- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.761
katrem berramda öyle büyüyecek birde çok hastalarnıyor kuzum buda etkiliyto kiloyu bence.Yasemincim inan tv karsisinda bile yemesi süt icmesi cok güzel bisey maşallah canim inşallah daha da iyi olur. Biz de yine ayni dogru düzgün bisey yemeden geciyor gunlerimiz. Ne kilo aliyor ne boyu uzuyor. Cok üzülüyorum ama alıştım da artik sanırım. Düzelir inşallah diye bekliyorum bakalım
katre bi ara bi mama içiyordunuz ne oldu işe yaramadı mı?Yasemincim inan tv karsisinda bile yemesi süt icmesi cok güzel bisey maşallah canim inşallah daha da iyi olur. Biz de yine ayni dogru düzgün bisey yemeden geciyor gunlerimiz. Ne kilo aliyor ne boyu uzuyor. Cok üzülüyorum ama alıştım da artik sanırım. Düzelir inşallah diye bekliyorum bakalım
Canim onu günde 2 tane icmesi gerekirken en fazla 1 tane bitirtebiliyorduk. Bize göre superdi o kadat icmesi bile ama işte kiloya etkisi olmuyor az icince. Bazen biraz olsin duzeldigi oluyor ama genel anlamda cok ic açıcı değilkatre bi ara bi mama içiyordunuz ne oldu işe yaramadı mı?
sanki iştahı daha iyi demiştin diye hatırlıyorum
günaydın cnmgünaydın kızlar.
sibel takılma cnm ne yapıcan oluyo böyle bazen düşüncesizlikler işte..
beni şekerim 2 gümndür girmiyosun bizemi alındın acaba tatlım.
ozamanda dedimya biz kızlar girsin diye duygu sömürüsü yapıyoruz tatlım .
sen girmezsen üzülürüm gerçekten telefonunda yokki mesaj atayım.. pufff:
gel beni gellll..
günaydın cnmgünaydın kızlar nasılsınız bakalım ay hava çok güzel ve ben zorla iş geldim yahu artık iç çekilmio devlet izne ayrıl derken var bi bildiği di mi ne zorluosam:) sibelcim takılma cnm napıcaksın yapacak bişey yok bişey desen hem onlar yine gelcek hem de senin eşinle huzurun kaçacak boşver. katre cnm berrama da rabbim şifa versin inş buna şükür. iştahı da açılır inş. güldenim napıon tatlım niloşum nasıl. funda defne nasıl cnm ayakkabıları beğendi mi ay sen şehir dışındamıydın.kafam karıştı. yarın da eşimin doğum günü üstelik kandil. hediye de almadım. lcw den bi tshirt bari alsaydım iyiydi ama gözüm kesmio nasıl gitcem yahu. yarın akşam bizde toplancaz sanırım bakalım nasipse. hem kandilde bi arada oluruz malum kv bizde. hemde eşime doğumgünü sürprizi olur. iş çıkışı bi de pasta alırım kuzum da babanın doğum günü deyip duruyo zaten sevinsin kuzum. buarada abimler dr ye gitmiş herşey yolunda çok şükür. 15 gün sonra gelin kalp atışlarını duyarız demiş. tek demiş buarada kızlar.
canım eylülün taktiğini uyguluyordur isteklerini yaptırmak içingünaydın yaseminim ay niloş akşam çok fenaydı herşeye ağladı resmen.
hatta ağlamıyo eylül gibi çılık atıyo ve isteklerinin olmasın istiyo sanıyorum eylülün istekleri olduğu için bizi deniyo bilmiyorum ne olacak..
bu arada abinler için çok sevindim cnm hayırlısı olsun.. inş hayırlısıyla alır kucağına..
cnm aynı durumlar bizde de var herşeyi ağlayarak istio. hatta akşam ben zeynebin odasına uzandım. zeynep babasını odasına çağırıo kule yapalım diye ağlamaklı konuşunca eşimde ağlamadan iste dio zeynep inatlaşıo daha çok ağlıo, kv kahkahayla nasıl gülüo o ağladıkça duymanız lazımdı. bekledim bekledim bktım biteceği yok benim sinir tepeme çıktı. gel buraya annecim ben yapayım dedim zeynebe geldi kuzum. ağlayana gülmek ne yaaa gıcık oluyorum. bi de sürekli olumsuz nitelio yok inat yok tembel yok şöyle. kırk kezde eşime yanında dedim inat filan deme sen dedikçe öğrenio diye. bunu duyduğu halde inadına yapıo resmen.günaydın yaseminim ay niloş akşam çok fenaydı herşeye ağladı resmen.
hatta ağlamıyo eylül gibi çılık atıyo ve isteklerinin olmasın istiyo sanıyorum eylülün istekleri olduğu için bizi deniyo bilmiyorum ne olacak..
bu arada abinler için çok sevindim cnm hayırlısı olsun.. inş hayırlısıyla alır kucağına..
canım sakin olcnm aynı durumlar bizde de var herşeyi ağlayarak istio. hatta akşam ben zeynebin odasına uzandım. zeynep babasını odasına çağırıo kule yapalım diye ağlamaklı konuşunca eşimde ağlamadan iste dio zeynep inatlaşıo daha çok ağlıo, kv kahkahayla nasıl gülüo o ağladıkça duymanız lazımdı. bekledim bekledim bktım biteceği yok benim sinir tepeme çıktı. gel buraya annecim ben yapayım dedim zeynebe geldi kuzum. ağlayana gülmek ne yaaa gıcık oluyorum. bi de sürekli olumsuz nitelio yok inat yok tembel yok şöyle. kırk kezde eşime yanında dedim inat filan deme sen dedikçe öğrenio diye. bunu duyduğu halde inadına yapıo resmen.
günaydın cnmamanın ağlama krizleri :O bizdede bol miktarda var şu sıra dönemleri sanırım :)
günaydın canlarım nasılsınız biz iuyiyiz şükür yoğun bir şekilde çalışmayua devam
funda ayakkabılara bayıldım benim minik ayağımda daha 22 giyiyo 21 olan ayakkabımız bile var :)
yasemin işi bırakmana az kalmış az daha sabır
güldenim canım arkadaşım maşallah sizeee kaç kez izledim videoyu bilinmez :)
sibel canım düşüncesiz insanlar olabiliyo bazen boşverr
katre canım ates ne durumda berra da
fundacım senin dediğin ikiz bebek annesi sude idi sanırım ay bide sedefi hatırladım şimdi birden onun zilli de çok tatlıydı kocaman olmuştur şimdi
hepinizi öptüm kuzulaar
ha ha haha çok güldüm park şimdilik şansmış cnm ama bebiş olunca sıkıntı olacak..gitmek isteyecek bebiş küçük falan o biraz sıkıntı..günaydın katrecim. ay bi park deliliğidir gidio yani. zeynepde çok sevio. şans mı şanssızlık mı diyim bilemedim ama park da evin önünde. balkona çıkıo eğer salıncakta çocuk varsa başlıo zeynep annee söylesene salıncamdan insinnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?