2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha gez bakalım sen bu sene leyleği havada gördün iyice:) bakma sen benim de daha yarım paket yaptığım hiç görülmemiştir kalanını da seviyorum çünkü. yiyorum her türlü:)

herkese günaydınnn işyeriinde sonnnn 5 :)
günaydın cnm

günaydın cnm
beni hala yok malesef

bu arada günaydınlar, hayırlı cumlar, ve hayırlı kandiller, dualarınız kabul kandiliniz mubarek olsun..
günaydın cnm
hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller

inşallah canım değmez

Gunaydinn hayirli cumalar hayirli kandiller...
günaydın cnm
hayırlı cumalar,hayırlı kandiller

ay yerim ben onu ya
bakalım bu akşm defne ne yapacak ayakkabıları görünce
güle güle giysin kuzum

Gunaydın kızlar:)
Hayırlı cumalar hayırlı kandıller..
Bıkacgundur yogunluk var gıremedım esımde evde dun tatıldı bugunude bos aldı 4 gun oldu :)
Tatıl alısverısıne agırlık verdım bır yandan temızlık derken (tabı accıkta alınmıs olabılırım:) tel kafayı gercekten yedı bu msj yazmak ıcın abartısız 10 kez gırıs yapmısımdır onunda etkısı var..
Bugun gunum var aksama kadar kosturmaca yıne haftasonuda gezmelerdeyız ıns
Sevıyorum hepınızı:)
Pazartesı gorusurz ıns..

ayyy l
tfen ama ya arada haberdar et bizi şekerim olmaz böyle ay üzüldük bak alındın diye ay alınmaz benim arkadaşımmm:
kız azıcık duygu sömürüsü yaptıık hem menüyü söylemeden nereye öyle..

ay bu arada eylül hastalanmış ateşlenmiş yani inş nile geçmez pufffff:
geçmiş olsun cnm inşallah nile geçmez

ay hoşgeldin cnm ya
valla merak içinde kaldık

beni hoşgeldin cnm ii olmanıza sevindim...
günaydın özcananım nasılsın
gülden inş geçmez niloşuma cnm geçmiş olsun.

Günaydın kızlar hayırlı kandiller. Bugun berraya özel dua bekliyorum hepinizden.

Kizlar yaa biliyorum sıkıldınız siz de iyice ama berra aksamdan beri de grip oldu burnu akiyor hapsuruyor öksürüyor. Pek grip olmazdi sayilidir yani. Ne yapsam bitkisel tedavi olarak. Gulden çörek otu yagini nasil veriyordun canim. Icer mi bilmiyorum ama.

özcenanım hoşgeldin cnm hayırlı kandiller demek ranacık odasına yatmaya başladı peki yatıyomu kendisi cdnm?
yaseminim fundam sağolun kızlar inş niloşa geçmez..

katrem günaydın hayırlı kandiller berram dualarımızda cnm.
günde 1 çay kaşığı veriyorum hastalanıcağını anladığım anda 3 4 gün veriyorum ben çok faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ederim cnm..ki nurayımda kullandı sanıyorum faydasını gördü cnm tavsiye ederim kesinlikle..

günaydın cnm sana da hayırlı kandiller
canım benim bol bol dua ederim berrama

Tmm canim sagol simdi verdim icti cok şükür. bir an once atlatiriz insallah

ayyy katre içtiğine çok sevindim cnm çünkü tadı kötü berramda herşeyi içmiyor malum hemen elinde suyu hazır et verir vermez üzerine su vere bilirsin..
Öyle yaptım canim. Daha once icirememistim simdi dalginligina geldi heralde bi kac gun icer boyle inşallah.

özcenanım hoşgeldin cnm hayırlı kandiller demek ranacık odasına yatmaya başladı peki yatıyomu kendisi cdnm?
yaseminim fundam sağolun kızlar inş niloşa geçmez..
hoşbuldum canım benim birlikte gidiyoruz odaya ben ona masal anlatıyorum sonra anlattığımı o bana anlatıyo uyumamız 20 dakikayı geçiyor dalamıyor bir türlü ama gece bir kere kalktı anne diye rüya görmüş ki normalde de yanımda yattığımda illa bir kere uyanıyodu sıkıntısız geçirdik iki günü çok şükür

cnm çok geçmiş olsun eşine. sıkıntısız geçirdiğinizede çok sevindim cnm inş hep böyle olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…