- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.841
ha ha gez bakalım sen bu sene leyleği havada gördün iyice:) bakma sen benim de daha yarım paket yaptığım hiç görülmemiştir kalanını da seviyorum çünkü. yiyorum her türlü:)ay yaseminim bu akşam 8 8 buçuk gibi yola çıkacaz zaten ben 7de evde oluyorum nasıl yetişecem bilmiyorum puffff.
sinir olma gelde.
bu arada senin canında çekmiştir şimdi sen ikisinide yap ozaman cnm kız yarım paket yetmez yani anca yarım paket bana yeter dermişim ha ha hahaÇ: ben çok seviyorumya ondan yani:):)
valla gelsin de sağlıkla gelsin cnm:)35+5 deyiz bugün teyzesi. riskli zamanlarımız bitio inş pazar gününden itibarenyaseminim bu arada kendini artık fazla yormasan iyi olur tatlım. sonra erkenden gelmesin bizim ömercik:):)
günaydın cnmherkese günaydınnn işyeriinde sonnnn 5 :)
günaydın cnmözcenanım hayırlı olsun odanız cnn.
yanlız sadece sizin ordaki kreşlerde değilcnm ilk yıl bütün kıreşlerde çocuklar çok hasta oluyorlar bizim kıreştede aynı şeyi söylediler..
yaseminim salı zaten tatil yani kaldı 4 şekerim .
bu arada biz salı çalışıcaz pazartesi çalışmıyacaz bilginiz olsn şimdiden.
benim gelmedimi halaya.
günaydın cnmbu arada günaydınlar, hayırlı cumlar, ve hayırlı kandiller, dualarınız kabul kandiliniz mubarek olsun..
inşallah canım değmezfunda kveyede ps sanane ya adama ne anlatmaya çalışıyosun inanmazsa inanmasın.
adamda bir garip sanananeya nevar bunda bukadar abartılacak töbe többe..
herçocuk farklıdır der uzaklaşırdım yanından şahsen.
inş nazar deymesin defneme.
devlet kıreşine gelince bende çok iyi duymuyorum 2 3 arkadaşımvar ama bu devletle alakalı değil yani kıreş var kıreşçikvar. özeldede aynen bu geçerli..
günaydın cnmGunaydinn hayirli cumalar hayirli kandiller...
ay yerim ben onu yadün akşam zeynep aldığım sweeti ve şapkaı görünce çıldırdı giydi çıkarmıo sıpa:) ii ki t shirtleri göstermedim yoks yamıştık he he:) eşim de aldığım tshirtü beğendiiçime sindi. tabi bu akşam abisin abasını filan çağırdığımızdan habersiz. iş çıkışı da gidip pastasını alcam inş. yanına da sarma börek makarna saltası ve mor salata ama belki salata teke inebilir. yabancı yok zaten yeter di mi. kandil zaten maksat muhabbet.
güle güle giysin kuzumgünaydın yaseminim niloş iyi ne olsun akşam gittik 2 tane ayakkabı aldık hanfendiye ışıklı sipor ayakkabı istiyodu ama ışıklı olanları hiç beğenmedim neyse ışıksız olan aldık bitane. ikna ettim birde sandelet aldım. bu akşamda arkadaşın köyüne gidiyoruz..
beni bize küstü bence
ayyy lGunaydın kızlar:)
Hayırlı cumalar hayırlı kandıller..
Bıkacgundur yogunluk var gıremedım esımde evde dun tatıldı bugunude bos aldı 4 gun oldu :)
Tatıl alısverısıne agırlık verdım bır yandan temızlık derken (tabı accıkta alınmıs olabılırım:) tel kafayı gercekten yedı bu msj yazmak ıcın abartısız 10 kez gırıs yapmısımdır onunda etkısı var..
Bugun gunum var aksama kadar kosturmaca yıne haftasonuda gezmelerdeyız ıns
Sevıyorum hepınızı:)
Pazartesı gorusurz ıns..
geçmiş olsun cnm inşallah nile geçmezay bu arada eylül hastalanmış ateşlenmiş yani inş nile geçmez pufffff:
ay hoşgeldin cnm yaGunaydın kızlar:)
Hayırlı cumalar hayırlı kandıller..
Bıkacgundur yogunluk var gıremedım esımde evde dun tatıldı bugunude bos aldı 4 gun oldu :)
Tatıl alısverısıne agırlık verdım bır yandan temızlık derken (tabı accıkta alınmıs olabılırım:) tel kafayı gercekten yedı bu msj yazmak ıcın abartısız 10 kez gırıs yapmısımdır onunda etkısı var..
Bugun gunum var aksama kadar kosturmaca yıne haftasonuda gezmelerdeyız ıns
Sevıyorum hepınızı:)
Pazartesı gorusurz ıns..
katrem günaydın hayırlı kandiller berram dualarımızda cnm.Günaydın kızlar hayırlı kandiller. Bugun berraya özel dua bekliyorum hepinizden.
Kizlar yaa biliyorum sıkıldınız siz de iyice ama berra aksamdan beri de grip oldu burnu akiyor hapsuruyor öksürüyor. Pek grip olmazdi sayilidir yani. Ne yapsam bitkisel tedavi olarak. Gulden çörek otu yagini nasil veriyordun canim. Icer mi bilmiyorum ama.
günaydın cnm sana da hayırlı kandillerGünaydın kızlar hayırlı kandiller. Bugun berraya özel dua bekliyorum hepinizden.
Kizlar yaa biliyorum sıkıldınız siz de iyice ama berra aksamdan beri de grip oldu burnu akiyor hapsuruyor öksürüyor. Pek grip olmazdi sayilidir yani. Ne yapsam bitkisel tedavi olarak. Gulden çörek otu yagini nasil veriyordun canim. Icer mi bilmiyorum ama.
Tmm canim sagol simdi verdim icti cok şükür. bir an once atlatiriz insallahkatrem günaydın hayırlı kandiller berram dualarımızda cnm.
günde 1 çay kaşığı veriyorum hastalanıcağını anladığım anda 3 4 gün veriyorum ben çok faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ederim cnm..ki nurayımda kullandı sanıyorum faydasını gördü cnm tavsiye ederim kesinlikle..
ayyy katre içtiğine çok sevindim cnm çünkü tadı kötü berramda herşeyi içmiyor malum hemen elinde suyu hazır et verir vermez üzerine su vere bilirsin..Tmm canim sagol simdi verdim icti cok şükür. bir an once atlatiriz insallah
Öyle yaptım canim. Daha once icirememistim simdi dalginligina geldi heralde bi kac gun icer boyle inşallah.ayyy katre içtiğine çok sevindim cnm çünkü tadı kötü berramda herşeyi içmiyor malum hemen elinde suyu hazır et verir vermez üzerine su vere bilirsin..
ben iyiyim de eşim çok rahatsız enfeksiyon çıktı kanında ateşi 39 derecebeni hoşgeldin cnm ii olmanıza sevindim...
günaydın özcananım nasılsın
gülden inş geçmez niloşuma cnm geçmiş olsun.
hoşbuldum canım benim birlikte gidiyoruz odaya ben ona masal anlatıyorum sonra anlattığımı o bana anlatıyo uyumamız 20 dakikayı geçiyor dalamıyor bir türlü ama gece bir kere kalktı anne diye rüya görmüş ki normalde de yanımda yattığımda illa bir kere uyanıyodu sıkıntısız geçirdik iki günü çok şükürözcenanım hoşgeldin cnm hayırlı kandiller demek ranacık odasına yatmaya başladı peki yatıyomu kendisi cdnm?
yaseminim fundam sağolun kızlar inş niloşa geçmez..
cnm çok geçmiş olsun eşine. sıkıntısız geçirdiğinizede çok sevindim cnm inş hep böyle olur..hoşbuldum canım benim birlikte gidiyoruz odaya ben ona masal anlatıyorum sonra anlattığımı o bana anlatıyo uyumamız 20 dakikayı geçiyor dalamıyor bir türlü ama gece bir kere kalktı anne diye rüya görmüş ki normalde de yanımda yattığımda illa bir kere uyanıyodu sıkıntısız geçirdik iki günü çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?