- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.781
hahahaha demek sahiplendi hagünaydın katrecim. ay bi park deliliğidir gidio yani. zeynepde çok sevio. şans mı şanssızlık mı diyim bilemedim ama park da evin önünde. balkona çıkıo eğer salıncakta çocuk varsa başlıo zeynep annee söylesene salıncamdan insinnnn:)
Haha ayy cok komik bunlar yaa:)) bizim de cevrede cok park var her sitenin parki var iyi oluyo uzakta degil allahtan ama balkondan görünmesi iyi değilmiş:)günaydın katrecim. ay bi park deliliğidir gidio yani. zeynepde çok sevio. şans mı şanssızlık mı diyim bilemedim ama park da evin önünde. balkona çıkıo eğer salıncakta çocuk varsa başlıo zeynep annee söylesene salıncamdan insinnnn:)
Berra da susmak bilmiyo canjm herseye agliyo sabrimi zorluyor. Özellikle disari da daha cok zorlanıyorum. Biri dokunsa uzaktan bile sevse basiyo çığlığı. Asosyal benim kizimgünaydın katrem ya bizimki ağlamakta değil resmen çılık atıyo ve bizi deniyo sıpa..
kesmiyo akşam eliyle dolaba vurdu sıpa sonra eli acıdı muhtemelen birdaha yapmadı bende hiç sesimi çıkartmadım..
cnm çocuk yokya sizin orda ondandır. bizde çocuk çok ama bizde onlardan öğreniyoruz ağlayıp dediklerimizi yaptırmayı.Berra da susmak bilmiyo canjm herseye agliyo sabrimi zorluyor. Özellikle disari da daha cok zorlanıyorum. Biri dokunsa uzaktan bile sevse basiyo çığlığı. Asosyal benim kizim
şükürler olsun canım benim iyiyimbetül cm erdem nsl sen nasıln burnunla ilgili sıkıntı klmadı di mi
inşallah çıkmaz canım park bizdede var sürekli istiyor ama çok zor ananemiz götürürse ancak işteGünaydın kızlar
Yasemincim abinlere cok sevindim canim. Inşallah rabbim tamamina erdirsin. Saglikla kucaklarina alsinlar.
Kalkar kalkmaz park diye sayiklayan bi kuzu vardi bugün biz dezorla bi kac lokma bişeyler yedirip parka indirdim. Cok duramadik gerci esiyordu ama biraz hava almış oldu.
Betülcüm ateş dunden beri cikmadi cok şükür canim. Inşallah çıkmaz bi daha. Sağol canim.
Aglama krizleri biz de had safhada zaten. Hic anlatmiim:)
canım aslında babasını beklemesi iyi çünkü tam yaza geleceği için öğle sıcağından kurtulmuş olacaksınızben şimdiden şanssızlıkmış gibi görmeye başladım cnm çünkü hava güzel inmek istio indiremeyincede kedi gibi bakıo üzülüyorum.üstelik nerdeyse hergün inio. bebiş olunca ilk zamanlar indiren olurda başbaşa kalınca babayı bekliycek mecbur
canım evde yalnız ya ondandırBerra da susmak bilmiyo canjm herseye agliyo sabrimi zorluyor. Özellikle disari da daha cok zorlanıyorum. Biri dokunsa uzaktan bile sevse basiyo çığlığı. Asosyal benim kizim
Yaa kizlar nasil vakit geciriyor acaba sizin bebeler evde. Yapcak bisey bulamıyoruz biz. Berra onceden resim yapmayi oyun hamuru oynamayi bazi oyuncaklariyla oynamayi severdi bays oyalanirdi. Simdi sıkıldı heralde hepsinden hic biri ilgisini cekmiyo. Varsa yoksa cizgi film izlemek istiyor. Ona da bi engel oluyorum iki oluyorum 3. De ben bile sıkılıyorum cocuk napsin diyip açıyorum. Ama cok da üzülüyorum.
aynen cnm öğlen edebilirsek zeynep uyur kalkar sonra bişyler filan yer derken babamız gelir zaten.hayırlısıyla o günler gelsin de:)canım aslında babasını beklemesi iyi çünkü tam yaza geleceği için öğle sıcağından kurtulmuş olacaksınız
canım evde yalnız ya ondandır
güle güle giyin canımaynen cnm öğlen edebilirsek zeynep uyur kalkar sonra bişyler filan yer derken babamız gelir zaten.hayırlısıyla o günler gelsin de:)
öğle arası lcw ye gittim eşime t shirt aldım. kızıma da 1 sweet 1 şapka 3 de t shirt aldım daha da alacaktım da vakit kalmadı:) kendime de başka bi yerden alt pijama aldım ... koştur koştur işe döndüm hava acaip sıcak öldümm
Evet canim ya kres cok mantıklı gerçekten. Tamam cok küçük geliyorlar gözüme. Kendim calisirken de hep derdim 5 yaştan önce göndermem diye ama evde tutmak da cok zormus cocuklari cok sıkılıyorlar gerçekten.çç
katrem ben oyuncaklarının bazılarını kaldırıyorum sonra kendi açıyo. çok mutlu oluyor. he he he: oynuyo onlarla yeni gibi ama sıkılıyolar işte bende oyüzden eylülde kıreşe başlatıcam. evde yapacak şey bulamıyo düşün sen öğretmensin bulamıyosun annem hiç bulamıyo tv kaçınılmaz oluyo..en iyisi başlasın dimi..
babalar tutmasa hepten dağıtacak kız anneleri kendilerini haha :). çok güzel şeyler var yaaa ama işte insanın gözü kalıo. daha iilri sizin kuzularınzın olsun kızlar. ihtiyaç bitmio ki hiç. gerçi bi sweet bi şapkaydı ihtiyaç ben ona 3 de t shirt ekledim ya neyse:)Güle güle kullansin zeynepcik cicilerini:) kiz annesi olmak ayrıcalıktir haha (burada su dil cikaran smileyi kullanmak isterdim.) :))))) cok güzel seyler oluyor kiz çocukları icin ve kiz anneleri hic tutamiyor kendini
DEFNE ELİMDE POŞET GÖRÜNCE HEMEN "ne aldın bana anne" diye merakla poşetleri açıyoraynen fundacım. bakalım napcak kuzum. ay tshirtler çok ilginç biri beş yaş biri iki üç yaş ikisini üst üste tuttum aynı :)
kızlar kreş çok işe yarıyorEvet canim ya kres cok mantıklı gerçekten. Tamam cok küçük geliyorlar gözüme. Kendim calisirken de hep derdim 5 yaştan önce göndermem diye ama evde tutmak da cok zormus cocuklari cok sıkılıyorlar gerçekten.
Ben de kaldiriyorum canım ama cikardigimda da bi kere oynayip bırakıyor.
yok canım ya erkek çocuklara da güzel kıyafetler varGüle güle kullansin zeynepcik cicilerini:) kiz annesi olmak ayrıcalıktir haha (burada su dil cikaran smileyi kullanmak isterdim.) :))))) cok güzel seyler oluyor kiz çocukları icin ve kiz anneleri hic tutamiyor kendini
canım ben bize küstü herhaldeyaseminim güle güle kullanın aldıklarınızı cnm..
bu arada eşininde doğum günü kutlu olsun güzel yıllarınız olsun hep birlikte cnm..
katrem çok sevindim böyle düşünmene sen buı konuda tecrubelisin sonuçta .
beniiiiii duy sesimi yaaaa:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?