2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar bu arada alakasız olacak ama bizler hamileyken erken doğum yapan bi ikiz annesi vardı(yanlış hatırlamıyorsam 27. haftada doğum yapmıştı)
çocuklardan birisinin hayati tehlikesi vardı
ne oldu acaba?

valla cnm o saydıklarını defne de çok seviyor
çocukların geneli bayılıo sanırım cnm bunlara. ben ne kadar sakınsam da kv sağolsun çok önemliymiş gibi her öğünün arkasına tatlıyı ekliyor. biraz önce de aradığımda köfte yoğurt yedirdim arkasından da pasta yedirdim dio. eee pastayı yiyince sütü içmeden uyuyo. ama ona göre gündüz süt içmese de olur. zaten içirmio da. ben veya annem olunca gündüz uyumadan önce süt içip uyuyor. çünkü biz pastaydı tatlıydı vermiyoruz. pufff

kızlar bu öğle arasında defneye 2 tane babet 1 tane de sandalet aldım
kendime bişey almak aklıma bile gelmezken defne söz konusu olunca kendimi tutamıyorum
cnm babetler bizim için bile sağlıklı değil ki ben giyiyorum malesef. çocuklar için uygun mu ki acaba. ben daha hiç giydirmedim. güle güle giysin tabi defnecik. çocuklara alırken hiç elimiz titremio zaten:)

kızlar bu arada alakasız olacak ama bizler hamileyken erken doğum yapan bi ikiz annesi vardı(yanlış hatırlamıyorsam 27. haftada doğum yapmıştı)
çocuklardan birisinin hayati tehlikesi vardı
ne oldu acaba?
ben hatırlamıyorum kimse onu. demek ki ben buralarda değilmişim o zamanlar:)

canım insan kendi bakmayınca öyle oluyor malesef
benim evime ketçap mayones girmez ama kv defneye ketçap yediriyor sanki çok önemli bişeymiş gibi
ne yapacaksın malesef öyle oluyor

cnm babetler bizim için bile sağlıklı değil ki ben giyiyorum malesef. çocuklar için uygun mu ki acaba. ben daha hiç giydirmedim. güle güle giysin tabi defnecik. çocuklara alırken hiç elimiz titremio zaten:)
cnm babet neden sağlıksız ki?
valla ortopedik taban,tam deri aldım ama bilmiyorum

ben hatırlamıyorum kimse onu. demek ki ben buralarda değilmişim o zamanlar:)
canım hamileydik o zaman
ay kızın ismini de hatırlayamadım ki
songül olsa hemen hatırlardı

mesela bir de sedef (apple86) idi sanırım o vardı
o da eylülde doğum yapmıştı
o da erken doğuranlardan dı

bak daha düşündükçe kimbilir kimler gelecek aklıma

katre teşekkür ederim cnm berracık ityi değilmi?
fundam nerden aldın cnm ve kaç tl nile çok acil sandelet, sipor ve normal ayakkabı almam lazım ya nilin ayakları çok hızlı büyüyor yetişemiyorum..

malesef yaseminim bende evde yokken niln yediklerine engel olamıyorum ben varken okadar abartmıyo yani yiyecekse 1 hakkıvar.
markete giderken anlaşıyoruz sadece 1tane alıcaksın diye tamam deyip 1 tane alıyo.
marketteki kız diyo annanesiyle gelince öyle yapmıyo onu istrim bunu isterim diyo diyo ee. annane alıyo çünkü ondan..

katre teşekkür ederim cnm berracık ityi değilmi?
fundam nerden aldın cnm ve kaç tl nile çok acil sandelet, sipor ve normal ayakkabı almam lazım ya nilin ayakları çok hızlı büyüyor yetişemiyorum..
VAlla canım 1 haftadır dolaşıyorum en sonunda çocuk ayakkabısı satan bi mağaza buldum oradan aldım
yani aynı sorun bizde de var
defnenin ayakları da çabuk büyüyor
bir de bizim şöyle bi sorunumuz var: defnenin ayakları etli
tarak kısmına uygun ayakkabı bulmak zor biraz
düneşime söyledim kv ye para verdi, kv sandalet almış bugün kreşten resim gönderdi öğretmenimiz bi baktım defnenin ayağına büyük ama tarak kısımları nedeniyle ayağını sıkmış(bugün ayakkabıcıya gösterdim.dedi ki bu ürün aslında deri bi ürün.çorapla giysin biraz ön taraf açılır daha rahat olur)artık kv nin aldığını çorapla giydirip açılmasını bekleyeceğiz

cnm zeynep kimle giderse gitsin 1 tane alır bi tane bi tane diye gidio zaten. tabi ben sürekli diyorum bizimkilere istese de almayın diye belki ondandır. nilin ve defnenin ayakları kaç numaraki. bizimki de ince sayılmaz. 24 şuan sanırım:)

kızlar defneye aldığım ayakkabılar bunlar
eğer beğendiğiniz olursa söyleyin ben buradan alır size gönderirirm

canım defnenin ki 25 ama bazı markaların ki dar kalıp olduğu için 26 oluyor o markalarda
özellikle nike ve adidasın kalıpları çok dar

cnm düz olmasından kaynaklı ama dediğin gibiyse sıkıntı olmaz sanırım. bizim giydiklerimiz var ya dümdüz onlar sağlıksız. senin aldıkların tabandan destekli sanırım sıkıntı olmaz

cnm düz olmasından kaynaklı ama dediğin gibiyse sıkıntı olmaz sanırım. bizim giydiklerimiz var ya dümdüz onlar sağlıksız. senin aldıkların tabandan destekli sanırım sıkıntı olmaz
ortopedik tabanlı canım aldıklarım

fundam defnem güle güle giyisin aynı nilinde ayakları etli ve boydan bütyük olsa bile o ön kısım sıkıyo oyüzden ben nile denetmeden alamıyorum aslında iyi olurdu alıp gönderme fikri ama bilemiyorumki olurmu oyüzden götürüp alıcam yarın akşam düşünüyorum bşiz bu hafta sonu bi arkadaşımızın köyüne gidicez nilden 1 ay büyük onunda kızı orda koştursun bizim sıpalar hem temiz hava alsın.
nil 27 nnumara giyiecek sanıyorum 26 numara sıkıyo ama kalıba göre deyişiyo ..

Fundacim hepsi cok güzelmiş canim Güle güle kullansin defnos.

Biz daha 22 giyiyoruz

Berra iyi gibi kizlar arada atesi cikiyor ama bisey yapamiyoruz inşallah gecer kendi kendine

Yasemincim inan tv karsisinda bile yemesi süt icmesi cok güzel bisey maşallah canim inşallah daha da iyi olur. Biz de yine ayni dogru düzgün bisey yemeden geciyor gunlerimiz. Ne kilo aliyor ne boyu uzuyor. Cok üzülüyorum ama alıştım da artik sanırım. Düzelir inşallah diye bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…