- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.801
aaa çocuk bu canım mutlaka ihtiyacı olur :)babalar tutmasa hepten dağıtacak kız anneleri kendilerini haha :). çok güzel şeyler var yaaa ama işte insanın gözü kalıo. daha iilri sizin kuzularınzın olsun kızlar. ihtiyaç bitmio ki hiç. gerçi bi sweet bi şapkaydı ihtiyaç ben ona 3 de t shirt ekledim ya neyse:)
evet bence de o eteğin üstüne tişört şarttı :)di mi fundacım mesela geçen aldığım eteğin üstüne bugün ki shirt şarttı ha ha:) beni küsmez cnm da sıkıntı yoktur inş.
adam da arıza mı ne:) tövbe yaaa bi maşallah demezler milletle çene çalıolar.kızlar bu arada dün kv defneyi alışveriş merkezine götürüyormuş
karşıdan çocuklu bir çift gelmiş
adam kv ye "teyze kocaman çocuğu niye arabada taşıyorsun indir de yürüsün" demiş
kv de "oğlum 2,5 yaşında çocuk ufak daha demiş"
adam "teyze çocuğun annesi babası seni kandırmış bu çocuk 5 yaşında var" demiş
kv de "oğlum ne kandırması.ben bakıcı değil babaannesiyim çocuğun.çocuk 2,5 yaşında" demiş
adam kendi çocuklarını göstererek "teyze nasıl 2,5 yaşında olur?bizim çocuk 3 yaşında sizinkinin yarısı kadar" demiş
kv de "oğlum benim oğlumla gelin biraz iri o yüzden çocuk da iri" demiş
adamı zor ikna etmiş defnenin yaşına
Canim işte iki durumunda avantajları dezavantajlari var. Düşünüp tasinip hangisi daha iyi olacaksa ona göre karar vermek gerekiyor. Eğer sen çalışmıyor olsaydin gönderme kesinlikle derdim. Uzun süre kreşe giden cocuklarda da okuldsn sıkılma olabiliyor. Benim gözlemledigim şişirilmis bi ozguvenleri oluyor. Herseyi bilirim havasında geziyorlar minik ergenleryaseminim güle güle kullanın aldıklarınızı cnm..
bu arada eşininde doğum günü kutlu olsun güzel yıllarınız olsun hep birlikte cnm..
katrem çok sevindim böyle düşünmene sen buı konuda tecrubelisin sonuçta .
beniiiiii duy sesimi yaaaa:
a aaa niyemiş cnm erklere de çok güzel şeyler var artık ... yavaştan erkekleri savunmaya mı başlıyorum ne:)hoop noluyo burda kız anneleri ama neden hava atıyonuz napalım bu sektörün azizliğii
bende senin gibi düşünüyorum cnm zorunluluk yoksa erkenden kreşe gönderme taraftarı değilim . ama mecburiyet varsa yapacak bişey yok. mesela zeynebi kurtardık bi şekilde ama ömer muhtemelen en geç 30. ayında kreşte olur hatta 27 filan.Canim işte iki durumunda avantajları dezavantajlari var. Düşünüp tasinip hangisi daha iyi olacaksa ona göre karar vermek gerekiyor. Eğer sen çalışmıyor olsaydin gönderme kesinlikle derdim. Uzun süre kreşe giden cocuklarda da okuldsn sıkılma olabiliyor. Benim gözlemledigim şişirilmis bi ozguvenleri oluyor. Herseyi bilirim havasında geziyorlar minik ergenlertabi bu öğretmeninden okulundan cocugun kisiliginden de farklılıklar gösterebiliyor. Daha pek cok seyler var. Okul ve ogretmen cok etkili inşallah iyi olur nilosun okulu canim.
ikinci de bakarsın inş.:) çok fazla çeşit yok bu bi gerçek ama en azından eskiye nazaran daha renkli tarz şeyler var...Tamam tamam sözümü geri aldım:) Erkeklere de vardir belki ben hic onlarin reyonuna bakmayinca bilmiyom
Işte canim bi yanim böyle diyor bi yanimda evde tv izlemesinden daha mi iyi olur ki diyor. Karışık işler bu işlerbende sin gibi düşünüyorum cnm zorunluluk yosa erkenden kreşe gönderme taraftarı değilim . ammecburiyet varsa yapacak bişey yok. mesela zeynebi kurtardık bi şekilde ama ömer muhtemelen en geç 30. ayında kreşte olur hatta 27 filan.
maşallah dememiş adamadam da arıza mı ne:) tövbe yaaa bi maşallah demezler milletle çene çalıolar.
canım öyle deme erkekler için de güzel şeyler var artıkhoop noluyo burda kız anneleri ama neden hava atıyonuz napalım bu sektörün azizliğii
ee bi taraftan da erkek annesisin cnma aaa niyemiş cnm erklere de çok güzel şeyler var artık ... yavaştan erkekleri savunmaya mı başlıyorum ne:)
cnm ilerisini bilmem ama ben kreşten memnunumbende sin gibi düşünüyorum cnm zorunluluk yosa erkenden kreşe gönderme taraftarı değilim . ammecburiyet varsa yapacak bişey yok. mesela zeynebi kurtardık bi şekilde ama ömer muhtemelen en geç 30. ayında kreşte olur hatta 27 filan.
Amin inşallahikinci de bakarsın inş.:) çok fazla çeşit yok bu bi gerçek ama en azından eskiye nazaran daha renkli tarz şeyler var...
cnm çoğu kreşte de tv var. üzgünüm ama ben orda kaldıkları tüm saatleri dolu dolu ilgilenerek geçirdiklerini düşünmüyorum yani.ki bu da pek mümkün değil.istisna yerler vardır belki . yarım gün olanlarında durumu farklı tabi çünkü kısa süre ilgileniolar.Işte canim bi yanim böyle diyor bi yanimda evde tv izlemesinden daha mi iyi olur ki diyor. Karışık işler bu işler
aynen cnm benim yaMaşallah defnosa funda ne insanlar var ya hayret doğrusu.
canım defnelerin kreşte de tv varcnm çoğu kreşte de tv var. üzgünüm ama ben orda kaldıkları tüm saatleri dolu dolu ilgilenerek geçirdiklerini düşünmüyorum yani.ki bu da pek mümkün değil.istisna yerler vardır belki . yarım gün olanlarında durumu farklı tabi çünkü kısa süre ilgileniolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?