- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.821
HOŞGELDİN cnmherkese merhaba sabahtan duruşma vardı giremedim nasılsınız bakalım hanımlar
kreş işine ben de karşıydım erken yaşta yani ama rana arkadaş arıyo artık bakıcımız ona yetmiyo o yüzden sonbaharda kreşe verecem yani hiç olmazsa deneyecem bilmiyorum erken mi değil mi
HOŞGELDİN cnm
bence değil
dediğim gibi ben defne için faydasını gördüm ama tabi kreş de önemli
içine sinen bi yer olursa hiç düşünme
ya düşün ben şehir dışındayım diye dün öğretmeni sesini çekip gönderdi(ki böyle bişey istememiştim ama allah razı olsun düşünmüş)
hergün fotoğrafı geliyor
defnenin azıcık yanakları kızarsa öğretmeni hemen hemşireye söyleyip ateşine bakıyorlar,bana da bilgi veriyorlar
defne herhangi bir sebepten kreşe gitmese hemen arayıp ne oldu diye soruyorlar
kv haricinde biri almay gitse hemen beni arayıp böyle biri geldi defneyi almak istiyor izin veriyormusunuz diye soruyorlar
baya ilgililer.benim gözüm hiç arkada kalmıyor
yani böyle iyi bi yer bulursan hiç düşünmeden verebilirsin
işte önemli olan düzgün kreş bulmakPat diye konuya dalicam ama benm kresm de ozel olmamasina ragmen ben de cok mmemnunum.evde ben kesinlikle etknlik fln yapmazdm.kdm.kv ye kalsa aksama kadar tv acik.kacik.kres bizm icin de cok iyi oldu.erkn kaldrip gotrmesi yazik kiyamiyo insan ama evde olanlar en azindan yarım gün vereblrler bence imkanlari varsa.
canım kreş olmasa da okula başlayınca yine hasta olacakişte önemli olan düzgün kreş bulmak
yarım gün olanlar devlet burda devletle birlikte toplam 4 kreş var devlete veremem yarım gündiye ama özelde bir yer söyledi arkadaş oraya verecem sırf etkinlik ve arkadaş ortamı için istiyorum ama burdaki kreşlerde çok hasta oluyorlarmış çocuklar ondan da korkmuyor değilim
bu arada bizim oda takımımız geldi ve odalarımız ayrıldı dün ilk defa ayrı uyudu kuzum hiç sesimi çıkaramadım eşime çünkü ben istedim ama şimdi çokpişmanım sabah altıda rüyasında çilek görmüş uyandı çilek istiorum diye gittim pazardan alacaz dedim sarıldık uyuduk 8 e kadar tamam odası güzel oldu ayrı olması da iyi ama benim için iyi olmadı bu iş ya
günaydın yaseminim niloş iyi ne olsun akşam gittik 2 tane ayakkabı aldık hanfendiye ışıklı sipor ayakkabı istiyodu ama ışıklı olanları hiç beğenmedim neyse ışıksız olan aldık bitane. ikna ettim birde sandelet aldım. bu akşamda arkadaşın köyüne gidiyoruz..günaydın güldenim son 5 derken bugünü de saydım kız he he:) niloşum napıo nasıl ... sen ptesi yoksun ben salı ancak cumaya görüşcez yani...
günaydın sibelcim. meryem naaapıo sen nasılsın.
ay beni yok harbiden meraklandım hiic bişey yoktur inş. allah korusun
buarada herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller
ay benim de onu yasım var güldenim yaa:) diorum ki az az iki çeşit yapayım. birini yemeyen diğerini yesin. kalabalık değiliz zaten.yrım paket makarna dan makarna salatası, bir bardak bulgurdan da mor salata yapayım çeşit olsun diyorumbence yeterli morsaltaya gek yok yok.
ay yaseminim bu akşam 8 8 buçuk gibi yola çıkacaz zaten ben 7de evde oluyorum nasıl yetişecem bilmiyorum puffff.ha ha bu ereklerin herdaim üste çıkma hevesini anlayamıyorum zaten cnm.gerçi onlarda bizim için aynı şeyi düşünüolar ya neyse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?