- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #65.861
geçmiş olsun cnm allah şifa versinben iyiyim de eşim çok rahatsız enfeksiyon çıktı kanında ateşi 39 derece
ay maşallah ne güzelhoşbuldum canım benim birlikte gidiyoruz odaya ben ona masal anlatıyorum sonra anlattığımı o bana anlatıyo uyumamız 20 dakikayı geçiyor dalamıyor bir türlü ama gece bir kere kalktı anne diye rüya görmüş ki normalde de yanımda yattığımda illa bir kere uyanıyodu sıkıntısız geçirdik iki günü çok şükür
neden sıkılılım sorması ayıp aşk olsun rabbim berrama sağlık şifa versin innşallahhhGünaydın kızlar hayırlı kandiller. Bugun berraya özel dua bekliyorum hepinizden.
Kizlar yaa biliyorum sıkıldınız siz de iyice ama berra aksamdan beri de grip oldu burnu akiyor hapsuruyor öksürüyor. Pek grip olmazdi sayilidir yani. Ne yapsam bitkisel tedavi olarak. Gulden çörek otu yagini nasil veriyordun canim. Icer mi bilmiyorum ama.
Ay ne biliyim canim sürekli hasta demekten ben sıkıldım da size de fenalik gelmistir heraldeneden sıkılılım sorması ayıp aşk olsun rabbim berrama sağlık şifa versin innşallahhh
geçmiş olsun cnm allah şifa versin
ay maşallah ne güzel
darısı başımıza
katre çok geçmiş olsun cnm neden sıkılalım aşkolsun paylaşmak için burdayız allah yardım etsin sana da hastalık anneyi de yıpratıo çünkü. inş işe yarar çörek otu
özcanan eşine de geçmiş olsun cnm. şifa versin rabbim. ne güzel alışıo ranacık odasına maşallah. bizde son bi kaç gündür babamızla oturma odasında sarılıp uyuyoruz. hanımefendi uykudan kaçmak için herşeyi yapıo. onlar birlikte orda uyuyo sonra ben alıp odasına götürüyorum bi de bu çıktı. eşime göre gayet normal...
Ay ne biliyim canim sürekli hasta demekten ben sıkıldım da size de fenalik gelmistir heralde
Eşine gecmis olsun canim. Allah şifa versin inşallah
Rana nin odasini ayirdin demek darisi basimiza artik. Simdilik düşünmüyorum gerci ama eninde sonunda ayircaz. Oda takimi nerden aldin canim
ağırlaşıosun cnm normal. bende dün yürüdüm öğlen alışveriş için, geri dönerken nefes nefeseydim. bu öğlende çıkıp eşime pasta alcam bakalım nasıl gidip gelcem... pufff iyice ağırlaştım artıkAy bankada isim vardi onlari halletmeye çıktım geldim flaket yoruldm yaa oturdgm yerde uyuyasm varr
ha ha ha kuzular hazır oluoda biz hazır olmuyoruz zaten cnm. ben şubatta ayırdım baya oldu ama hala onu bırakıp odadan çıkmak tuhaf gelio alışamıo insanTeşekkürler kızlar
Rananın odasını bellonadan aldım canım ama zaten dolap ve yatağını aldım geri kalanı masa ve komidini almadım odaya sığmayacaktı çünkü dolabı da baya büyük olunca çekmeceleri falan da olunca gerek kalmadı ben de ayırdığıma pişman olur gibiyim ama eşim ayırmak gerektiğini söylüyor 2,5-3 yaş arası ayırmak gerekiyormuş kıyamıyorum daha pek küçük ya
Allah razı olsun canım senin de kandılin mübarek olsunherkese hayirli cumalar kızlar
Kandiliniz mübarek olsun
Katreinur Rabbim ins berrama şifa versin canim bir daha hiç hastalanmasin elif bu seferki hastaligini çok hafif atlatıyor çörek otu yaginin faydasini çok gördük normalde öksürük basladimi cigerlerine inerdi antibiyotik alırdık ateşi çıkardı bu seer ateş olmadı öksürük de çok çok az masallah diyim ben ikindi civarı karnı acikmaya başlayınca vi çay kasigina koyup önce ağzına çikolata veriyorum çiğneyrken hop yağı veriyorum ardından su çünkü çok acı bi tadı var
ozcanan eşine geçmiş olsun canım ranam da ins alisir odasına artık ayırma zamanının geldigini bende farkındayım ama bizim burda musait değil anca evimize dönünce olur
kız içim bi tuhaf oluyo dün eşim arkamdan iteledi öyle çıktım gece saat 2 de annee dedi bi gidişim var görmen lazım sanki garip garip bıraktım yaban ellerde gibi halbuki diğer odadaha ha ha kuzular hazır oluoda biz hazır olmuyoruz zaten cnm. ben şubatta ayırdım baya oldu ama hala onu bırakıp odadan çıkmak tuhaf gelio alışamıo insan
hahaha adam havaya girecek bak sonra demedi deme :)cnm sen yine iyisin bi de beni düşün karnım burnumda anneee deyince yataktan bi kalkışım vardı evlere şenlik:) eşim kızıodu biraz yavaş bişey olcak diye...
nurayım hoşgeldin cnm... elifime de maşallah. havanın düzelmesine sevindim. kızlar hemen söyliyim nurayın tavsiyesi songülün onayı ile eşimin pastasının üstüne '' çocuklarımın babası iyi ki bizimlesin'' yazdırdım:) biraz şimartayım eşimi dedim ailesinin yanında... bi de dönüşte minnacık bi saksı da çiçek gördüm onu aldım kızım babasına versin diye:)
canım dualarımda sen de olacaksınayrıca bu akşam dualarınızda bana da yer vermenizi istiyorum doğumum kolay olsun oğluşa sağlıkla çabucak eve dönelim çabuk ayaklanayım malum iki miniğin bana ihtiyacı olacak... çabuk ayaklanmam lazım...
canım allah yardım ederbi günlük giriversin cnm akabinde indiririm ben onun havasını ha ha:) çok sağol cnm allah razı olsun inş ilk doğumum gibi kolay ayaklanırım. zeynebi üzücem diye üzülüyorum. yaklaştıkça tırsmaya başladım sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?