2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay bankada isim vardi onlari halletmeye çıktım geldim flaket yoruldm yaa oturdgm yerde uyuyasm varr

ben iyiyim de eşim çok rahatsız enfeksiyon çıktı kanında ateşi 39 derece
geçmiş olsun cnm allah şifa versin

ay maşallah ne güzel
darısı başımıza

neden sıkılılım sorması ayıp aşk olsun rabbim berrama sağlık şifa versin innşallahhh

katre çok geçmiş olsun cnm neden sıkılalım aşkolsun paylaşmak için burdayız allah yardım etsin sana da hastalık anneyi de yıpratıo çünkü. inş işe yarar çörek otu
özcanan eşine de geçmiş olsun cnm. şifa versin rabbim. ne güzel alışıo ranacık odasına maşallah. bizde son bi kaç gündür babamızla oturma odasında sarılıp uyuyoruz. hanımefendi uykudan kaçmak için herşeyi yapıo. onlar birlikte orda uyuyo sonra ben alıp odasına götürüyorum bi de bu çıktı. eşime göre gayet normal...

neden sıkılılım sorması ayıp aşk olsun rabbim berrama sağlık şifa versin innşallahhh
Ay ne biliyim canim sürekli hasta demekten ben sıkıldım da size de fenalik gelmistir heralde

Eşine gecmis olsun canim. Allah şifa versin inşallah

Rana nin odasini ayirdin demek darisi basimiza artik. Simdilik düşünmüyorum gerci ama eninde sonunda ayircaz. Oda takimi nerden aldin canim

geçmiş olsun cnm allah şifa versin

ay maşallah ne güzel
darısı başımıza

Teşekkürler kızlar
Rananın odasını bellonadan aldım canım ama zaten dolap ve yatağını aldım geri kalanı masa ve komidini almadım odaya sığmayacaktı çünkü dolabı da baya büyük olunca çekmeceleri falan da olunca gerek kalmadı ben de ayırdığıma pişman olur gibiyim ama eşim ayırmak gerektiğini söylüyor 2,5-3 yaş arası ayırmak gerekiyormuş kıyamıyorum daha pek küçük ya

Ay bankada isim vardi onlari halletmeye çıktım geldim flaket yoruldm yaa oturdgm yerde uyuyasm varr
ağırlaşıosun cnm normal. bende dün yürüdüm öğlen alışveriş için, geri dönerken nefes nefeseydim. bu öğlende çıkıp eşime pasta alcam bakalım nasıl gidip gelcem... pufff iyice ağırlaştım artık

ha ha ha kuzular hazır oluoda biz hazır olmuyoruz zaten cnm. ben şubatta ayırdım baya oldu ama hala onu bırakıp odadan çıkmak tuhaf gelio alışamıo insan

herkese hayirli cumalar kızlar
Kandiliniz mübarek olsun
Katreinur Rabbim ins berrama şifa versin canim bir daha hiç hastalanmasin elif bu seferki hastaligini çok hafif atlatıyor çörek otu yaginin faydasini çok gördük normalde öksürük basladimi cigerlerine inerdi antibiyotik alırdık ateşi çıkardı bu seer ateş olmadı öksürük de çok çok az masallah diyim ben ikindi civarı karnı acikmaya başlayınca vi çay kasigina koyup önce ağzına çikolata veriyorum çiğneyrken hop yağı veriyorum ardından su çünkü çok acı bi tadı var
ozcanan eşine geçmiş olsun canım ranam da ins alisir odasına artık ayırma zamanının geldigini bende farkındayım ama bizim burda musait değil anca evimize dönünce olur

sibelcim artık çok öğlen sıcağında cikmamaya çalışın bundan sonra zorlar Allah yardımcınız olsun yaseminim ile size
guldencim senden nilimden ne haber
kızlar bizim babaannemiz Dün gitti bende orucluyum bugun birazdan elifle parka cikicaz dün dolu yagıyordu bugün güneş var çok sukur

guldencim şimdi okudun ins nilime geçmez size de iyi tatiller bugün corekotu yağı ver ins atlatirsiniz
benicim kolay gelsin canim
yaseminim sanada kolay gelsin bu gece çok yorma kendini karnin burnunda kimse senden çok şey beklemez zaten akşamın resimlerini istiyorum yarın tamam mi

Allah razı olsun canım senin de kandılin mübarek olsun

ha ha ha kuzular hazır oluoda biz hazır olmuyoruz zaten cnm. ben şubatta ayırdım baya oldu ama hala onu bırakıp odadan çıkmak tuhaf gelio alışamıo insan
kız içim bi tuhaf oluyo dün eşim arkamdan iteledi öyle çıktım gece saat 2 de annee dedi bi gidişim var görmen lazım sanki garip garip bıraktım yaban ellerde gibi halbuki diğer odada
bu anaları anlamak zor :)

cnm sen yine iyisin bi de beni düşün karnım burnumda anneee deyince yataktan bi kalkışım vardı evlere şenlik:) eşim kızıodu biraz yavaş bişey olcak diye...
nurayım hoşgeldin cnm... elifime de maşallah. havanın düzelmesine sevindim. kızlar hemen söyliyim nurayın tavsiyesi songülün onayı ile eşimin pastasının üstüne '' çocuklarımın babası iyi ki bizimlesin'' yazdırdım:) biraz şimartayım eşimi dedim ailesinin yanında... bi de dönüşte minnacık bi saksı da çiçek gördüm onu aldım kızım babasına versin diye:)

ayrıca bu akşam dualarınızda bana da yer vermenizi istiyorum doğumum kolay olsun oğluşa sağlıkla çabucak eve dönelim çabuk ayaklanayım malum iki miniğin bana ihtiyacı olacak... çabuk ayaklanmam lazım...

hahaha adam havaya girecek bak sonra demedi deme :)
canım dualarımda sen de olacaksın

ben de öğle arasında gidip tüm şubeye tatlı aldım(20 kişi) akşam mesai bitiminde yesinler. kandil günü ağızları tatlansın :)

bi günlük giriversin cnm akabinde indiririm ben onun havasını ha ha:) çok sağol cnm allah razı olsun inş ilk doğumum gibi kolay ayaklanırım. zeynebi üzücem diye üzülüyorum. yaklaştıkça tırsmaya başladım sanırım...

canım allah yardım eder
bir de ev biraz kalabalık olsun hiç olmazsa seni düşünmez böylelikle üzülmez
sevdiği kim varsa gelsin hiç olmazsa dikkati dağılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…