2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaa çocuk bu canım mutlaka ihtiyacı olur :)

kızlar bu arada dün kv defneyi alışveriş merkezine götürüyormuş
karşıdan çocuklu bir çift gelmiş
adam kv ye "teyze kocaman çocuğu niye arabada taşıyorsun indir de yürüsün" demiş
kv de "oğlum 2,5 yaşında çocuk ufak daha demiş"
adam "teyze çocuğun annesi babası seni kandırmış bu çocuk 5 yaşında var" demiş
kv de "oğlum ne kandırması.ben bakıcı değil babaannesiyim çocuğun.çocuk 2,5 yaşında" demiş
adam kendi çocuklarını göstererek "teyze nasıl 2,5 yaşında olur?bizim çocuk 3 yaşında sizinkinin yarısı kadar" demiş
kv de "oğlum benim oğlumla gelin biraz iri o yüzden çocuk da iri" demiş
adamı zor ikna etmiş defnenin yaşına

di mi fundacım mesela geçen aldığım eteğin üstüne bugün ki shirt şarttı ha ha:) beni küsmez cnm da sıkıntı yoktur inş.

adam da arıza mı ne:) tövbe yaaa bi maşallah demezler milletle çene çalıolar.

Canim işte iki durumunda avantajları dezavantajlari var. Düşünüp tasinip hangisi daha iyi olacaksa ona göre karar vermek gerekiyor. Eğer sen çalışmıyor olsaydin gönderme kesinlikle derdim. Uzun süre kreşe giden cocuklarda da okuldsn sıkılma olabiliyor. Benim gözlemledigim şişirilmis bi ozguvenleri oluyor. Herseyi bilirim havasında geziyorlar minik ergenler tabi bu öğretmeninden okulundan cocugun kisiliginden de farklılıklar gösterebiliyor. Daha pek cok seyler var. Okul ve ogretmen cok etkili inşallah iyi olur nilosun okulu canim.

hoop noluyo burda kız anneleri ama neden hava atıyonuz napalım bu sektörün azizliğii

bende senin gibi düşünüyorum cnm zorunluluk yoksa erkenden kreşe gönderme taraftarı değilim . ama mecburiyet varsa yapacak bişey yok. mesela zeynebi kurtardık bi şekilde ama ömer muhtemelen en geç 30. ayında kreşte olur hatta 27 filan.

Tamam tamam sözümü geri aldım:) Erkeklere de vardir belki ben hic onlarin reyonuna bakmayinca bilmiyom

Işte canim bi yanim böyle diyor bi yanimda evde tv izlemesinden daha mi iyi olur ki diyor. Karışık işler bu işler

adam da arıza mı ne:) tövbe yaaa bi maşallah demezler milletle çene çalıolar.
maşallah dememiş adam
ama defnenin 2,5 yaşında olduğuna ikna etmek zor olmuş
hoop noluyo burda kız anneleri ama neden hava atıyonuz napalım bu sektörün azizliğii
canım öyle deme erkekler için de güzel şeyler var artık
a aaa niyemiş cnm erklere de çok güzel şeyler var artık ... yavaştan erkekleri savunmaya mı başlıyorum ne:)
ee bi taraftan da erkek annesisin cnm

cnm ilerisini bilmem ama ben kreşten memnunum
ha şu da bi gerçek kendi annem ya da ben baksaydım ben de 3,5 yaşından önce göndermezdim
ama şuan kreşte içim rahat
düşünün bu hafta hastalığında şurupları bile kreşte içirdiler
ne rica etsem yapıyorlar
o açıdan şanslıyım

Işte canim bi yanim böyle diyor bi yanimda evde tv izlemesinden daha mi iyi olur ki diyor. Karışık işler bu işler
cnm çoğu kreşte de tv var. üzgünüm ama ben orda kaldıkları tüm saatleri dolu dolu ilgilenerek geçirdiklerini düşünmüyorum yani.ki bu da pek mümkün değil.istisna yerler vardır belki . yarım gün olanlarında durumu farklı tabi çünkü kısa süre ilgileniolar.

Maşallah defnosa funda ne insanlar var ya hayret doğrusu.
aynen cnm benim ya
teşekkür ederiz teyzesi tüm bebişlerimize maşallah
canım defnelerin kreşte de tv var
ama orada haftada 1 kez film izlettiriyorlar
geçen hafta rapunzeli seyrettirdiler mesela

ya bilmiyorum uyku saati bile tuhaf gelio bna o kadar çocuk nasıl aynı anda yatıp uyuyo. yani evde ki birebir uyutma gibi mümkün müü.. aman ne bileim ısınamadım şu kreş işine

herkese merhaba sabahtan duruşma vardı giremedim nasılsınız bakalım hanımlar

kreş işine ben de karşıydım erken yaşta yani ama rana arkadaş arıyo artık bakıcımız ona yetmiyo o yüzden sonbaharda kreşe verecem yani hiç olmazsa deneyecem bilmiyorum erken mi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…