olamıyorum ben varken okadar abartmıyo yani yiyecekse 1 hakkıvar.
markete giderken anlaşıyoruz sadece 1tane alıcaksın diye tamam deyip 1 tane alıyo.
marketteki kız diyo annanesiyle gelince öyle yapmıyo onu istrim bunu isterim diyo diyo ee. annane alıyo çünkü ondan..
canım defnenin ki 25 ama bazı markaların ki dar kalıp olduğu için 26 oluyor o markalardacnm zeynep kimle giderse gitsin 1 tane alır bi tane bi tane diye gidio zaten. tabi ben sürekli diyorum bizimkilere istese de almayın diye belki ondandır. nilin ve defnenin ayakları kaç numaraki. bizimki de ince sayılmaz. 24 şuan sanırım:)
teşekkür ederim canım daha iyileri zeynebin olsungüle güle giysin cnm çok tatlılar... bize de yalık bi ayakkabı laızm bakalım
cnm düz olmasından kaynaklı ama dediğin gibiyse sıkıntı olmaz sanırım. bizim giydiklerimiz var ya dümdüz onlar sağlıksız. senin aldıkların tabandan destekli sanırım sıkıntı olmazcanım insan kendi bakmayınca öyle oluyor malesef
benim evime ketçap mayones girmez ama kv defneye ketçap yediriyor sanki çok önemli bişeymiş gibi
ne yapacaksın malesef öyle oluyor
cnm babet neden sağlıksız ki?
valla ortopedik taban,tam deri aldım ama bilmiyorum
ortopedik tabanlı canım aldıklarımcnm düz olmasından kaynaklı ama dediğin gibiyse sıkıntı olmaz sanırım. bizim giydiklerimiz var ya dümdüz onlar sağlıksız. senin aldıkların tabandan destekli sanırım sıkıntı olmaz
o zaman zaten sıkıntı yok cnm... güle güle rahatlıkla giysin kuzum....ortopedik tabanlı canım aldıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?